Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 33 355
  • 443
  •   1
Отговори
# 165
  • София
The Cather in the Rye, от къде взе магнитната палитра? Искам и аз така да наредя моите.

Не е магнитна, това е средната, почти квадратна, палитра на МАС и всички сенки са закрепени с кръгли неодимови магнити, дебели по 1mm. Има ги по магазините за хобита, декупаж и подобни.

# 166
# 167
  • София
Но са много малки, почти нищо не събират, иначе са красиви и здрави.

# 168
  • Бургас
Много ви благодаря, момичета! Записах си предложенията за маски, ще ги търся.
На Ревюел, съм използвала дневен и нощен крем, много бяха нашумяли по едно време тук, във форума. Останах доволна от кремчетата. Даже ако ги има, пак ще си взема.

# 169
Доста време пих добавката на Solgar и бях много доволна, аз обаче си приемам и биотин.

# 170
Имам два въпроса:
1: двете едновременно ли ги приемахте и по колко мг биотин като доза?
2: имахте ли нови растежи, косъма по-плътен ли стана и видяхте ли промяна в кожата си?
Доста време пих добавката на Solgar и бях много доволна, аз обаче си приемам и биотин.

# 171
Нямам спомен колко време съм ги пила -със сигурност имам 6 месеца , биотин нямам спомен дали съм пила паралелно точно с тази добавка , но не виждал защо да не ги комбинираш.
Аз съм безкрайно доволна съм от ,  не ми се поръчваше и взех на Now Foods 5000 мкг ,но като свърши се връщам към предходните.

за косата -определено има ефект ,за кожа-не.

# 172
Благодаря за мненията Ви, значи ще си взема и биотин. Преди направих курс чист биотин 3 месеца, косата ми беше лъскава, нови растежи, обаче толкова много пъпки ми излязоха по лицето, че не е истина. Спрях биотина и пъпките изчезнаха, затова питах. Иначе боря косопад и след много неправилно подстригване и ненужно скъсяване на косата от страна на фризьора, както и много стресова и трудна за мен година (което много се отразя на косата), сега не мога да се търпя и искам максимално бързо да стане отново дълга до кръста, здрава и най-вече- по-плътен и дебел косъм. Знам, че отнема време, но ще положа максимум усилия, затова взех и добавките Simple Smile

# 173
  • Mediterraneo
Пих биотин сигурно 2 години, не видях ефект. Сега пия само колаген някаква комбинирана добавка за коса и кожа. Не очаквам чудеса.

# 174
Голям карък излязох с календара на ДМ, само томболи и талони, за неща, които няма да използвам ми се падат.

# 175
Аз гледам винаги да пия няквки добавки за коса , чат- пат правя паузи във времето , но определено виждам разлика с годините .

# 176
  • София
Голям карък излязох с календара на ДМ, само томболи и талони, за неща, които няма да използвам ми се падат.
И аз съм в тая група на каръците 😅
Но се пада еднакво за всички. Надявам се все пак със седмичните талони да има отстъпка на всички техни марки. Имам много любимци за подновяване.

# 177
Препоръчайте очна линия, която да не се отбелязва на горния клепач. Все не мога да попадна на такава.
Може да е молив, очна линия тип маркет или това, как се държи https://makeup.bg/product/593204/
Не съм ползвала досега

# 178
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/max-factor-techna-ochna-liniya-m … 616304017469.html Тази е много трайна при мен, с мазна кожа съм.

# 179
И лошото е, че на много малко очни линии има тестери. Ще я загледам тази

Общи условия

Активация на акаунт