Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 31 171
  • 422
  •   4
Отговори
# 300
Само с козметика едва ли ще се постигне кой знае какъв резултат. Вземете си Биотин. Това спаси майка ми след косопада от Ковид.

# 301
Колко време го е приемала майка Ви и на коя марка може ли да споделите?

# 302
Аз пия този биотин, от iHerb e.
Скрит текст:

# 303
Колко време го е приемала майка Ви и на коя марка може ли да споделите?
Пуснете си изследвания и не разчитайте на козметика и рандом добавки.

# 304
Пиеше Биотин от 10 000, мисля че от sopharmacy, но беше изписан от лекар. Повече от 2 месеца го приемаше.
Консултирайте се с личния лекар за дозата и мг.

# 305
  • Пловдив
Внимавайте с биотина - големи дози може да предизвикат акне на хора предлазположени.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 17:42 от Elitta

# 306
Момичета, след силен косопад и от вашите препоръки тук, си купих Пептиден серум за растеж на Дори и шампоан от Златна серия. Знам, че след 2 ползвания не може да се изкаже мнение, но все пак да питам - дали помагат конкретно тези продукт за по-бърз растеж и по-плътен косъм? Други неща не съм опитвала на тази марка и не знам какво да очаквам.
При мен този златен серум е спасявал положението много пъти. 1 нанасяне и вече се виждаше разликата. Обаче последните опаковки на Доори, които купувам, без значение от серията, са пълна греда. Косата ми стои неизмита, не виждам никаква разлика в косопада спрямо преди, просто нещо се е случило или с моята коса или с техните продукти. Купувам вече само продукти от дрогерията и съм много доволна. За момента не смятам да се връщам към Доори.
Профи продукти използвам на Милкшейк, които взимам на намаление и излизат по-евтини дори от тези в дрогерията. Купих си преди месец шампоан 1 литър за 33 лева от Мейкъп. Излезе по-изгоден, отколкото ако купувам шамоан например на Елсев. Но Доори освен, че вдигнаха цените, при мен дават негативен ефект и спрях да ги купувам.

# 307
Докато се наканя да пробвам Доори...те ги развалили.

# 308
Докато се наканя да пробвам Доори...те ги развалили.

И аз така.  😄

# 309
Все пак, момичета, може и моята коса да се е променила. Знаете, споделяла съм тук, много ги използвах и харесвах. Но сега съм далеч по-доволна от продукти на Балеа Профи и Елсев. Карам с тях за момента.

# 310
За серума щом Ви е помагал, дори и преди: на суха или мокра коса го нанасяйте, и колко пъти в седмицата, от него израстна нова коса или уплътни косъма?

Все пак, момичета, може и моята коса да се е променила. Знаете, споделяла съм тук, много ги използвах и харесвах. Но сега съм далеч по-доволна от продукти на Балеа Профи и Елсев. Карам с тях за момента.

# 311
Нанасях на мокра коса след всяко измиване, постоявах 10-15 мин и след това изсушавах косата.
Нова коса досега съм виждала да ми расте само след процедури с дермаролер.

# 312
Здравейте, имам подаръчна карта на Lilly, но не знам на каква стойност. А ми се ще първо да видя с какво разполагам като покритие, и после да преценя какво да си купя. Има ли друг начин да проверя, освен на каса?

# 313
Само при мен ли няма никакви други талони, освен този за 15% от вчера?

# 314
Само при мен ли няма никакви други талони, освен този за 15% от вчера?
И при мен е така

Общи условия

Активация на акаунт