Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 34 251
  • 458
  •   6
Отговори
# 435
Да,разтварят се.Те са доста дребнички.

# 436
Преди няколко дни си взех тези ексфолиращи чорапи, в четвъртък ги сложих и стоях час и нещо с тях, снощи започнаха леко да се белят краката.

За втори път правя такава ексфолиация, само че първия път правих само с такива за пети. Доста добре ми се усещаше кожата тогава. За 2-3 дни се обелиха изцяло, а сега ще видим.

# 437
  • Пазарджик
Преди няколко дни си взех тези ексфолиращи чорапи, в четвъртък ги сложих и стоях час и нещо с тях, снощи започнаха леко да се белят краката.

За втори път правя такава ексфолиация, само че първия път правих само с такива за пети. Доста добре ми се усещаше кожата тогава. За 2-3 дни се обелиха изцяло, а сега ще видим.
Може ли линк към чорапите?

# 438
https://galen.bg/tsetua-maska-eksfolirashta-za-kraka-1br

Взимах ги от фантастико, но ги има и в други дрогерийни.

# 439
За първи път ми се случва да си напълня кошницата с разни неща, активирах два талона - bio и талона от лайфа, оставих да виси докато доизмисля какво още ми трябва, и като отворих когато реших да плащам вече, кошницата беше празна! 🤔 В приложението на ДМ съм и не си излизам от профила. Никога преди не ми се е случвало да се опразни всичко без моя намеса. Някой друг с такава случка има ли?

# 440
Сега погледнах... И моята е празна, а аз винаги имам сложени продукти.

# 441
Да попитам, тези ампули ако някой ги е ползвал https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dea-ampuli-za-kosa-p8008423400508.html
вършат ли работа?

# 442
Ами да вършат работа специално те, не знам, но ползвах. Слагах си в маските предимно, като си правих в корените с индийски билки.
Но аз ползвам и други неща, та кое точно от всичко дава резултат или всичко, не знам.

Сега взех едни други

И ще ги започвам като приключа с аминексил серията на елсев.

# 443
Моята кошница в DM си стои, сигурно щото няма да пазарувам скоро. В Нотино ми е по-гадно като ми я занулят, а съм си запазила разни продукти на по-ниски цени Grin

# 444
Момичета, споделете ми моля продукти за околоочната зона, които наистина да са работещи. Имам си недоспиване, торбички, леки кръгове под очите. Дори и да са повече от един, не е проблем. Благодаря предварително!

# 445
Ексфолиращи чорапи купувам от Алито.Доволна съм.

# 446
Момичета, споделете ми моля продукти за околоочната зона, които наистина да са работещи.
LOCK Collagena, вечер слагай щедро, ако си го вземеш.
Този крем също. Давам линк тук, има го и в други сайтове, но тук има доста мнения, да си прочетеш
https://makeup.bg/product/593916/

# 447
Момичета, доволни ли сте от продуктите на марката Тресеме? Гледам, че са доста хвалене из нета, но май нищо не съм използвала от тази марка. Предимно ме интересуват маски/балсами, защото за шампоани съм се насочила към 3-4 определени и въртя тях.

# 448
  • София
Момичета, доволни ли сте от продуктите на марката Тресеме? Гледам, че са доста хвалене из нета, но май нищо не съм използвала от тази марка. Предимно ме интересуват маски/балсами, защото за шампоани съм се насочила към 3-4 определени и въртя тях.
От шампоан и балсам точно на тази марка си докарах такъв пърхут, че вече години не мога да го преборя. Може просто да не е било моето, но не искам и да чуя повече за тях.

# 449
За околоочен крем, аз съм си доволна от балеа, евтини са, хидратират, добре са ми сякаш. Само че нещото, което в гейм чейнджър за мен са пачовете за околоочна зона, но не хидрогел пачовете. Хидрогеловите аз трябва да лежа неподвижно, свличат ми се, постоянно намествам. Ползвам хартиени на марката purederm, бях взела два вида и редувах. Държа ги в хладилник.  30 броя са, т.е 15 чифта.
И другото, което слагам отгоре - охлаждаща маска за очи. Май от джъмбо я взимах😄
И нея държа в хладилника и при нужда слагам върху пачовете.

Общи условия

Активация на акаунт