Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 34 691
  • 468
  •   7
Отговори
# 450
Тая маска добре, ама аз с моя синузит, ако лепна този лед на челото, няма да ми е добре... Някак да я бяха измислили само около очите, а тя покрива всички синуси и най-вече ме притеснява челото.

# 451
Като ползвате перли, слагате ли омекотител също? Не се ли бият ароматите?

# 452
Показаните пачове и аз ги уважавам.

# 453
Като ползвате перли, слагате ли омекотител също? Не се ли бият ароматите?
По прицип производителя така препоръчва,но трябва да са от една серия.Аз съм пробвала със синия Ленор.Течен гел,омекотител и перли.Но, според мен няма нужда.Иначе перлите,които похвалих на предната страница ги ползвах само с гел .Аромата остана от перлите.Като в прането имах памучни пуловери,при тях аромата беше най силен.

# 454
# 455
  • оттам, откъдето започва България
Хубаво е да уточним, че перлите ароматизират, а от омекотителите се очаква и да омекотяват.
Много пъти съм се оплаквала от липса на омекотяване прането от омекотителя.
Време е да се похваля, омекотяващ ефект на прането ми към момента има от омекотител Коколино sensitive & soft.

# 456
И аз съм със синузит, чак толкова да е студено от хладилника не ми е.

# 457
Аз харерсвам околоочния крем на Оржена. Незнам прави ли нещо..,нямам тъмни кръгове,но хидратира и най-важното за мен попива добре.И е много икономичен. Като реша,че вече трябва да го свърша,мажа цялото лице. Мисля да пробвам и този на Диа:)

# 458
  • На планетата Земя
Момичета, споделете ми моля продукти за околоочната зона, които наистина да са работещи.
LOCK Collagena, вечер слагай щедро, ако си го вземеш.
Този крем също. Давам линк тук, има го и в други сайтове, но тук има доста мнения, да си прочетеш
https://makeup.bg/product/593916/

И аз ползвам този крем и съм доволна. В момента е на промоция в Bare care и може да се вземе на добра цена.

https://barecare.bg/okoloocen-serum-s-kolagen-farmstay-collagen- … rolling-eye-serum

# 459
Явно на някаква промоции съм го купила есента от айхърб за 10 лв., за мен голямото предимство са ролките за нанасяне, оставя ми влажен филм винаги и изглеждам като със сълзи.

# 460
Dia, Азара, Mileto, sasi - благодаря ви много.

Имам от тези пачове на Purederm и едни черни на Medipeel. Ще видя и крема на Колагена, и този на Фарм стей. Благодаря ви отново, ще пиша след някакво време какво се случва. ❤

# 461
# 462
Хубаво е олиото на Балеа Профи.

# 463
Явно на някаква промоции съм го купила есента от айхърб за 10 лв., за мен голямото предимство са ролките за нанасяне, оставя ми влажен филм винаги и изглеждам като със сълзи.
И аз съм с това кремче, много е готино усещането от тези ролки, не пипаш с ръце, директно от тубичката. Между другото и измивната пяна от тази серия е хубава. Аз пък нея хванах на някаква промоция към 8 лв. в Barecare.

# 464
В айхърб цената е най-добра.Горе в линковете са различни продукти.Този от Мейкъп е без ролер.Имам го и него,но с ролера е по икономичен и охлажда.Първия ми досег с него беше преди около 2 години закупен празен от Лили.Някой го беше откраднал и оставил опаковката.Добре,че бяха коректни и ми дадоха нов.От серията бих похвалила и тази ампула https://bg.iherb.com/pr/farmstay-collagen-hyaluronic-acid-all-in … -oz-250-ml/100815

Общи условия

Активация на акаунт