Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 35 135
  • 470
  •   1
Отговори
# 465
Аз имам код към yesstyle, някой ако иска мога да го дам, някои продукти корейска козметика от там са по-изгодни от barecare. Често има 1+1. Например пък уреда на medicube там е 196€, а в бер кер е 330€ . Гел желето е 30€, в йес стайл е 17€.. това без отстъпката.. не съм проверявала всеки продукт да сравнявам, но някои са доста по-на оферта. Единствено е, че от бер кер ще дойде по-бързо.

# 466
Над каква сума е безплатната доставка?

# 467

Това ми излиза като отворя приложението. Не съм правила още доставка, моя позната ми използва кода и гледам, взела си е уреда. Мисля, че около 3 седмици пристигат нещата, май по пощата.
Засега само си харесвам неща и слагам в кошницата🤣 скоро ще направя поръчка, тъй като са ми на привършване някои неща.

# 468
На мен ми трябват дреболии, висока ми е сумата за безплатна доставка. В Barecare последно май беше около 50лв., което с 2 серума и някое кремче е готово. Благодаря за сайта, ще го използвам като свършат запасите.

# 469
  • София
Моят съвет за поръчка от yesstyle е да смените валутата на долар, шипинг дестинацията си остава България. Тогава безплатната доставка е над $69, което са към 66е, а не 75е. През годините съм поръчвала и дреболии и съм си плащала доставката - $5, т.е. 4е и нещо, според курса на долара в съответния ден. Дори в такъв случай са ми излизали в пъти по-евтини някои неща, като почти постоянно има код за 10 до 15% отстъпка + още 2% от реферален код. Промоциите се сменят на няколко дни и иска следене.

# 470
Не знаех за тази ‘схема’. Момичето каза, че за около три седмици й е дошъл уреда. Разбира се, за два крема няма смисъл. Но някои неща са доста по-изгодни, осибено в цяла поръчка. Кодът ми е 10% иначе.
Събирам неща за количката и в някакъв момент ще пусна.

Общи условия

Активация на акаунт