Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 41 547
  • 562
  •   6
Отговори
# 540
  • София
Гланца има хубав аромат и не лепне.За тези пари е чудесен.

# 541
  • София
Според мен Essence са си за децата. Продуктите им много напомнят на подаръчетата в Зрънчо и Лъки Бой едно време 😆

# 542
Това си го казвала вече, но не мисля така. Аз по-хидратирани и наистина възстановени устни не съм имала и с една маска за устни за 40 лв от дъглас.
😃 а аз съм с много тежки проблеми с устните. Само джуси бомб и кармекс в тубичка ми оправят положението и то за денонощие.

# 543
И аз си оправям устните с маска на Есенс. Един от любимите ми ружове е тяхна лимитка. Имат попадения.

# 544
  • София
Ами аз споделям моето мнение и за мен са точно тип играчки. Пробвала съм прословутите им джусита, копие на Ланком.. Амиии, на светлинни години са. Sorry Sad

# 545
😃 добре. Темата е за тия зрънчовци така или иначе

# 546
  • Бургас
И аз си оправям устните с маска на Есенс.
Коя е маската?
За белещи, напукани устни ли става въпрос?

# 547
И аз се интересувам от маската за устни.

Аз пък от Есенс се заредих с 4бр! контуриращите дуо палитри защото ми се струва че ги спират , а аз и от високия клас и от дрогерийния не успях да намеря контур в студено кално кафяво.

# 548
  • Deutschland
Вероятно тази е маската. Имам една в запас, защото вече я няма в ДМ, поне тук. Иначе и аз им харесвам глосовете за устни, както и други техни неща.

# 549
На мен ми помагат гланцовете на джуси бомб, даже си взех от големите опаковки.
Както и тази маска и този балсам
A и крема за зърна на ДМ.
Буквално като си сложа веднъж през деня и веднъж преди лягане, на сутринта имам меки и нежни устни, заздравяват ми се раните, омекват кожите (по принцип ми стават на огромни парчета суха кожа, дразнят ме, дърпам ги и тн в кръговрат. От както пробвах тези неща има ли нещо за чоплене веднага слагам)
Катрис маската е гъста и лепкаща, но стои с часове и в последствие попива, но е много добра според мен. Имах тази на есенс, но тя ми е по-скоро като поддържаща - когато нямам сухи устни, а просто искам да си сложа балсам преди лягане (предилягане винаги си слагам балсам на устните/маска и крем за ръце, ама винагиии)

Даже се сетих, че нали обичам да ви показвам резултати, сетих се да снима преди лягане и утре.
Ако не забравя ще кажа снимки.

# 550
  • Deutschland
Тази маска на Катрис не съм я виждала, както и Кармекс с ягоди.
ДМ дали имат sleeping маски за лице? От Дъглас имах една, но вече не ги намирам. В кутийка беше, като крем. Търся нещо подобно.

# 551
Май не, но medicube имат и мисля skin1004. Но в дм не съм видяла.
То май тази на катрис беше лимитка пак, бях взела 2-3 да имам.

# 552
И аз си оправям устните с маска на Есенс.
Коя е маската?
За белещи, напукани устни ли става въпрос?

Това е маската. Мисля, че е лимитиран продукт. Вече почти съм я привършила. С тази маска и допълнителна грижа тази зима не съм стигала до сериозни проблеми с устните.

# 553
  • София
Тъкмо днес приключвам розовата на Essence, но няма да я повторя. На мен не ми се отразява супер добре, просто е много гъст и лепкав оклузив, който явно изяждам неусетно.

# 554
  • Mediterraneo
Аз ползвам скраб за устни на Кико

и този балм на Kiehl's

И двата продукта са ми супер попадения.

Общи условия

Активация на акаунт