VIP Brother 2 - 11

• 29 272
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Най-вече на испанското и индийското.  Joy

# 301
Но когато се говори за стойностно кино и изобщо, мисля че не трябва да намесваме Холивуд  Naughty.

ама разбира се! всички тук сме почитатели на алтернативното европейско кино! какъв ти Холивуд! Crossing Arms
Нищо не ви разбирам в тая тема  Crossing Arms

# 302
Ха,ще удължават ВИП-а..Знаете ли?
Да!
penasim, ни информира още по обед май. Доста е навътре в нещата.  Wink

# 303
  • при Arctic Monkeys
Но когато се говори за стойностно кино и изобщо, мисля че не трябва да намесваме Холивуд  Naughty.

ама разбира се! всички тук сме почитатели на алтернативното европейско кино! какъв ти Холивуд! Crossing Arms
и аз  Joy

# 304
И докога ще го удължават? И защо?

# 305
До петък.
Ама що, не знам. Simple Smile

# 306
..Не е нужно да си злобна.. Първо не виждам правописни грешки..

Не е злоба това, досада е  Naughty... За правописа - нищо фатално, мен лично ме бърка само собствения ми. Ако ти не виждаш, значи всичко е наред. Иначе съм съгласна, че обикновените хора живеят по-добре (поне повечето) от известните личности.

# 307
Довечера ли ще се гони...
аз пак разбрала, недоразбрала Blush

# 308
Не, утре ще се гонят.

# 309
Ха,ще удължават ВИП-а..Знаете ли?
Да!
penasim, ни информира още по обед май. Доста е навътре в нещата.  Wink

поради каква причина ще го удължат?Дайте повече инфо, плиис

# 310
Аз не знам.
Който пуска слуховете, да казва. Simple Smile

# 311
РЕЙТИНГА ,РЕЙТИНГА  Е В НЕБЕТО

# 312
Аз не разбрах що точно Крум Савов, който не може да търпи Венета, ще я интервюира в "Горещо".  newsm78

# 313

и аз  Joy

karmacoma, karmacoma, а аз почти те признах за ССФ  Crossing Arms...

# 314
гледам, че не сте изкоментирали репликата на десислава "ще отида да върна, че ми стана много тежко"... да не би пък да ми се е причуло снощи? тя уж всеки ден се заканва на това "тридневно гладуване", дали не му е намерила лесното?

Общи условия

Активация на акаунт