Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 890
  • 549
  •   1
Отговори
# 180
Ако може да се нарече стил - предпочитам очилата с метални рамки, не обичам пластмасата.

# 181
Предпочитам ацетатни рамки. Харесвам се с правоъгълни или тип котешко око.

# 182
Харесвам очила наподобяващи котешки очи със заострени горни ъгли.

# 183
  • Б
Харесвам очилата са са практични , удобни с тънки рамки . Отиват ми леко овалните и да не са с много широки стъкла

# 184
Нямам любим, трябва да ми отиват на формата на лицето и да са практични и не пластмасови

# 185
Тип котешко око,обожавам ги и ми стоят перфектно !

# 186
# 187
Харесвам големите очила, нося лещи и предпочитам да бъдат и възможно най-затъмняващи.

# 188
Класически и изчистени.

# 189
Нямам любим стил при очилата. Въпреки, че като пробвам/ сменям доста: като марки и вид- докато някой ми допадне; чувствам се добре и изглеждам добре с тях...

# 190
Много трудно си избирам очила. Важно е да не са тежки и да издържат на падане, защото често ги изпускам...

# 191
Харесвам тип котешко око, заоблени и класическите правоъгълни форми. Аз съм руса и нося очила от повече от 20г., винаги съм си купувала с деликатни рамки в светлосиньо, кафяво, "хавана", светлосиво. Не харесвам черни рамки Wink

# 192
Без слънчеви очила не излизам почти никога Simple Smile Забелязала съм, че често избирам сходни модели- най-често черно, кафяво или бежово, не много големи (тип маска), с тънки рамки, евентуално може с някакъв детайл на рамката. Избягвам кръгли стъкла, тъй като съм с кръгло лице и не са подходящи.

# 193
Аз съм малко овално лице и винаги търся по малки очила с по- прибрани рамки. Харесвам разчупени цветови и акценти за рамките. Самите стъкла, предпочитам да бъдат с тънки рамки.

# 194
Основният тип, който се оказва,  че избирам е "котешко око" с преливащо цветове на стъклата.

Общи условия

Активация на акаунт