Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 889
  • 549
  •   1
Отговори
# 165
Нямам любим стил.Винаги купувам очила след изпробване и колебания.

# 166
Нямам точно любим стил очила, имам различни видове и обичам разнообразието, стига да ми отиват.

# 167
  • София
Нямам любим стил. Задължително меря няколко вида форми, цветове и тогава решавам. Имам различни видове, но най-важното е да ми стоят добре и да са ми комфортни.

# 168
Определено избягвам стандартното. По "разчупеното" е това което ще ми хареса.

# 169
  • Пловдив
Не мога да кажа, че имам любим стил, залагам на класически и най-вече подходящи за моя диоптър, съчетан с астегматизъм

# 170
Харесвам и избирам тип котешко око.

# 171
И за слънчеви, и за диоптрични, харесвам  кръгли или овални очила. Най-добре ми пасват на лицето!

# 172
Харесвам очила с по-големи стъкла, но задължително трябва да се пробва, за да съм сигурна, че стоят добре.

# 173
Купувам очила след като видя как ми стоят и се харесам с тях, но любим стил не мога да определя.

# 174
  • София
Kой е любимият ви стил очила?
Голямо пробване пада когато трябва да избера очила и обикновенно избирам 2-3 чифта, защото не мога да се спра само на един вид/стил !!

# 175
Леки, удобни, с минимум рамки.

# 176
Трудно си избирам очила и предпочитам те  да са класически модели, леки и удобни.

# 177
Обичам да са елегантни, с нормални стъкла и без масивни рамки. Отиват ми квадратните.

# 178
Харесвам ретро рамки, не много големи и обемни. Диоптричните ми очила са с тесни, правоъгълни, пластмасови рамки, както казва синът ми - дядовски модел:)

# 179
Много ми е трудно в избора на очила защото имам мъничко лице и трудно се харесвам с очила. Избирам според това, което ми стои добре и приемам да пробвам нещо различно. Забелязвам, че наблягам на изчистени модели, с нежни рамки и не много големи стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт