Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 888
  • 549
  •   1
Отговори
# 150
Като стил определено не харесвам класически и деликатни.Харесвам екстравагантни и привличащи погледа очила.Като форма, най- добре ми стоят големи и квадратни рамки.

# 151
Харесвам очила тип "котешко око"

# 152
Тип котешко око

# 153
Слънчевите очила са едни от любимите ми аксесоари!
Харесвам големи очила тип котешко око. Имам сини, зелени, бели и шарени. Харесва ми да има цвят или интересна форма на рамката, а стъклата да са черни.

# 154
  • София
Практичен и директен
Обичам класическите и изчистени модели – пасват на почти всичко и са удобни за ежедневно носене.

# 155
Дебели рамки и големи стъкла, обичам големи слънчеви очила

# 156
Любими - Котешко око

# 157
Харесвам класически стил очила в стил Sky.

# 158
Има късмета да ми отиват почти всички модели слъневи очила. Затова харесвам различни стилове.Единсвено малките стъкла и рамки,които са модерни в момента , не ми харесват.

# 159
Обичам големи и пластмасови очила. Като модел, може би най-предпочитани са ми котешко око. Квадратните също ми харесват. Кръгли не ми отиват.

# 160
Нямам точно определен стил , избирам си очила според това дали ми стоят добре , защото имам малко лице и съм доста ограничена във вида очила , които ми отиват.

# 161
Харесвам класическите форми, без излишни ръбове и/или акценти.

# 162
Не знам  как се казва този стил, но за мен е любим, когато очилата имат камъчета, нещо лъскаво по тях. Дя не са само черни, предпочитам да са цветни и с някакъв акцент по тях.

# 163
Слънчеви квадратни си купувам, иначе съм за очила-с астигматизъм съм, но за мен все не остава

# 164
  • София
Очила избирам след много проби, за да съм сигурна, че ми отиват и са ми удобни. Повечето от моите слънчеви очила са големи и изчистени. Имам и няколко с камъчета.

Общи условия

Активация на акаунт