Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 872
  • 549
  •   1
Отговори
# 135
Харесвам по-скоро класически.Винаги пробвам и с които най се харесам тях вземам.

# 136
  • София
Обичам слънчеви очила тип маска, големи, и огледални.
За диоптрични също важи да са по-големи рамките.

# 137
Харесвам моделите тип "авиатор".

# 138
Класически квадратни и класически овални, с цветна рамка.

# 139
Kой е любимият ви стил очила?
Харесвам нестандартните рамки и цветове очила,имам доста различни модели слънчеви.Не робувам на стилове и хорско мнение,според настроението и облеклото си избирам подходящите за случая.

# 140
Любимият ми стил очила не е съобразен с модела, а със самите стъкла. Трябва да са качествени, да предпазват очите от вредните UV лъчи. И рамката трябва да е на първо място удобна 😊

# 141
  • Сливен
Класически - черни, с тънка рамка.

# 142
Любим стил очила са ми тези, които стоят добре на лицето ми, понеже много трудно се харесвам с нещо, което на пръв поглед ми е харесало преди да го пробвам

# 143
  • София
Предпочитам класически модели, но е важно как стоят.

# 144
Обожавам очила, буквално нося цяла година, независимо от времето.
Харесвам всякакви модели, но класическите най- много ми отиват 🙂

# 145
Нямам любим стил при очилата, а си купувам очила само ако ми стоят добре и се харесам с тях.

# 146
Стил на очила нямам, избирам ги според това дали ми стоят добре и дали в  момента търся нещо по-спортно или по-елегантно.

# 147
  • Благоевград
По-скоро предпочитам очила с метални рамки и правоъгълна или леко квадратна форма. Харесвам изчистения дизайн и минималистичния стил.

# 148
  • Ямбол
Kой е любимият ви стил очила?-Нмяма, аз само слънчевите очила нося и купувам очилата след като видя как изглеждам с тях Simple Smile

# 149
Изключително трудно избирам очила пробвам и евентуално тогава решавам.

Общи условия

Активация на акаунт