Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 5 152
  • 547
  •   3
Отговори
# 480
Изчистени очила, без големи и крещящи детайли и цветове. Купувам такива, с каквито се харесам като ги сложа на лицето.

# 481
  • София
За мен е важно да ми отиват,да са с дебели рамки и без такива стойки на носа.

# 482
  • Пловдив
Котешко око

# 483
Като стил предпочитам класически и изчистени дизайни, но най-важното е как ми стоят

# 484
Моят любим стил очила са кръглите ретро рамки – изглеждат умни, мистериозни и малко магьоснически.

# 485
И за слънчеви, и за диоптрични, харесвам  кръгли или овални очила. Най-добре ми пасват на лицето!

# 486
Kой е любимият ви стил очила? - котешко око

# 487
Любимия ми стил очила е Wayfarer.

# 488
  • София
По принцип обичам класически, изчистени и стилни очила, но това лято имах любими - в стил Хавана. Това са цветни фешън очила от различни марки, форми и стилове. Характерният animal принт се съчетава лесно с неутрални визии, ленени ризи и всичко в елегантност.

# 489
Нямам любим стил. Пробвам и решавам дали са моят модел.

# 490
Любим стил за очила нямам. Избирам според това как ми стоят и дали ми подхождат.

# 491
Много трудно намирам очила, които да ми отиват. Повечето модели, на които се спирам са с по-дебели рамки. Стъклата предпочитам да са много тъмни. Пробвала съм по-светли варианти - не ги нося, така си стоят.

# 492
Харесвам изчистени модели - за слънчеви предпочитам да покриват добре очите, за диоптрични - по-тесни. Последните ползвам само за четене и работа с компютър и предпочитам да мога да виждам и над стъклата. Задължително избирам качествени стъкла.

# 493
И за слънчеви и за диоптрични залагам на очила тип котешко око. Това ми отива и се чувствам комфортно.

# 494
  • София
Любим стил очила бих казала, че са ми тези с пластмастови дебели рамки и големи стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт