Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 5 769
  • 423
  •   1
Отговори
# 240
Вниманието.
Спа център определено!

# 241
В един подарък най-много ценя вниманието — жестът, че някой се е сетил за мен и е избрал нещо с мисъл. Изненадата също е приятна, а символиката прави подаръка още по-личен.
Перфектният подарък за мен в този момент би било преживяване, което ме откъсва от ежедневието — например кратко пътуване, релаксиращ уикенд или нещо напълно ново, като работилница за творчество или дегустация.

# 242
Най-важно е вниманието, жеста към мен!
В момента предпочитан подарък е уикенд в спокоен хотел.

# 243
  • Sofia
Жеста и уважението за мен са най-важни и това, че не си забравен.
Ще се радвам на ваучер за работилница и за рисуване с вино, кафе и т.н.

# 244
Най-много ценя да ми е купил каквото искам-не обичам особено изненади,символика и тн харесвам практичните неща по мои вкус.
Бих се зарадвала на Спа ден в Sense Wellness център ,защото имам нужда от малко разпускане и ден само за мен.

# 245
  • Враца
1. Вниманието. Това, че някой ми е обърнал специално внимание, сетил се е за мен и ме е уважил.
2. Спа ден в Sense Wellness център

# 246
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Вниманието и изненадата.

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

Спа ден в Sense Wellness център.

# 247
Най-вече вниманието е определящо за мен. Би ми харесало панорамното издигане с балон над Белоградчишките скали.

# 248
  • Велико Търново
Безценна е изненадата - момента за нещо неочаквано и какво ли е товааа Simple Smile
В момента много ще се впечатля от каране на атв в пресечен терен, но и издигане с балон сигурно ще ми хареса.

# 249
  • Beyond the stars
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Ох, ами всичко накуп. Обичам изненади, обичам символиката на подаръка не самия обем и цена, показаното внимание и обич. Обичам да подарявам.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
От изброените може би издигането с балон. От доста време ми е мерак.

# 250
Почивка!

# 251
От изброените - на първо място вниманието, на второ - символиката.

# 252
Изненадата! Издигане с балон

# 253
Ценя вниманието и изненадата.
Един спа ден би ми се отразил добре.

# 254
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - най-важно за мен е вниманието, защото така знам, че човекът е помислил за мен и какъв подарък бих желала да получа.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? -  Спа ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт