Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 893
  • 371
  •   2
Отговори
# 360
В един подарък ценя това, че някой е усетил онова, което ще ми създаде радост. Например спа ден с почивка и релакс.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 12:51 от kriakla

# 361
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? Вниманието, жеста ценя най-много.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 362
Обичам изненадите и най -много бих се зарадвала на спа ден с любимия човек .

# 363
Вярвам че всички обичат изненадите, има някаква енергия в това. За мен в един подарък най-ценни са отношението и жестът. Когато е съобразен с личността на човек, това показва колко добре го познаваш, а това означава внимание и любов.
Аз искрено се радвам като малките деца и винаги оценявам усилията на човека отсреща. Отказвам да порасна напълно, защото нося детското в себе си.♥

И трите награди са повече от страхотни и бих се насладила на всеки един отт тях с удоволствие. А перфектният подарък за мен в този момент би бил нещо, което ме зарежда и носи спокойствие, всяко преживяване е малко бягство и отпочиване  за душата и тялото! ✨

# 364
Когато приготвям подарък го правя на базата и на трите посочени. Символиката, за да открия това, което искрено ще трогне човек и ще го изненада с вниманието, с което съм подбрала точно този подарък! Наистина много държа на правилния подарък и това, което съм получавала ми дава и представа за самия човек, от който ми е бил подаръкът. Честно, не съм получавала подарък досега, в който да е вложено нещо специално към мен.

# 365
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Вниманието, което е проявил отсрещния човек.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? -  Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали.

# 366
Изненадата . Издигането с балон над Белоградчишките скали .

# 367
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
- За мен най- важно е вниманието което е лично и се показва чрез подаръка.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
- Спа ден в Sense Wellness център

# 368
  • Сливен
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - вниманието, оценявам това, че човекът е помислил какво харесвам, какво ме радва, че е отделил от времето си за мен
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
- Спа ден в Sense Wellness център

# 369
На първо място е вниманието, а след това и символиката.

# 370
  • столицата
Вниманието. Предпочитам лични подаръци, които показват, че е отделено специално внимание при избора им и лично отношение

# 371
Изненада и да е съобразена с вкуса ми.
Бих се зарадвала на полет с балон.

Общи условия

Активация на акаунт