Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 3 425
  • 159
  •   5
Отговори
# 150
Ами моята ми даде този срок, не знам. Попитай. Все пак да не забравяме, че в Щерев секциото е по изключение и е възможно заради това да иска по-рано да ми качи в досието резултатите от прегледа.

# 151
  • Melmak
Да, да, ще питам, то и най-малкото за час се чака месец, понеже искам да ходя при очната, която ме оперира, а не при някоя случайна. Не знам в Надежда как е секциото, аз мисля, че имам достатъчна причина, ама и да нямах, пак щях да се натискам за секцио. Хич не съм за нормално.

# 152
Ами попитай и за лекар, защото в Щерев държат на точно определена клиника с опит с бременни. Иначе аз се гледам при една академичка.

# 153
  • Melmak
Това е много странно, все си мисля, че човекът, който ме е оперирал ми знае проблема най-добре. Но ще говоря в понеделник с АГ и да ми каже какво правим.

# 154
Pandora, за съжаление, не преувеличавам и не лъжа. Ако не държах да е точно тази лекарка (следи ме и ми направи секциото с първата бременност, а си бях рискова и стигнах с нея до финал), нямаше да съм в тази болница.
На мен секциото ми насрочиха точна дата чак в 33-34г.с. , която в последствие се смени с по-ранна.
Според мен за Великден, ще си си вкъщи с бебе в ръце Simple Smile

# 155
  • Melmak
Разбирам, тя лекарката сигурно не виновна за абсурдните правила в болницата. Благодаря ти, успех и на теб! 🩷

# 156
Здравейте, искам да попитам минали ли сте през резултат левкоцити в урината? При мен излезе положителен резултат за наличие на левоцити, та предполагам трябва да направя стерилна проба и да се преброят колко левкоцита на поле. Иначе нямам никакви придружаващи симптоми.

# 157
This Time, аз точно във вторник вече за втори път пуснах урина и всички резултати бяха много добри. Първия път  (преди два месеца) бяха открити бактерии, но при повторното изследване на стерилна урина се оказа, че няма проблем и резултатите са били фалшиви. Така че по-добре наистина повтори със стерилна.

При мен в момента единственото е, че хемоглобинът ми е на долната граница. Има ли някой с такъв проблем?

# 158
  • Melmak
Аз също имах някакви странни резултати в урина. Следя се на две места - на частно в Надежда и по ЗК (колкото да виждам бебето по-често). По ЗК се пускат задължително кръв и урина при записване за жк. И така пуснах в Бодимед и излязоха някакви бактерии. Повторих със стерилна и нищо няма. Според мен (от опит) в много лаборатории при обикновена урина масово нещо излиза кофти. Sad и друг път ми се е случвало.
С лабораторията в Надежда нямах такъв проблем.

За хемоглобина колко ти е?
Моят е 130 при долна граница 120 и лекарката каза, че не било зле. Аз даже желязо исках да ми изпише.. тя казва, че нямало нужда.

# 159
Излезе 119 при долна граница 120. И аз се изненадах, че не назначават желязо, но явно такъв е стандартът. В петък съм на ФМ и ще видя какво ще каже АГ относно хемоглобина. Ще питам и за желязото, дали има смисъл да се пусне за изследване

Общи условия

Активация на акаунт