Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 3 387
  • 157
  •   2
Отговори
# 105
  • Melmak
Не е рано, 20 седмица е добре. Аз бях в 21-ва, за третата фетална ще съм в 29 седмица, от сега се записах, защото графика на Патрикова се пълни бързо.

Аз днес май съм яко в сатурновата си дупка преди рождения ден, който е в началото на януари. В началото на бременността бях много зле психически, макар да нямах почти симптоми на бременност и да не съм повръщала, нито да ми се е гадило, се чувствах, все едно живота ми свършва.
Пуснах си отпуск на рождения ми ден, не ми се занимава да идвам в офиса. Миналите години все ходихме някъде, последните две в Италия. И сега ако не бях забременяла си правех планове за Неапол. А то.. ще е никъде, с тоя ремонт не можем да мръднем. Имам чувство, че това ще е най-тъжния ми рожден ден евър.. направо така саднах…

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 12:31 от Pandora1

# 106
Отидете на почивка някъде тук, ние така ще направим за предстоящия рожден ден на мм.

# 107
  • Melmak
Няма време, всеки ден е някакъв ужас в нас. До април не знам как ще смогнем с ремонта, още хола не е шпаклован дори. А има настилка да се слага, купихме плочки, баня да се кърти.. кухня да се прави..

# 108
Ох, момичета, само аз ли съм така?

Къпя се, парфюмирам се, козметики както обикновено. И след 2 часа имам чувството, че съм мръсна. 😭
Мириша странно. Не лошо, но различно, и непрекъснато искам да се търкам в банята. ММ нищо не е забелязал.
Сигурно е от хормоните, но се вбесявам, не мириша като себе си.

Иначе нямам някакви течения, гъбички и тн. Лекарката всеки път ми мери ph-то на влагалището.

# 109
Няма време, всеки ден е някакъв ужас в нас. До април не знам как ще смогнем с ремонта, още хола не е шпаклован дори. А има настилка да се слага, купихме плочки, баня да се кърти.. кухня да се прави..
Разбирам те - започнеш ли ремонт, изчезват всичките ти проблеми. Ние вървяхме по мъките.
Направи ми впечатление, че ако имаш налице всички материали (не трябва да чакаш шантавите магазини за доставка), нещата от шпакловка до готовност за нанасяне стават по-бързо от очакваното.
И все пак си мисля, че можете да отделите два дни за вас. Тези два дни няма да ви направят ремонта. Simple Smile

За мирисането - не, даже се дразня, че на нищо не мириша... Парфюмите ми са тежки по принцип, а кожата ми държи - сега сякаш всичко се изпарява. Интересното е, че мм каза, че му мириша на бебе, което ме озадачи. Laughing Когато се преобличам, постоянно си лепи носа да ме души LaughingLaughingLaughing

# 110
  • Melmak
Аз за миризмите - още не усещам разлика. Някои жени споделят, че след раждане се променят, като хормоните се наместват.

Дарби, точно, като почнеш ремонт и други проблеми няма. Ние поне сме в малък ап, 60 кв. и нямаме много площи. Поръчваме нещо - паркет, плочки и то идва за 3-4 дни. Не сме чакали нищо, ако ми обявят 1 месец да чакам, просто отиваме на следващите. А за малки пространства имат количества и налични. То за коридор и кухня 20 квадрата, лесно взехме.
Някак в ден като днешния сякаш ми писна да съм бременна, честно.. не искам да мисля какво им е на жените с проблеми.

# 111
Късмет сте изкарали, нас за една настилка от небезизвестен магазин ни мотаха 6 месеца, като още докато плащахме, са знаели, че я нямат в наличност и не се произвежда. Сещай се колко се забавихме само заради това.
Обърнахме се след това към друга марка - казаха 4 седмици, доставиха за 2, та за общо 3 седмици вече беше поставена в коридора.
Ама късмет и... доверчивостта и дипломатичността на мм.

# 112
Аз на фетална бях в 20г.с. , така че не е рано.
Днес бях при средящата АГ. Води, плацента , всичко е ок. Бебето 520гр. В 23+0г.с. съм. Не успяхме да му видим личицето, ръцете все пред него ги държеше.
За миризми и аз не съм усетила нещо различно. Помня, че може би месец след раждането страшно много се потях и никакви рол-они не ми помагаха. Буквално излизах от банята и след 10мин. вече бях потна. Явно после се наместиха хормоните и този проблем изчезна.

Иначе и ние сме в ремонт. Но не го усещам така напрегнато. Вероятно, защото сме в къща и правим втория етаж, но живеем на първия. Гледаме все пак да сме готови до раждането, тъй като горе квадратурата е по-голяма и ще ни е тясничко на първия етаж с две деца.

# 113
И мен никакви аромати не ме дразнеха досега. Всички приятелки разказваха как не можели да готвят, и аз все чаках кога и на мен ще ми се завие свят от миризмите, за да имам оправдание да не влизам в кухнята, но този ден така и не дойде 🤣

# 114
Може да не е дошъл, но никой няма да знае, ако не му кажеш LaughingLaughingLaughing
Иначе и аз съм така, но се оправдавам с други неща понякога. По принцип обичам да готвя, но не винаги имам сили или кръстът ме боли.

# 115
  • Melmak
Късмет сте изкарали, нас за една настилка от небезизвестен магазин ни мотаха 6 месеца, като още докато плащахме, са знаели, че я нямат в наличност и не се произвежда. Сещай се колко се забавихме само заради това.
Обърнахме се след това към друга марка - казаха 4 седмици, доставиха за 2, та за общо 3 седмици вече беше поставена в коридора.
Ама късмет и... доверчивостта и дипломатичността на мм.
Това е несериозно, направо… какви са тези търговци, не знам! Аз изрично питам имат ли наличност и им казвам, че искам да си ги вземем от склада. Те казват кога може и ако е до 2-3 дни после казвам, че искам с доставка. Нарочно за да видя имат ли го наистина на склад. До сега имаме късмет. Изобщо нямам намерение нищо да чакам. Бебето не чака!

Вчера съм пържила кюфтета. Кухнята не е ремонтирана още и не ми пука какво причинявам. Но аз съм кулинарка и чревоугодничка, не спира да ми се яде любима храна. Ама иначе рядко пържа кюфтета.
Аз нали бях на втората фетална в петък, бебето застана и имаме снимка в лице. Много е вълнуващо.

# 116
Много сладко за снимката в лице. Аз няма да го видя сигурно до раждането LaughingLaughingLaughingLaughing
Сега си припомних, че от средата на Януари започвам с тоновете и ще има едно обикаляне като бонус към това, че още работя и сигурно ще съм баба Меца Smile

# 117
  • Melmak
Аз мислех, че всички имат такива снимки. И си пиша с една приятелка и тя казва, че нейното бебе ни веднъж не застанало… ахахаха викам си какъв съм оптимист. Наистина е сладко да го видиш, защото вече си е оформено и има всичко, лицето е много човешко.

# 118
Ние с нашия се борим да видим нещо, защото обикновено е гръб, обърне ли се - крие лицето с ръце... Иначе пък, като не съм там, е много активен. Инат от малък LaughingLaughingLaughing

# 119
  • Melmak
А как ти правят фм?

Мен ме гледаха на 70% успяха да видят всичко, но не искаше да се завърти за ушите, сърцето и още нещо. И ме караха да се разхождам, да пия вода, кафе и да се върна отново да догледаме. Една фм.. не знам колко часа. Освен, че самото изследване отнема време, аз си ходя из мола и си пия кафета… 😁😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт