Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 3 726
  • 177
  •   2
Отговори
# 90
Аз получих малко "обществен натиск", така да се каже, заради тези болести напоследък, мъжа ми и родителите ми ме уверяват колко ще е хубаво и лесно, те колко ще помагат и т.н. Направих се, че им повярвах, особено за частта с помагането хахах. Но истината е, че наистина не успявам да се съсредоточа и се чувствам непълноценна в работата си, а работя с прецизни данни и чуждестранни клиенти и май ще е по-добре за всички така Simple Smile
Дарби, честито ново возило! Да ви вози здраво и безаварийно + много детски смях в него!

# 91
Благодаря!
Разбирам те за концентрацията и при мен е цял екшън в момента. Преди бях толкова прецизен човек, точицата виждах. Сега обаче положението е плашещо направо. Пиша документи за сделки, някои от които по милиони, а правя безумни технически грешки... Помолила съм колегите да сверяват данните и цифрите на всеки договор. Отварям им маааалко работа, но е по-добре да имаме работа Laughing
Честно казано, цялостно не се чувствам вече на работна вълна, но и знам, че по цял ден вкъщи само с кучето ще полудея. Крепи ме математиката - остават по-малко от 2 седмици до празниците, почивките са дългички тази година, след това още месец (януари във всеки сектор е леко) работа и после започвам да пазарувам и подготвям всичко за бебчо. Laughing

# 92
  • Melmak
Браво за новата кола! На нас ни трябва, но изчакваме. Мм преди много държеше да има двуврата кола… най-тъпото нещо евър. Аз все не шофирам и се съгласявах да кара каквото иска. Ама сега е ужас. Не иска да се разделя с нея, но не знам дали преди да се роди бебето ще осъзнае нуждата, или като родя ще тича да търси нова кола. Въпрос на време е.

Този месец е кратък, така да се каже, заради ваканциите. Няма да взимам отпуски,  но има достатъчно почивни дни. Вече януари сигурно ще ни се види дълъг и безкраен, сив и скучен! Много ми се искаше да посрещна рождения си ден в Неапол, така си бях намислила, но с тоя ремонт просто няма как!

За работата - аз до последно ще работя докато мога. Не знам дали ще ползвам 45 дневния, от сега не мога да кажа. Обаче като си извадих ПИК-а от НОИ ми излиза от 28.02.26 да трябва да изляза в 45 дневен. Имам чувството, че все е дошло! Направо…
Щеше да е хубаво да имам време за себе си! Обаче няма да е в тоя живот явно.

# 93
На нас другата ни също е 4 врата, вътре е широка, но багажникът не би ни стигнал доникъде с бебе. Имаме вили из България и ще си пътуваме, така че не ни устройва. Оставихме я за из града, защото е по-компактна като размери.
Иначе и аз се бях зарекла да си работя докрай, но нещо ентусиазмът ми изчезна Laughing По-добре наистина да поотпочина преди да започне другото шоу Laughing Ще ми се по-спокойно да заема ролята си на майка, а в момента по-скоро съм зомби и няма да стане по-добре.
Да не говорим, че коремът ми е огромен и започва да ми понатежава, представям си какво ще е тогава... В момента изглеждам като в 8-9 месец, не като в средата на 6.

# 94
  • Melmak
Дарби, ти април ли ще раждаш? Че чак 6 месец кога стана..
Аз още съм като преяла, даже в офиса повечето не знаят, че съм бременна.

Мен много ме е яд, че просто няма да си получавам заплатата ако съм болничен. Ама да видим до края на февруари поне ще избутам. След това ще видим.

За колата, ние в последните години повече ходим в чужбина, отколкото из БГ. И сега се надявам да продължаваме, дори с кратки полети. Няма да се класирам за рд в Италия, ама да видим, живот и здраве с бебето.

# 95
Още след първата ФМ установихме, че терминът ми е на 25.03., със седмица по-рано. Но аз си реших да си остана и при вас, тъй като вече бях свикнала с компанията ви. Smile

# 96
  • Melmak
Значи ще ни даваш съвети, като ни водиш! ❤

# 97
При мен гъбичките се проявяват със сърбеж, който с времето се засилва. На този фон се появяват микрофисури, които после парят. По време на полов контакт също се усеща силно парене вече вътре. Чест симптом е и вагинално течение, което става или по-обилно, или тип «извара». При мен в момента го няма, но забелязах, че цветът се е променил (стана по-жълтеникав). Само веднъж ми се е случило да имам гъбички, но това усещане никога няма да забравя, супер дискомфортно е 😅

Ако има неприятна миризма - това вече говори за наличие на бактериална вагиноза, което вече не съм сигурна дали се счита за стандартна гъбична инфекция, защото е различно заболяване

Дарби, честито и безаварийно семейно шофиране! ❤

# 98
Аз имах гъбички с предната бременност, усещах само сърбеж, при полов акт не ми е парело. Сега се притеснявах, че пак ще имам, но пу-пу, цитонамазката ми беше чиста. Имам само течение.

Аз ще си ползвам 45-дневния болничен, не взимам кой знае каква заплата, така че предпочитам да си почивам, пък и мисля тогава да спирам баткото от градина, та ще си имам занимание. По сметки от 10ти март трябва да съм в болничен. И на мен ми изглежда супер близо това време 😬😬 ще трябва да взема и аз нещо за бебето, мисля само 1-2 шишета за всеки случай, някоя бебешка играчка, да си е негова и за мен консумативи за болницата. Друго за момента не се сещам. Ще трябва и да извадя на баткото бебешките дрешки, които съм прибрала, като цяло ще си имам работа през болничния 😆

# 99
И аз си пусках изследвания преди месец и и цитонамазката, и микробиологията бяха отлични. Но веднага след това преживях огромен стрес и мисля, че от това ми падна силно имунитетът.

В петък ще давам секрет за исхледванич и АГ каза, че можем да преместим и ФМ за този ден, иначе щях да ходя другата седмица. Замислих се, че тогава ще бъда 20+1 и дали не е малко рано, но в приложението пише, че за втората ФМ може да се ходи вече от 20-та седмица. А вие на какъв срок сте на ФМ?

# 100
Не би следвало да е рано, особено щом лекарят те е насочил. Аз, доколкото знам, може да се прави между 18 и 22 г.с.. Аз и първата, и втората ги правих в края на последната възможна седмица, за да е по-голямо бебето, но третата например ще я правя в началото на 29 г.с., което е по-ранният вариант.
Tоест - 1 ФМ - 13 + 2 г.с.; 2 ФМ - 21 + 4; 3 ФМ - 29 + 2

# 101
И аз си пусках изследвания преди месец и и цитонамазката, и микробиологията бяха отлични. Но веднага след това преживях огромен стрес и мисля, че от това ми падна силно имунитетът.

В петък ще давам секрет за исхледванич и АГ каза, че можем да преместим и ФМ за този ден, иначе щях да ходя другата седмица. Замислих се, че тогава ще бъда 20+1 и дали не е малко рано, но в приложението пише, че за втората ФМ може да се ходи вече от 20-та седмица. А вие на какъв срок сте на ФМ?

И аз съм на ФМ в петък и съм точно 20+1 тогава.

# 102
Не е рано, тамън е. Аз ще съм 20+6, сега в четвъртък ще ходя.

# 103
Успех на феталните, момичета! 🍀
Аз се чудих, чудих и накрая запазих час и за феталната ехокардиография.
И на мамолог ще ходя, че са ми доста подути подмишниците. Би трябвало да е от продължението на млечните жлези там, но все пак било хубаво да го проверя. Някой друг с такъв бонус?

# 104
Лекарката, при която ходих на двете ФМ, ми каза, че оптималните седмици за 1 и 2 ФМ са съответно 12-та и 20-та. Така че ще си точно на време. Аз ходих в 20 + 5 и всичко, което трябва, се видя. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт