Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 16 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм в 22г.с. , както е написано по-горе. Ако ми е ангажирано вниманието с нещо, не отчитам движенията всеки път. Нооо вече са доста силни, забелязват се с просто око като с таткото се загледаме към корема ми. Вече ги усещам на моменти  доста по-високо (около пъпа и малко над него), иначе до сега ги усещах само ниско.

# 76
Аз също съм в 22г.с. , както е написано по-горе. Ако ми е ангажирано вниманието с нещо, не отчитам движенията всеки път. Нооо вече са доста силни, забелязват се с просто око като с таткото се загледаме към корема ми. Вече ги усещам на моменти  доста по-високо (около пъпа и малко над него), иначе до сега ги усещах само ниско.

Точно така, и аз усещам все по-нагоре.

Пс: на някой бели ли му се кожата на лицето? 😳 Аз съм с мега мазната кожа, а сега след баня съм суха и на люспи. Направо се чудя какво да правя.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:50 от Lucky16

# 77
Здравейте мамчета.и аз свършвам утре 21 седмица ,и усещам вече все по силно да рита нашата принцеса .Особенно да полегна малко и явно се успокоявам още повече рита милата.Ще търпим само да са живи и здрави и да наред всичко.

# 78
Въй, колко много съм изпуснала 😄 Но всичко и всички ви прочетох. Всякакви теми гледам са се изредили. Кексове, колички, коси.

И аз се присъединявам към приключили фетални морфологии. Във вторник бях и всичко е наред с беба. Тежи 325 грама и успях да й видя лицето доста подробно. Много сладко човече. Пъпната връв й пречеше пред лицето и я махаше с ръчичка 😄
Утре съм 20 г.с., минахме половината. Доста шава и все по-силно усещам движенията й. Даже вече се забелязват и отвън на моменти.

Аааа да добавя: АГ ми изписа желязо да пия. Не че имам анемия чак, но съм на границата. Някой друг тук да пие? И теста от антителата излезе отрицателен 😊

Аз пия желязо от самото начало. При мен също беше на долна граница.

# 79
  • София
Тази сутрин и мен ме събудиха ритничета, снощи мисля че усетих хълцане понеже беше 4-5 последователни кратки подскачания в корема. Иначе главно вечер като си легна, сутрин и ако ям нещо сладко. Искам да ви кажа, че ометох половин да не кажа почти цяла тава макарони на фурна за ден и половина. Толкова много ми се яде всякакъв въглехидрат, че не е истина. Наваксвам според мен в началото, когато нямах никакъв апетит и го карах на кашкавал и грозде…
Обливат ме горещи вълни на моменти, не знам как е при вас. Вчера в студа се разхождам по задачи и ми беше толкова топло, имах чувството, че ще се взривя. Ходих с разкопчано яке и хората ме гледаха със съмнение. Това е новото при мен.

Предстои обикаляне за подаръци за Коледа за родата + мъжа, само детето го оправихме. Не знам изобщо как ще обикалям, а с поръчките в момента е някакъв абсолютен ужас … Лошо ми става само като се сетя …

# 80
  • Melmak
Аз не ям сладко и не знам как влияе на бебето, но ритничета усещам и аз!
За топлите вълни - в началото имах, август, септември като беше лято. После бяхме във Валенсия - влага и жега, там яко ме тресеше топла вълна, пусках климатика нон стоп!
Сега чак топли вълни не, но не се обличам много дебело. Днес сложих един по-дебел пуловер и съжалих, вечер като спим се завивам много леко, а мм само ходи и ме увива.

# 81
Като стана дума за подаръците, за щастие аз от миналия месец съм почнала и вече всички са уредени. Хич не ми се занимава да ходя в последния момент, защото лудницата ме изнервя. По пътя е ужас, няма къде да се паркира, в магазиниите е натъпкано с хора, а за поръчки е вече късно.

# 82
Здравейте, момичета! Успях да преборя болестта и днес съм отново на работа след 1 седмица стоене вкъщи.
Наистина е добре да се пазим, защото навън върлува какво ли не...
Ние с мм трябва да обикаляме за подаръци, но лошото е, че не знам кога... Тази седмица уикенда пътуваме, не знам вече. Тази година толкова бързо мина... Декември още повече, особено след седмичния застой вкъщи.

# 83
  • Melmak
Ох, аз само онлайн поръчвам, защото вече нямам време за нищо! Кога беше октомври, кога дойде Никулден. С тоя ремонт в нас е страшно, вече по-често ходим в Практикер и Практис, отколкото в Била и Лидл.
Иначе за пазенето.. не знам как! Аз ваксина за грип сложих и толкова. Обаче аз самата не се пазя никога и се надявам имунитета да си свърши работата. Няма как да спра да излизам или да работя.

Записах час от сега за края на януари при д-р Патрикова за късна фетална. Направо не знам кога дойде това време.. явно часовете при нея се изчерпват много бързо и ме посъветва да запиша от рано.
Имам чувство, че и Коледа чука на вратата. Не съм готова с нищо. Нито с това да оправим из къщи, нито ни-що! Имам чувство, че дните минават адски бързо, корема ми расте, но още не е като бременен. Чаках си днес на опашки и като не ми личи, никой не ме и пуска… 😄😄😄

# 84
Мен вече навсякъде ме пускат, хахаха. Иначе и ние просто се отказахме да бързаме да приключим ремонта преди празниците и взехме решение да сме при едните родители за Бъдни вечер и Коледа. Много малко остана, наистина, просто е излишно напрежение.
Мен заради риска от прееклампсия, ме посъветваха 3тата ФМ да я направя в 28 г.с., но се пада точно почивните дни след Нова година и нямаше възможност, затова записах на 05.01. Дано всичко е наред.

# 85
  • Melmak
Оо, ние преди Коледа шанс да приключим нямаме! Но така или иначе ще идем на гости на свекърите. То до април да сколасаме, добре ще е!

# 86
Здравейте и от мен! Аз докато се чудех как да се пазя от настинки, белята дойде откъдето не я очаквах. Подозирам, че съм развила вагинални гъбички, че вече малко повече от седмица усещам изразен дискомфорт. Последния път след полов контакт дори имаше леко кървене, явно заради микротравми. Ама и ми се иска, и ме сърби… 🤣 Тази седмица на работа ми е последната, която доработвам, но дори не знам как ще я изкарам, защото почти всеки ден трябва да отсъствам по няколко часа - ту при ендокринолог, ту да пускам изследвания, ту при гинеколога за продължаване на болничния. Но се радвам, че вече наближават почивни дни за мен

# 87
Какво е усещането за гъбички? Аз също т няколко дни изпитвам някакъв дискомфорт долу, но не съм имала такива неща и не съм сигурна какво е. Очаквах ако са гъбички да сърби, пък то повече боли. Като порязано или нещо такова. Ще питам АГ в сряда.
Аз бях болна точно три седмици. Три дни след грипа ме хвана още някакъв вирус с много кашлица и обилни сополи. И заради това съответно реших, че е време да приключвам с работата. Финансово няма да е приятно, но се успокоявам, че са само 2 месеца и ще ги избутаме...
Бързо оздравяване на болните майчета!

# 88
  • Melmak
А, то не са 2 месеца.. до април са си повече. И мен ме дразни НОИ колко реже с болничните.
За гъбичките, преди да забременея съм имала гъбички без никакъв симптом - откриха ми ги на профилактична мб. Нито сърбеж, нито нищо.
Иначе може да има сърбеж, течение, неприятна миризма.

# 89
И аз не съм имала никога гъбички и ме е много страх от тях... Аз болнични не взимам, за щастие и на мм, който е на ТД също не му изискват, защото отсъствахме цяла седмица. Спомням си от старата работа как ми намаляваше заплатката... Добре че иначе не съм болнава Sweat Smile
Иначе, да се похваля, започнахме с пазара за бебето - купихме си още един автомобил Smile , по-голям, за да може да побираме колички, кошчета и т.н. и да не се налага да се чудим къде да си прибираме останалата част от багажа, когато пътуваме. Сега, разбира се, броят на столчетата за кола се умножава. Smile
От януари тръгвам по магазините за личното превозно средство за малкия Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт