Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 3 285
  • 149
  •   3
Отговори
# 60
  • Melmak
Искаш да кажеш, че след април ще има адаптация на номерата на сутиена ли? 😁

Мм крайно не иска да си слагам силикон, а и след като видях какво преживяват жените с BII.. не съм сигурна, че бих сложила.

# 61
Относно кг — при мен са +5, като 4 от тях ги качих още през първите 2 месеца. Днес съм точно в 19-та седмица, но по думите на близките изобщо не ми личи по лицето или по тялото, че съм бременна. Само коремчето ме издава, и не бих казала, че е малко за началото на 5-ия месец. А и ММ казва, че са ми се разширили бедрата, което според мен е напълно нормално, и малко са пораснали гърдите

# 62
След кърмата е драмата, доколкото знам. Без знамение дали кърмиш, или не.
Иначе, ако трябва да си навивам гърдите, за да ги прибера в сутиена, ще слагам силикон, мм да си гледа работата 🤣 Като започне да ражда и кърми, ще говорим пак🤣

# 63
Аз съм 23 г.с. и съм качила 2-3 кг. като на мен само корема ми расте. Гърдите според мъжът ми са по-големи, аз разлика освен в зърната друга не виждам. Имам въпрос относно сексуалният ви живот- имате ли желание и правите ли секс или по-скоро не. При нас няма никакво и се чудя как е при другите

# 64
Wall3000, аз в първите месеци изобщо нямах либидо, явно и мъжът ми тогава си имаше някакви притеснения относно бременността и бебето, та ПА бяха по-рядко от обикновено. Но сега вече половият ни живот е по-активен, както си беше и преди бременността. АГ-то каза, че няма никакви противопоказания, така че и ние не се притесняваме, макар че сме малко по-внимателни в действията си

# 65
При нас началото трябваше да се пазим, защото плацентата беше ниска. Като цяло аз усещам, че рядко имам желание за такиви неща. Вероятно е от умората, която все още си имам. С първата бременност пък беше обратното. Имах желание доста по-често от обикновено.

# 66
При нас сексът е доста голяма рядкост. Така беше и с първата бременност - мъжа ми сякаш превключва на друга предавка. Хем сме си говорили много пъти на темата, казвал ми е, че втория път няма да е така, но явно си има някакви психически промени спрямо моята бременност и просто не иска.
С първото дете рязко намалихме секса чак след 5-тия месец, а сега още след двете черти... Както си правехме всеки ден, най-много през ден, сега правим веднъж на 2 седмици, от дъжд на вятър.
Доста тъпо, ама то не става насила.
Иначе да ви се похваля, поръчахме количка - Muuvo Quick Boho. Нямам търпение да пристигне и да я разгледам!

# 67
ММ каза, че с бременността усещанията при секс са съвсем различни - отвътре станало много горещо и това го обърквало. Явно дори чисто физически това им оказва голямо влияние

# 68
  • Melmak
Преди да забременея мм беше голям пуритан, ама как бебето вътре пък секс, какво щяло да стане.. дрънкаше някакви глупости, но не му се връзвах.
Като забрмеенях, аз бях в шок, после му бях ядосана, че той може да пие алкохол, аз не, после гърдите ме скъсваха от болка и не можех да търпя тениска отгоре, не исках да чуя за сексове.
Обаче в третия месец гърдите ме отпуснаха и нещата се промениха, либидото ми скочи. И той сега е забравил какви ги дрънкаше, а доста се кефи на уголемените части на тялото ми.. 😁😁😁

# 69
При нас секса също е мираж 🫠 мъжа си има желание, има си нуждите човека, ама на мен грам не ми се занимава, много ми е изморено и покрай детето и покрай бременността, Абе бая го държа на сухо, ама какво да направя, а и някакси като влиза и чувството е някакво по-различно не в хубавия смисъл, нали не ме боли, ама е едно такова странно, не мога да го обясня 😃 а иначе той си свършва вътре, според вас опасно ли е ? До колкото четох не е, ама да питам. Иначе с първата бременност супер много желание имах вече в напреднала бременност, все за това мислех 🤭😆 и като се възбуждах и корема ми ставаше на камък и се притеснявах да не предизвикам нещо

# 70
  • София
Качила съм около 2 килограма в 20та седмица. Само на корем съм, но пък той е като в 7ми месец. Хапвам си каквото ми се яде, когато ми се яде. Пия много вода, но и от около седмица започнах пак да се движа повече. Имаше в момент в който трябваше да лежа, но вече се чувствам в пъти по-добре и се разхождам поне по час на въздух.
Все ми се иска да му купя нещо вече, но се сдържам. Наистина след нова година мисля да взема нещо символично и вече март месец да купим всичко нужно така или иначе нещата които искам не ги намалиха на прословутия черен петък. Легло, количка сме харесали. Уреда за АМ ще го вземем след като се роди бебока, а шишета и стерилизатор ще вземе мъжа докато живи и здрави сме в болницата. Много неща ще ми дадат, та изобщо не бързам, но пък и ме сърбят ръцете за му купя ей така нещо от мама ❤

# 71
  • Melmak
Аз днес бях на фм в 21 седмица при д-р Патрикова. Много е мила и добра, внимателна е и гледа много обстойно всичко. Всичко е наред, прегледът беше сумарно сигурно час. По едно време ме кара да се разхождам, защото бебето не се обръщаше. Обикалях, връщах се, гледа още време и всичко е наред.

# 72
Видях, че обсъждате палта. Аз имам едно, което е нормално горе, а от талията се разширява като рокля. С висока талия е.
Този модел е оптимален за мен. Стои елегантно и сладко. ☺️

Вчера бебето почти не е шавало, чак се притесних. Днес обаче наваксва, в 5 часа сутринта започна, чак ме събуди. Цял ден се чекне.... сега пък това ме притеснява. 😂 Тези които са 21+седмици и ви е второ+, и при вас ли е така?

# 73
При мен 22г.с. доста се активира. На няколко пъти имаше доста силни ритници, за които си мислех, че е рано. Май прехода от пърхане на пеперуда към пришалеца настъпи. Понякога ако имам повече движение и задачи през деня хич не усещам нищо. Но според лекарката е по-скоро защото съзнанието ми е ангажирано, а тялото вече е свикнало с усещането и не го регистрира всеки път. Знам, че ако не го усетиш повече от 24 часа е добре да се чуеш с АГ-то, но не е задължително да има проблем.

# 74
Въй, колко много съм изпуснала 😄 Но всичко и всички ви прочетох. Всякакви теми гледам са се изредили. Кексове, колички, коси.

И аз се присъединявам към приключили фетални морфологии. Във вторник бях и всичко е наред с беба. Тежи 325 грама и успях да й видя лицето доста подробно. Много сладко човече. Пъпната връв й пречеше пред лицето и я махаше с ръчичка 😄
Утре съм 20 г.с., минахме половината. Доста шава и все по-силно усещам движенията й. Даже вече се забелязват и отвън на моменти.

Аааа да добавя: АГ ми изписа желязо да пия. Не че имам анемия чак, но съм на границата. Някой друг тук да пие? И теста от антителата излезе отрицателен 😊

Общи условия

Активация на акаунт