Априлски бебета 2026 ❤️ (Тема 3)

• 2 368
  • 81
  •   2
Отговори
# 45
ilquor и аз така помислих първоначално, но намерих едно клипче, където се вижда, че са два отделни коша. И все пак не знам дали бих се прежалила Grinning Хем има толкова изкушаващи удобства, хем на външен вид ми е много... ugh. 6,8 кг е в най-тежкия си вариант, и е идеална за често пътуващи семейства, супер компактна е сгъната, но сигурно това си идва с компромиси в други отношения. Иначе има доста клипчета на доволни майки в чужбина,
Ето това е клипчето: https://www.youtube.com/watch?v=wujsaUK8pMk

# 46
Момичета как сте с килограмите? Аз като видях +9кг в 22 г.с. малко се постреснах Simple Smile Нещо се бях поувлекла май с въглехидратите пък и нямам кантар в къщи да се следя Simple Smile сега съм се взела в ръце, че нещо бях почнала да вдигам кръвната захар и съм ограничила доста изкушаващите ме храни Simple Smile

# 47
ilquor и аз така помислих първоначално, но намерих едно клипче, където се вижда, че са два отделни коша. И все пак не знам дали бих се прежалила Grinning Хем има толкова изкушаващи удобства, хем на външен вид ми е много... ugh. 6,8 кг е в най-тежкия си вариант, и е идеална за често пътуващи семейства, супер компактна е сгъната, но сигурно това си идва с компромиси в други отношения. Иначе има доста клипчета на доволни майки в чужбина,
Ето това е клипчето: https://www.youtube.com/watch?v=wujsaUK8pMk

Може да видиш в такъв случай Anex. Там се трансформира седалката, но буквално става по същия начин.

6кг е, около 600лв беше и в Baby Galix винаги дават на място -10% за количките на Anex.

# 48
Тази количка Stokke като съм я гледала по улиците ми се е струвала супер странна и неудобна, детето седи някакси високо, не знам, не ме кефи, ама има всичко за всеки. Аз ще си карам с моята си количка, колкото издържи 😃 всъщност ще я ползвам докато не мина на летния кош и ще извадя лятната ни количка на Kinderkraft, почти не е ползвана.

Аз все тестено ям 😬 месо почти не ми се яде, ама се старая. Нямам и аз търпение за втората фетална другата седмица 😊🥹

# 49
  • Melmak
Аз се пазя, имам2-3 кг отгоре, които не знам вода ли са, не са ли. Не ям сладко така или иначе, позволих си няколко пъти мазна баничка от баничарницата. Иначе ям здравословно, защото съм с инсулинова резистентност и е опасно да качвам.
В нас мм и баща му правят ремонта, готвя всеки ден хем те да ядат, защото са по цял ден с работа, хем съобразявам да е нещо, което и аз мога да ям - не пица, паста и подобни.

# 50
Напоследък много ми излизат реклами за колани за прибиране на корема след раждане. Какво мсилите за тях? Необходими ли са? Лекарите препоръчват ли ги?

Аз съм +4 кг в 21 гс. По принцип средното за тази седмица е 5.5 кг. нагоре, така че от нищо не се ограничавам. Ям си и сладко и солено, единствено се опитвам редовно да имам прием на протеин. Най-добре със всяко хранене, но не винаги успявам.

# 51
  • Melmak
Вие как сте с коремите? Растат ли? Моят вече почна сякаш с дни да изпъква. До оня ден бях като преяла просто. Сега вече има коремче. Притеснявам се до април какви размери ще добие.

# 52
Ванила, за тези колани знам, че по принцип не ги препоръчват, защото забавят възстановяването на вътрешните органи. Вместо тях може да се върже шал или чаршаф (или нещо подобно) на определено място и по определен метод — виждала съм няколко обучителни видеа от специалисти в интернет

# 53
Аз съм в 24 г.с. и съм +6. Коремът ми е бая голям и леко съм качила в ханша.

# 54
Аз съм в 22г.с. и съм +5кг. Смятам, че е нормално. Готвя и гледам да се храним здравословно, но в никакъв случай не се ограничавам. Имам достатъчно движение по детето 😅 Коремът ми е доста по-голям от първия път, но пък качвам еднакво кг.  чудех се за такъв колан, когато родих Саши, но така и не си купих. Мисля, че ще се побъркам ако нещо ми стяга постоянно, особено ако навън е и топло.

# 55
Аз съм в 20г.с. и съм +2, но истината е, че килограмите нямат чак такова значение. Тренировките ми са 1/10 от това, което бяха, така че малкото кг са за сметка на мускули. Чувствам си се бая огромна. Дрехите ми стягат от всякъде. Гърдите ми са от чашка А на С, даже преливат и от С. Коремът си е поизпъкнал вече и като легна е все едно съм глътнала волейболна топка 😁 Задържам вода и в лице и в крака, но съм се примирила, че бременността не е моят период и ще се действа след като родя.

# 56
  • Melmak
Олеее, ти от А щом си на С.. да не се оплаквам, че аз от С станах Д, а зърната ми са петорни. Стърчат ми през сутиените, които не са тънки.
Аз не намирам особена разлика в себе си освен гърдите и корема, де. Но честно казано и аз не припадам от кеф в тоя период. И ще се радвам като го избутам.

# 57
Да, с първата бременност изобщо не бяха така. Само при слизането на кърмата бяха толкова големи. Сега даже ме питат не дали съм бременна, а дали не съм сложила импланти 😂 Спя със спортни сутиени и направо ме е страх като се върнат в нормален размер какво ще е 😁

# 58
  • Melmak
Аз изобщо не исках да ми порастват. Стигаха си ми и преди! Обаче изпитвам ужас като се върнат към нормалния си размер, ако са като печени чушки, ще рева много. Имах си нормални стегнати гърди, не знам април какво ще имам!

# 59
И аз съм от В на С 🤣, и то са зърна, то е нещо. Винаги съм изпитвала ужас от големи зърна, те ти...🤣🤣🤣🤣 Интересно е, че клинове в размер М ми станаха широки на краката... А си взех 5, вчера отворих новия, мислех си, че старите са се поразтегнали, но не🤣 Все едно съм ги взела назаем. Първият, който си купих, беше Л, еми по-скоро ми е като панталон 🙃 Но пък наистина компенсирам с корем - сякаш съм в 8 месец, не знам какво ще е към края... Ще се търкалям.🤪
Пандора, няма да е точно април... Ама дано не стигаме дотам. Аз съм склонна след второ раждане да сложа малко силикон, ако станат като чорапи, но не ми е такъв генът по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт