Не ми предлага и избягва тема за деца

• 8 611
  • 226
  •   1
Отговори
# 60
  • Далечният изток
Само в София жените работят и имат еърфрайъри...

# 61
Неуверени мъже?
Не познавам такива.
Просто не всеки човек!  решава просто така как иска да продължи живота му.
Сватба и дете не е просто продължение, това е решение, което ще определи живота изцяло.
Авторката как е решила, че живота и ще е точно с този и как е тръгнала изначално с план за семейство точно с този, като преди това не са живели заедно?
Какво му толкова хареса, та чак да иска да роди дете от него?
Идеята, че нищо не е сигурно в живота и че ако утре се случи най-лошото с нея, точно този ще гледа това дете?
Но той нея не я иска с радост, желание, нетърпение за съпруга, тя за дете...
Хайде детето все пак не съществува, но отношението им един към друг.
Това са две години заедно, повечето са двойки са страшно влюбени.
Те не са и не знам дали са били някога.
Просто са подходящи за плановете един на друг. Има много такива семейства.
Но планът не е един и същ.

# 62
Дали наистина е бил казал или не - така е написно и аз коментирам според написаното в текста.
Освен това, нали нещата тя вече ги е казала в прав текст, та чак прав ляв ми звучи.
Грешката ѝ е, че реагира със скандали на неговото мотане. Да, никой не ѝ е крив, че животът ѝ се върти около Неговото Предложение, оле-мале.
Според мен още при епизода с другото момиче е трябвало да си стегне багажа и дим да я няма.

# 63
Смятам, че не добре да се започва от това сватбата и бебето.
Ако това е единствен смисъл на това да са заедно, няма да издържи.

# 64
  • София

Мисълта ми е, от вашия опит - знам, че трябва спокойна среда и за брак и за деца, но не знам какво му липсва. За мен когато си сигурен в човека, няма правилен момент, то просто се случва без отлагане.
Не те обича. Като се разделите ще си хване друга и ще се оженят за два-три месеца. Това съм го виждала многократно.

Ти си имаш някакви претенции, но стоиш с него, въпреки, че те мотае. Можеш да му поставиш ултиматум и да се изнесеш щом не откликне адекватно.

# 65
Смятам, че не добре да се започва от това сватбата и бебето.
Ако това е единствен смисъл на това да са заедно, няма да издържи.

Естествено, че е така. Но и двамата така са го построили явно.......в смисъл, не мисля че само тя е виновната. Постъпила е наивно, вероятно е с много ниско самочувствие. За нейно добро се надявам да се стегне. Ся, той може да е мечтата на всяка жена, но никое момиче не заслужава такова отношение.

# 66
Извинявай, а не ти ли е обидно от неговото поведение? Защо ремонтираш апартамента на родителите му, вместо да се поогледаш за друг мъж, с когото бихте могли да имате свое жилище? Тук не стига, че мъжът се назлъндисва за брак и бебе, ами и в жилището вечно ще витае духа на техните, които са го осигурили.
Притискаш го напълно излишно. Бракът не е някакво вечно щастие, напротив, с началото му започват едни други изпитания, а с бебето нова порция. Мъжът трябва да гори от желание да е с теб и да имате дете. Иначе нищо чудно вместо щастливо женена след заветната сватба да се окажеш на път за бракоразводно дело. Цялата история не си струва. Както писаха и по-горе - насила хубост не става. Размисли навреме.

# 67
  • Варна
Добре де, може и да са заживели заедно с изговорената идея за брак и деца. После са започнали "разговорите", вероятно прерастващи понякога в разправии и този си е променил мнението. И сега дърпа назад. Случва се. Има право човек да осъзнае, че е сгрешил. Важното е какво е положението сега, а то е ясно - той не ще, тя иска. Така че, кой откъде е. Няма смисъл да се тормозят взаимно, ще си кажат много грозни неща и ще изгубят още време.

# 68
Да, ама апартаментът е “тристаен”, мъжът има пари да ремонтира банята, сега, че не я желае в леглото, няма намерения за брак и деца са бели кахъри.😆

# 69
Ако преди две години нагласите са еднакви, тоест, и двамата искат брак и деца, това е единствено очакван и желан житейски етап. И нищо повече не означава.
В хода на съвместното живеене са се явили междуличностни конфликти.
Авторката е напориста, припряна и определено досадна.
Мъжът иска по- семпъл живот, без огън и скандали.
Няма да стане, с това " ти нали ми обеща, кога, кога, айде, айде, давай, искам".
Той чак сексуално се е дистанцирал. Не те иска такава. Отивай си и не питай какво иска и какво не. Не иска брак и деца с теб. Може ти да си перфектната. Но не и за него. Затова те държи на пауза. Да се усетиш сама. Не сте един за друг. Търси си някой огнен и припрян като теб. Брак, деца и вечен съспенс.

# 70
такива двойки, в които мъжът беше притиснат след години срещна друга, която наистина да иска и както беше инертен заряза и брак и деца
Тоест, той , горкият, не искал с първата, ама бил принуден. Не вярвам на такива многострадални Геновеви.

Целенасочено такива мъже напълно с егоистични причини губят времето на жените.
А знаем, че такива случаи са много и даже има някои по 15-20 години им отива и накрая са сами, не могат вече да имат деца и само с един тъп любовник, който си има свое семейство.
Но хайде сериозно.
Кой сра в гащите?
Тъй че се мисли  навреме.

# 71
  • Варна
Като заживеят заедно хората под един покрив, виждат се и други черти на отсрещния, които досега са ти убягвали. Някои започва да не ги кефи положението.

# 72
Дали наистина е бил казал или не - така е написно и аз коментирам според написаното в текста.
Освен това, нали нещата тя вече ги е казала в прав текст, та чак прав ляв ми звучи.
Грешката ѝ е, че реагира със скандали на неговото мотане. Да, никой не ѝ е крив, че животът ѝ се върти около Неговото Предложение, оле-мале.
Според мен още при епизода с другото момиче е трябвало да си стегне багажа и дим да я няма.

Така е.
Човека всъщност ясно е заявил с това момиче, че нея я търпи за домакинската работа, а чака подходящата.
Ама такъв импотент? Как ще хване друга?
Или е импотент само с авторката?

Да, ама апартаментът е “тристаен”, мъжът има пари да ремонтира банята, сега, че не я желае в леглото, няма намерения за брак и деца са бели кахъри.😆

Ха, накрая и тя лицемерка ще се окаже Joy
Със задни мисли е

# 73
В темата има няколко точки за размисъл.
Първо - 2 год връзка, но никакво развитие. Вие живеете заедно, но няма планове за брак и деца. Има досадно натякване.
Да, мъжете не обичат да им се натяква. Възможно е комуникационният ти стил да е претоварващ. НО! Дали авторката щеше да натяква, ако не усещаше, че този мъж се изплъзва и увърта? Подсъзнателно ти знаеш, че той е емоционално недостъпен и ти губи времето.
Той си е писал с друга (!), това е много сериозна червена лампа, която дори не зная как точно може да се изговори... явно не е искрено и чисто влюбен в теб - иначе нямаше да се озърта.
Трета точка - не правите секс, ТОЙ не поема инициатива. Очевидно чувства в тази връзка вече няма, или са само от страна на авторката към мъжа.
Той може да има много причини да стои в тези отношения- има си хубава жена, делите някакви разходи, от време на време правите секс. Грижиш се за подобрения по имота на родителите му. Много мъже, за съжаление, не са мъже на място. Те никога няма директно да те разкарат, а ще поддържат агонизиращи отношения, колкото да не са сами. Междувременно търсят други приключения, но ги е страх от конфронтация. Той иска сама да се досетиш и да си тръгнеш, или да проведете разговор чак когато евентуално се появи друга жена.

И аз мисля, че си губиш времето. Този човек се е пуснал по течението и по никакъв начин не ти помага с нищо. Любовта е действие, а не са думи. На действия той къде е?
Помага ли с ремонта? Не.
Правите ли план за брак/деца? Не.
Писал ли си е сс друга? Да. При положение, че не сте стара двойка, та да каже човек, че сте си омръзнали.
Със сигурност натякването и повтарянето са отблъскващи, ала мъжът е по-виновен тук. А и ако беше обичана жена, вероятно нямаше да се чувстваш по този начин и постоянно да ти идва отвътре да натякваш и да мелиш.
Тази връзка звучи унизителна.

# 74
  • София
То не е проблемът в натякването, а повтаряне на думи и никакви мерки след това, а това е дуднене. Да каже веднъж, да постави срок и да си тръгва, но от началото. Сега вече като си тръгне никой няма да я спира.

Общи условия

Активация на акаунт