Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 928
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Сега какво ти показва и какво не е супер относително. Може нещо в личността ти да не го кефи. Може да е че си му “фенка”, а той иска жена, която да е по-недостъпна. Ти може да ставаш за хиляда неща, но той да не се интересува. Нещата не са така черно-бели

Не знам някой да има проблем с това жена му да е разкрепостена.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:50 от Fiona Apple

# 271
  • Далечният изток
Напротив, нещата са елементарни. Сега, че някой иска да ги прави много сложни и комплицирани, негова си работа.

Явно си от скоро във форума, затова да ти кажа правилото - мъжете на съфорумките винаги са изключение Wink

# 272
Всеки според неговата си камбанария, житейски опит и познания Simple Smile Изказването, че някой смята, че ставаш само зя секс и зятовя не искя връзка с теб, е супер крайно. Аз с този човек; който споменах години след края на отношенията ни, още поддържам приятелски отношения.

Аз самата съм съветвяля приятелка с такивя безперспективни отношения да зареже момчето, година след това се ожениха. Друга приятелка напъди един така след няколко месеца, той се върна и живеят от десет години заедно вече. Де да беше животът толкова предвидим

# 273
  • София
Независимо дали жена или мъж, не е задължително във всеки период от живота да се търси нещо сериозно. И факт, че понякога не искаш сериозно с определения човек, а не попринцип. Но аз не обичам да мотая и подвеждам, предпочитам да прекратя, ако виждам, че сме на различни вълни. С мъжът ми отрано си бяхме казали, че искаме деца. Не сме бързали обаче, знаехме какво е нужно за да е подходящ момента и когато дойде, действахме.

# 274
  • Далечният изток
Тънките обиди ще ги подмина....

Иначе примери в едната или в другата посока можем всички да даваме до утре.
Говорих само за секс и нищо повече. Ако е имало приятелство или нещо друго, то вече Е нещо повече, за което дума не съм споменавала. Та кой чете мненията в черно и бяло?!

# 275
  • София
Всъщност, едни отношения много, ама много рядко могат да останат "само секс". Ако се виждате редовно, все ще излезете някъде, ще направите нещо заедно, ще остане някакъв спомен, а заедно с него върви закачена и емоцията, която резонира и у единия и у другия.

# 276
  • Далечният изток
Ти говориш за връзка.

Това, което имах предвид, особено едно време като сме били по-млади (не знам как е сега, вече съм възрастна), но преди имаше определени девойки, които не подбираха, и особено в малките градове всички си ги знаеха, че прелитат като пчелички. Тях си ги използваха мъжете само за секс, никой не си е и помислял за връзка там. Такава жена никой мъж не иска нито за гадже, нито за съпруга, нито за сериозна връзка, най-малкото защото цял град я знае, че е к***а... Това мъж не може да го приеме, колкото и да му харесва сексът с нея. Пак подчертавам - такива неща имаше навремето в малките градове.

# 277
Точно така – приказката само за секс е измислена от мъже. Залагам 1 евроцент.
Дори и "само за секс" остават спомени и емоционални преживявания. Това, че нямате намерение да се жените, взимате ипотека или имате деца заедно, няма как да изтрие общите преживявания. Е, има, ако получиш амнезия.
Също - все повече мъже не искат да се женят, да имат сериозни връзки или да влизат в съвместно съжителство. Мите наблюдения са, че щастливите ергенчета с точно мераци за подобни приятни връзки – с общуване и секс, са все повече. В което няма лошо, ако и отсреща има същите нагласи. Лошото е, когато се дават грешни сигнали или се маже, а отсрещния търси друго.

# 278
Аз все още вярвам, че жените без тръпка и емоция не си лягат с мъжете, пък дори и само за секс, както му викате. Преди това не ви ли ухажват, канят някъде, взимат, водят...или направо ви казват адреса на повикване. Такива точно сексуални  отношения май никога не съм имала.
Без съответната предистория.

# 279
Тръпка и желание винаги има, иначе защо ти е да го правиш?

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:51 от Fiona Apple

# 280
  • Далечният изток
Напротив, приема се, даже и в 21 век.

# 281
Не мога да отговарям за чуждите предразсъдъци Simple Smile За мен това е мисленето именно на селото, малкия град

# 282
  • Далечният изток
Аз ти казвам как разсъждават голяма част от мъжете. Не аз, мен въобще не ме интересува, че някоя не си го вади. Мъж няма да вземе за жена някоя, известна с бурното си сексуално минало, пък ако ще и да са средновековни предразсъдъци за някои... жени.

# 283
Не знам за теб, ама аз като съм срещала някой мъж в двумилионна София, докато бях още свободна,  не започвам да му разказвам за мъжете, с които съм била, пък и той на мен 😆 Много от мъжете изобщо не искат да знаят, а други са достатъчно широко-скроени, за да виждат партньорката си отвъд това. Но всеки има негов балон Simple Smile

# 284
  • Далечният изток
Синът ми се сещам, че още като беше ученик, ми е казвал за някое момиче - мани я тая, цялото училище знае каква к***а е. Цялото училище знае, само тя не е знаела предполагам.
Както и да е. Както казах аз съм възрастна, освен това съм от село. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт