Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за болница Вита в Шейново за раждане?
Къде в Пловдив мога да намеря 4D ехограф и при кой лекар?
Какви са мненията за д-р Балев за преглед на ФМ във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за болница Вита в Шейново за раждане?
-
Къде в Пловдив мога да намеря 4D ехограф и при кой лекар?
-
Какви са мненията за д-р Балев за преглед на ФМ във Варна?
-
Какво е усещането да усетиш бебето?
-
Какво представлява феталната морфология и кога се извършва?
.Аз затова се постреснах, защото точно тя ми препоръча д-р Димитрова, но все пак реших да отида при нея.
но пък малко по малко като 4е ли почва да намалява. Честито на всички които са видяли какъв е пола на бебчо. И мен ме запишете за момиченце, а нашия татко каза каквото и да е само да е живо и здраво което наистина е най важното. 
Аз също ще ходя на 10.05 при Мазнейкова, до сега познатите ми, които са били при нея - не са се оплаквали. Ще ви кажа как е минало.
толкова се въртеше, че друго освен главичката доки не успя да хване
Така ми се вижда малко по обратният ред, ама.. Та исках да я питам за добавка с калции и флуор и забравих. На някоя мама предписали ли са й такава? Защото в pre- natal мисля, че няма нито калции нито флуор, а аз него го пия, а знам, че бебчо "изсмуква" в огромни количества от майката (кости, зъби и т.н.) 
Ако ям банани, следва -

и предстоящи почивни дни. И аз от кога ги чакам... Дано да изврънкам таткото да зареже работата и да отидем някъде сред природа, че така съм се затъжила за чист въздух и зелено.

. Най-добре ми казаха да се отиде на място. Записва се час само за следващата седмица , не може за по-следващата. Та часовете свършват много бързо. А за това кога да се прегледаш - от доста места вече информацията която събрах е че най-добре м/у 19 и 22 седмица. Калина333 беше пуснала много хубаво обяснено за ФМ в коя седмица какво може да се види и за какво се ходи.