Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски сърчицето на мама сгрява!

• 12 731
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
kalina333 прекрасни новини. Дано повлечеш крак и всички който са се решили на амниощентеза да се похвалят с такива.

# 196
joly24 много се радвам!Приемам че се познаваме лично!Много е малък света! Hug  Hug  Hug Аз пък те запомних с друго нещо ако се сещаш  .........newsm62

# 197
kalina333 прекрасни новини. Дано повлечеш крак и всички който са се решили на амниощентеза да се похвалят с такива.

Благодаря ти mimi_mimi Пожелавам на всички да си имате здрави и щастливи бебчета.
Амниоцентезата не е страшна. Убождането не боли, но е неприятно усещането, когато се пробожда тъкан толкова надълбоко, понеже е неестествено чувство. Аномалиите , които се доказват със 100 % сигурност могат да се видят при ФМ с тази разлика, че изследването по ФМ зависи силно от качествата на специалиста и може да е неточно.

# 198
kalina333 Много се радвам за бебка и тебе smile3522 Дай боже за всички такива хубави новини!   bouquet

# 199
Аз се намъквам тука да се запиша... момичета изморена съм като труп - бачкахме тази събота, за което не се наспах, в понеделник после до 22:30 вечерта, а вчера до 00:15 полунощ... прибрах се в 1, и станах пак в 7:30... направо не знам... в неделя ме чака пътуване до Тексас и там пак на нова сметка... не издържааааааааааааааааам!  #2gunfire

След това лирично въведение (простете ме  Peace) да се изкажа и аз че ще ходим на сватба на 19ти май, но ще си купя рокля тоз уикенд, че после няма кога. Дано не експлоадирам на корем дотогаз.

Да кажа и още че "диетата" дава резултат и за една седмица съм свалила 500гр и съм обратно на 5кг+. Надявам се че каквото качвам оттук нататък ще е все от бебо а не от банички. Апропо, не е като диета, даже и шоколад хапвам, но гледам да не се тъпча, както обичам да правя и да хапвам повечко салатки. Много по-добре се чувствам!

Наш бебо рита вече ежедневно и по много, особено като съм се наяала  Mr. Green

Тежат ми вече шкембата и гръдната маса, та си закупих една ей такъваз възглавница да спя с нея - доста удобно да ви кажа...

Айде, да продължавам, да работя, че съм била тука 2 часа, а още "САМО" 13 часа ми остават да поработя....  #Cussing out

# 200
  • София
kalina333, чудесна информация. А къде точно има такива специалисти?
mamma mia, като стана дума за сватби - споменах ли, че на 23. Юни сме кумове???  smile3533 Когато ни предложиха, тъкмо бяхме разбрали, че ще ставаме родители, ама нямаше как да откажем. Става дума за този, който навремето ни запозна с Милото  coolcool Е, ще си имат бременна кума - за късмет  newsm44

Професор Кременски-началник на националната генетична лаборатория , от деликатност не споменава имена на специалисти.  Но със сигурност мога да кажа , че г-жа Мазнейкова не е една от тях. Непрекъснато срещам отлични отзиви за специалистите от Фемина.

С изключение на моите за Виолета Димитрова - другото "светило", освен Мазнейкова... Прави ФМ във Фемина. За нея, разбира се, проф. Кременски би казал само прекрасни неща, нали е в съседния му кабинет  Wink Само го споменавам, за да ви предпазя от това, което аз преживях заради тази жена при предишната ми бременност. Не искам да се заяждам с никого, най малко с нейни пациентки  Simple Smile

# 201
  • София
silverarrow, товето работно време е наистина убийствено ... Дано поне си струва  Peace

# 202
kalina333, чудесна информация. А къде точно има такива специалисти?
mamma mia, като стана дума за сватби - споменах ли, че на 23. Юни сме кумове???  smile3533 Когато ни предложиха, тъкмо бяхме разбрали, че ще ставаме родители, ама нямаше как да откажем. Става дума за този, който навремето ни запозна с Милото  coolcool Е, ще си имат бременна кума - за късмет  newsm44

Професор Кременски-началник на националната генетична лаборатория , от деликатност не споменава имена на специалисти.  Но със сигурност мога да кажа , че г-жа Мазнейкова не е една от тях. Непрекъснато срещам отлични отзиви за специалистите от Фемина.

С изключение на моите за Виолета Димитрова - другото "светило", освен Мазнейкова... Прави ФМ във Фемина. За нея, разбира се, проф. Кременски би казал само прекрасни неща, нали е в съседния му кабинет  Wink Само го споменавам, за да ви предпазя от това, което аз преживях заради тази жена при предишната ми бременност. Не искам да се заяждам с никого, най малко с нейни пациентки  Simple Smile

Професор Кременски "би казал" прекрасни неща, но изглежда, че предпочита да е искрен и затова не казва нищо.Simple Smile За второто светило знам, обаче по косвен начин и не посмях да напиша за нея, тъй като не изхождам от личен опит.

# 203
 Laughingсупер малък е вярно. Е да такава съм си аз .... пикла....

# 204
Леле колко сте активни момичета! Не успявам да изчета всичко!
Аз пиша само да се похваля, че днес си взех кантар и................... наддала съм само половин килограм  newsm44  !!!
Е, не бързайте да ми завиждате толкова, защото аз стартирах бременността с наднормено тегло поради хормонално забаляване. Така че пак съм по-дебела   smile3535  Корема ми визуално се е издул мнОго и затова се учудих от слабото наддаване.
За ФМ, хайде и други мами, които са направили този преглед да споделят доволни ли са от лекаря си   bouquet

# 205
joly24 аз съм същата ама я бях свършила малко по-рано тая работа newsm53! в сряда може пак да се засечем като ходиме за резултатите!

# 206
  • The O.C.
Аз пък почти не наддавам,само1кг. Не че съм слабичка ,леко пълна съм.Корема расте,но като отидох на консултация само 1кг.Доктора каза да не се ограничавам,само че на мен не ми се яде много.Само салатки и плодове.Месо почти не ми се яде.А с първата бременност не беше така,качвах доста.

# 207
Леле колко сте активни момичета! Не успявам да изчета всичко!
Аз пиша само да се похваля, че днес си взех кантар и................... наддала съм само половин килограм  newsm44  !!!
Е, не бързайте да ми завиждате толкова, защото аз стартирах бременността с наднормено тегло поради хормонално забаляване. Така че пак съм по-дебела   smile3535  Корема ми визуално се е издул мнОго и затова се учудих от слабото наддаване.
За ФМ, хайде и други мами, които са направили този преглед да споделят доволни ли са от лекаря си   bouquet

Повече мнения за ФМ може да се четат в септемврийските теми, защото мамите вече са направили това изследване

# 208
  • София
Момичета-кокичета вие наистина сте много активни днес!  Mr. Green

Нали знаете, че ви чета аз тайничко. Въпреки че днес само тичам по етажите из офиса, затрупаха ме с работа, в същото време майка ми и свекърва ми звънят постоянно да ми кажат какво са успели да направят с часовете за ФМ. Просто пълна лудница.   Crazy

Но има резултат - утре следобяд най-вероятно Мазнейкова ще ме приеме, другата седмица Томова, по някаква случайност успяха и час за 18 май при Марков да ми намерят, но се чудя дали да го приема.  Аз до тогава така или иначе ще трябва или да съм направила амниото или да се откажа, но мисля, че той е добър лекар и може би си струва. Бебчо голяма филмова звезда ще стане!  Joy

Благодаря ви отнова за подкрепата и личния опит, които разказвате. Имам предвид всичко! Simple Smile И мисля, че най-вероятно ще си избера амниото, че ще лудна.  Crazy

silverarrow - лелеее..какво е това работно време.  ooooh! по-малко трябва да те товарят сега....как издържаш не знам. А за възглавницата - много е готина!  Mr. Green

kalina333- радвам се за добрите резултати при теб!  Hug Сега поне ще имаш спокойна бременност до края.Simple Smile

Neve
- радвам се, че с твойто бебче всичко е наред. Наистина трябва да внимаваме повечко.

Преслава - и аз все по-малко се страхувам от амниото след всичко, което прочетох. Simple Smile

ndin4eva - аз мисля, че 22г.с. е перфектна за ФМ. Единсвено ще те накарт да отидеш по-рано, ако рискът при БХС е висок. Дано не ти се налага и имаш прекрасни резултати!  Hug

rally - това, което прочертох за д-р Димитрова  #Crazy Как е могла така да се отнесе!  #2gunfire Добре, че си била силна и всичко е завършило успешно. На мен мерките ми ги взе мойта гинеколожка, която е добър специалист и ни най-малко не се съмнявам, че е измерила нещо грешно. Ако има някаква грешка в резултата може да е от всички други неща, но не и от мерките.

И още веднъж - съжалявам, че и вас ви натоварвам! Не се притеснявайте наистина предварително. Преди да си взема резултата и за миг не съм вярвала, че може да е с висок риск, бях си спокойна през цялото време. Поне тогава си спестих притеснения. Така че и вие направете същото - никакви притеснения! Всичко ще бъде наред.  Hug

Поздравям и новите мами!  bouquet

Хайде, ние с моето зайче-байче ще си чакаме таткото да се върне най-сетне от командировка!  newsm44 Аз пак съм се подсигурила с един сок от портокал, лягам по гръб и ще чакам и някой друг ритник.  Mr. Green

# 209
Ивон,
радвам се , че си решила да направиш всичко необходимо, за да бъдеш сигурна, че имаш здраво бебче. С интерес ще прочета впечатленията ти за г-жа Мазнейкова, която до скоро наричах даже доктор. Все пак напомням, че ФМ при нея трае 10 минути, т.е. тя нищо не прави, за което си плащаш 80 лева. Оставаш с чувството, че си посетила екстрасенс, толкова е безсмислено. Докато за д-р Марков и д-р Димитров разбрах, че извършват изследването с изключително внимание.

Общи условия

Активация на акаунт