Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски сърчицето на мама сгрява!

• 12 724
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Ивон не смятам че натоварваш който и да било!В крайна сметка всички ни вълнува в момента това красиво нещо което ни се случва и смятам че споделените притеснения се понасят по-леко!  Hug Hug HugСигурна съм че всичко ще отмине и ще остане само спомен на напрегнато очакване!  bouquet

# 211
  • София
kalina333 - аз не очаквам много от Мазнейкова. Даже при нея най-малко исках да отида, защото най-много отрицателни мнения има. Но за съжаление по-ранен час при никой друг от докторите не мога да си намеря, пък даже и с познати.  Sad  Но да видим какво ще стане утре...

# 212
  • София
rally ти направо ме закопа днес. Аз съм се записла точно при Димитрова. Цял следобед се чудя какво да правя. Така или иначе ще си правя още една ФМ, ама все пак  newsm78
Рали доколкото си спомням ти не ходеше ли при Щерева?

Момичета и аз да ви се оплача - пак ме подхвана глада. Уж беше спряло да ми се яде много и днес пак преди да си тръгна от работа ми стържеше стомаха.
Другата ми болка са количките - за близнаци няма почти нищо, а това което го има не влиза в нашия асансьор - направо се чудя как ще ги изкарвам тези бебоци.

Маграт Чеснова мерси за маймунската темичка. Много ми се искаше с второто да раждам възможно по най-естествения начин, ама сега положението е малко по-различно. Лекарката като видя, че са две отсече: "Близнаци, значи ще раждаш цезерово", и на последния преглед пак "Нали не си решила да раждаш нормално". Ама аз съм решила, само живот и здраве всичко да е наред.

# 213
здравейте Hug
бъдете спокойни за резултатите от изследванията си, момичета. бъдете сигурни, че всичко с бебчетата е ок. не допускайте мисли на притеснения и безпокойство да ви объркват
след няколко месеца ще имаме най сладките и здрави момченца и момиченца newsm04 newsm06 newsm05 twin_neutral passifier  babyuu

# 214
Писах ви колко се точим с татето, защото днес бяхме на преглед и много искахме да разберем пола. Бебо не се обърна отпред, гледахме го само в профил, но си беше свил крачетата в коленцата. Ние понеже още отначало му говорим в мъжки род, очаквахме да ни каже момче. Беше много смешна ситуация. Докторката ни каза: "Виждате ли, (показва на екрана) за момченце трябва да виждаме точно тук нещо висящо (и ние и двамата "видяхме"), а тя продължава: "За съжаление не виждамe нищо!". Голям смях падна. Значи, каза, че за нея бебето днес е момиче, но това е неофициално мнение. Продължаваме да чакаме, може другия месец да знаем повече. Но във всеки случай ни изненада, де.

# 215
  • София
Леле, да ви оставя един ден и какво ВОЙНА И МИР сте написали.
Първо да чиститя на новодошлата мама s vetla добре дошла в нашта групичка, страшно се радвам като ставаме все повече. На първата страничка имаме  албум, можеш да разгледаш и дано да сложиш и твоя или на бебо снимка.  Hug  Hug
Така и на мен ми източиха кръвта за БХС, бях започнала да се чудя дали изобщо да го правя, но докторът не даде и дума да обеля по въпроса. За ФМ - ще ходя май на 8.05 при Мазнейкова, но ще влезнем с моя доктор, та барем си свърши добре работата. По въпроса за Мазнейкова, не знам какво да кажа освен че е невероятен специалист в своята област и жалко, ако е почнала да цени повече парите от профисията си и клиентките си. Ще пиша след прегледа дали присъствието на моя доктор е повлияло на прегледа.
Ивон не се притеснявай, аз от години ходя при двама гинеколози - зависи от проблема който имам. Та и двамата казват по-добър специалист от Мазнейкова за ФМ няма. Прегледът наистина може да трае само 10-15 мин, но важно е кой го прави.
ligla да ви е живо и здраво фъстъчето, сега как да те оцветя на първата страничка в розово, официално или само да ти сложа едно розово щъркелче??  newsm78 Ти кажи, че ме сърбят ръчичките.
silverarrow страхотна възглавница я кажи колко струва за да знаем има ли смисъл да я търсим в Европа. Изглежда удобна и специално направена за тумбалани. Гледай да си почиваш - тези твой шефове са  #Cussing out ...

kalina333 честит ти страхотен резултат от аминото, радвам се че всичко е приключило добре и страшно съжалявам че си преживяла подобно отношение от "великите" самозабравили се лекари.
Аз вярвам 100 процентово на моя доктор и затова със смесени чувства ще отида при Мазнейкова, но ще разкажа след това.

Отивам да запиша светла отпред на първата страничка - и после smile3524   sleepuu  Sleeping  лека  нощ кокичета  Hug

# 216
Добро ново утро   love001
Толкова ми е трудно да се съсредоточа рано сутрин, че единствения начин да се  Shocked в компютъра, е да отворя форума и да изчета написаното от вас.
 silverarrow, наистина страхотна вьзглавница - изглежда много удобна.
ligla, да знаеш, че те тактовците все искат момчета.  smile3532 Моята половинка така е така убедителен, че и нашето е момче, че даже говори за НЕГО в мъжки род... А още е рано дори да се предположи какъв е пола.
 smile3507 Хайде лек ден - аз продължавам да "работя"  newsm08

# 217
.......наистина страхотна вьзглавница - изглежда много удобна.
.........А още е рано дори да се предположи какъв е пола.

Добро утро и от мен! Лек и весел ден за всички   bouquet
Относно възглавницата, в БГ съм виждала такава в магазина на Премаман на Тодор Александров 11. Ходих там преди 2-3 седмици, но всичко ми се стори прекалено скъпо та се отказах да питам за възглавницата.
Аз също още не знам пола на бебо, но като отида на ФМ ще искам там да ми кажат. Четох в една съседна тема, че са видяли пола на едно бебче в 12 г.с. с 3Д ехограф. Така че мераклийките могат да проверят  веднага.

# 218
добро утро от мен Simple Smile
в събота ходих на лекар и на мен също ми казаха за пола ,ще си имам момченце Simple Smile
досега съм качила 5 кг ,но видимо всичко е на корем и по-добре така защото си имам запаси от първата бременност Simple Smile
лек ден на всички мами Simple Smile

# 219
.......наистина страхотна вьзглавница - изглежда много удобна.
.........А още е рано дори да се предположи какъв е пола.

Добро утро и от мен! Лек и весел ден за всички   bouquet
Относно възглавницата, в БГ съм виждала такава в магазина на Премаман на Тодор Александров 11. Ходих там преди 2-3 седмици, но всичко ми се стори прекалено скъпо та се отказах да питам за възглавницата.
Аз също още не знам пола на бебо, но като отида на ФМ ще искам там да ми кажат. Четох в една съседна тема, че са видяли пола на едно бебче в 12 г.с. с 3Д ехограф. Така че мераклийките могат да проверят  веднага.

Добро утро и от мен, момичета Flowers Sunflower
Благодаря ви много за милите думи за моето момиченце.
На всички работещи желая лек и приятен ден, а на неработещите завиждам благородно, тъй като денят е прекрасен за разходки и кафе.

dobraинтересното е, че в 14 г.с. един лекар от МД с дълъг професионален стаж видя на 2Д пола на бебето и ми го показа в кадър. Още тогава бях убедена, че картината е много точна и това се потвърди при амниоцентезата. Сигурно е възможно да се види и по-рано, но специално аз не съм проявявала интерес, а пък и ходих на лекар само към здравната каса, а там усилията и вниманието са минимални

# 220
valen_tina 
  ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ! Пожелавам ти най -послушния младеж на есен!

# 221
Благодаря ти Simple Smile

# 222
Хайде и аз да се разпиша с добро утро за днес!  Grinning
В това хубаво време при нас изобщо не ми се седи в офиса и май ще се поизмъкна на разходчица  Whistling след обиколките по институциите.
silverarrow, влюбих се в тази възглавничка и вече се замислям от къде тук мога да си намеря такава. Това дюшече ще е незаменимо като напреднем с тумбите и ни е трудно вечер да спим нормално.
ligla, честито ви момиченце! Само да (не) ви порасне нещо следващите месеци, че и това не е изключено.  Joy
valen_tina, а на вас честито ви момченце и само радости да ви създава.  Peace  
Учудващо нашият татко за момиченце се е настроил, ама още малко бебата ще ни държи в неведение.  Crazy
Моето БХС трябва да излезе утре и много се надявам като видя резултата да не изглеждам така  smile3518, а така  newsm44. Стискам палци на всички чакащи като мен!  Peace

# 223
  • София
Добро утро тумбалани.
Стискам палци на Ивон, всичко да мине нормално на прегледа.  Praynig
Забравих да ви кажа, че вчера пак не ни каза доктора дали сме мома или мъж. Направо ни бъзика, имам чувството че е видял, ама си трае.
Та по този повод честит момък на valen_tina   bouquet

Вече списъка ни става шарен, розови и сини мами се появиха  newsm68

Да ви разкажа вчера този мой мъж и този мой доктор като започнаха да си говорят за навигационни уреди и полови час не млъкнаха. blahblah blahblah едвам ги прекъсвах да попитам нещо и още докато ми е отговорил доктора и пак почваха  smile3511
Е наистина се познаваме с доктора от 12 години и хобито му е плаването и взима тапия за моряк, та то не бяха жироскопи и незнам какво си още, аз нищо не разбирах, та следващия път ще го зарежа мъжо в къщи  Crossing Arms
Да не говорим за чакащите отвън мами, направо ми дожаля, а те бяха меко казано ядосани  smile3515. Та мъжка му работа като започнат да си говорят за хобита няма спиране.

# 224
Айде и едно добро утро от мен и се гмурвам в задачите за деня. Ех как чакам да минат тези два дни и после 4 дни почивка, оха.
meggy аз на другия преглед ще водя таткото с мен, а той какъвто си е люботипен смятам, че доктора ще си види в чудо. Той нашия си пада по биологията и ще има едно, ама това какво е тук какво си вижда.... Чак картинката е пред очите ми.

valen_tina честита новина, на прекрасния бебок ти желая.
Добре дошли и на всички нови, надявам се да си прекараме страхотно месеците до октомври пък и след това.

Общи условия

Активация на акаунт