Малко ме е срам, но нямам с кого да поговоря по въпроса. На 22 години съм, моята майка си отиде рано и никога не съм имала жена в живота, с която да водя такъв тип разговор. Приятелките ми в момента ме е срам да ги питам, за да не изложа момчето.
До сега съм имала само 1 сексуален партньор, с когото имахме 4 годишна връзка от 16 до 20 годишни, като не мога да кажа, че сме правили изключително задоволителен секс (може и в мен да е проблемът). Преди около година се запознах с едно момче на 24 години, изключително възпитан и добър човек, пасваме си във всички сфери, имаме подобни планове за бъдещето, НО…
Миналата седмица опитахме да правим секс за пръв път, на него му стана, докато се целувахме, но падна, когато се опитахме да правим секс. Това ме изненада, но каза, че е притеснен. Вторият път (вече на сутринта) свърши само от натискане и пак не се стигна до секс. Това нормално ли е според вас и дали е, защото не е бил с жена от много време.
Не съм го питала за бройката му, но знам, че не е девствен. Дали с времето ще се оправи и аз как да подходя към темата, така че да не го засегна, защото наистина го харесвам и мисля, че можем да имаме много хубави и качествени отношения, стига да оправим този проблем. Сега за 1 седмица е извън страната в командировка, но иска, като се прибере, да дойде отново вкъщи. Всякакви съвети ще ми бъдат полезни