Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 603
  • 9
  •   4
Отговори
Здравейте!

Малко ме е срам, но нямам с кого да поговоря по въпроса. На 22 години съм, моята майка си отиде рано и никога не съм имала жена в живота, с която да водя такъв тип разговор. Приятелките ми в момента ме е срам да ги питам, за да не изложа момчето.
До сега съм имала само 1 сексуален партньор, с когото имахме 4 годишна връзка от 16 до 20 годишни, като не мога да кажа, че сме правили изключително задоволителен секс (може и в мен да е проблемът). Преди около година се запознах с едно момче на 24 години, изключително възпитан и добър човек, пасваме си във всички сфери, имаме подобни планове за бъдещето, НО…
Миналата седмица опитахме да правим секс за пръв път, на него му стана, докато се целувахме, но падна, когато се опитахме да правим секс. Това ме изненада, но каза, че е притеснен. Вторият път (вече на сутринта) свърши само от натискане и пак не се стигна до секс. Това нормално ли е според вас и дали е, защото не е бил с жена от много време.
Не съм го питала за бройката му, но знам, че не е девствен. Дали с времето ще се оправи и аз как да подходя към темата, така че да не го засегна, защото наистина го харесвам и мисля, че можем да имаме много хубави и качествени отношения, стига да оправим този проблем. Сега за 1 седмица е извън страната в командировка, но иска, като се прибере, да дойде отново вкъщи. Всякакви съвети ще ми бъдат полезни Simple Smile

# 1
Дай му малко време дее. Simple Smile
Явно много те харесва! Според мен ще ви се нагласят нещата.

# 2
  • София
Първия път винаги стават издънки.

# 3
Първите пъти, особено ако нямате опит е нормално да не се получат особено добре нещата.

# 4
Реално вие дори не сте стигнали до истински секс. Когато стигнете - най-вероятно първите пъти няма да е особено блестящо, ще свършва за 5 мин. и подобни. Това е напълно нормално, особено за по-млади и не чак толкова опитни мъже.
Но и с по-опитните обикновено така се случва като отдавна не са били с жена, превъзбудени са.
Тъй че не го приемай като нещо фатално. Ако го харесваш - дай му шанс, постепенно ще се напаснете. Уау сексът, поне за мен, лично винаги е ставал такъв с времето, когато се поопознаем, отпуснем се, разберем какво харесваме.

# 5
Млад мъж, ново гадже, страх и притеснение... Нормално е да има проблеми в началото и особено при първи акт. Но повтаряйте и потретяйте. На вашата възраст не би трябвало да е проблем. Вторият път ще е по-дълго, третият още повече.

Иначе като цяло бързото свършване е нормално за младежи, но това, че му спада, е по-тревожно.

# 6
Още един глас да му дадеш шанс.

Не е в теб проблемът, това не го мисли.

# 7
  • Out of the Mix
Единодушно - нормално е всичко, каквото се случва.
Въобще не си прави изводи от първи опит какво що.
Повтаряте и потретяте, почетвъртате, давате си време ден, два, три, четири и ще си се отпуснете и натъманите.
Ако на 1-та седмица след като сте се видяли голи, поопознали, поотпуснали нещата не се ок, тогава да се мисли за потенциален проблем.

Фактори много - студени ходила, стрес, каша в главата, пренавиване, прегаряне.
Това отминава с повтарянето, така че дерзайте здраво и всеки ден.
Само го чакаш да се върне от командировката и му скачаш.
Не се куми и не го гледай колко е убав, или айде гледай, че и очите се плакнат, но и го стимулирай постоянно, ако е нужно и не бъди талпа.

Дори и на мен ми трябват няколко часа първият път, за да се отпусна с новата жена, както и на нея, защото сексът с човек, който много харесваш не е само муш, навън-навътре и обратно, а има и емоционалност, сетива, опознаване.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 20:05 от Revoker

# 8
Ама това са нормални неща, ние сме хора, не животни или роботи. Нещата често се свеждат до настроение, умора, стрес, някакви други притеснения... Много може да са причините. Аз примерно като съм имала някакви недоразумения в дадена връзка, след това не ми е до интимност, поне докато не се успокоят нещата. Същото е когато сме изморени, изнервени, или ни боли нещо. Така е било и при мен, и при партньорът ми. Малко търпение и разбиране трябва за някои неща.
И аз имах един партньор преди, който имаше подобен проблем, оказа се че е на психическа основа, заради предишни преживявания. В твоят случай може просто да се притеснява, защото не те опознал достатъчно. Всъщност го познаваш от година, но кога започнахте да излизате по-сериозно?
Пп: За какво те е срам, ние дори не те познаваме!?

# 9
Случват се и такива издънки първите пъти. Дай му шанс и виж, как ще се развие връзката ви.
Дано е от притеснение и нещата се подредят.

Общи условия

Активация на акаунт