Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 798
  • 207
  •   1
Отговори
# 45
Ама той е на 24, не на 14. Кога ще достигне сексуален връх, още 16 години и ще му трябва виагра. Аз бих дала още един шанс и ако пак е с 300 зора и молитви бих се отказала.

# 46
Ако наистина го харесваш и интимността ви ти е приятна, опитай пак. Не става дума да си опитно зайче, а да дадеш шанс на отношенията ви. Жените понякога също не “могат”, просто чисто физиологически препятствията се преодоляват по-лесно, иначе на тях също не им “става” понякога. Ако започнеш да се чувстваш дискомфортно или не искаш повече - прекрати отношенията.

# 47
  • Out of the Mix
Манди, нещо си се объркала.
Какви виагри?
Мъжът ти не беше ли и той ~ 40 годишен, или по него съдиш?

Глей на 25-30 годишните не им се прави секс.
Масово с първи опити, наченки, кои девствени все още.

Наскоро срещнах една на 40, наборка, сексила се за първи път на 29, малко странно ми стана.
Сега разюздено го раздава, наваксва. Laughing

# 48
Ревоукър, мъжът ми е под 40. Предположих, че някой ще напише нещо такова, не съдя по никого, трябва ли?, статистиката това сочи: ED is more common as people get older. At age 40, about 40% of men are affected, while 70% report having ED by age 70.

Освен това има едни такива похвати като хипербола в писането, мислех, че ти е позната, гледам често я ползваш.

# 49
Всъщност липсата не секс с месеци изобщо не е такова чудо невиждано. Сега по цяла година не знам, но имам познати двойки, които не правят секс много дълги периоди. Разбира се, тук нещата се представят по друг начин.

# 50
Едно е да не правиш секс дълги периоди от време, когато си във връзка от 10-15 години, че и повече.
Но в началото… Ако началото тръгне зле, после надали ще се оправи.

# 51
За мен не е нормално двойки да не правят секс с месеци. И със сигурност си има причина.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 14:42 от Фрезия

# 52
За мен не е нормално двойки да не правят секс с месеци. И със сигирност си има причина.

Умора, нерви, напрежение…

# 53
Оправдания. За една вечер или няколко го разбирам, ама с месеци. Намирисва на трето колело във връзката или прикрита хомосексуалност.

# 54
Сексът, особено с любим човек, е най-доброто средство за разпускане и анти-стрес терапия. Така че да, и за мен това са оправдания.

# 55
А, двайсет години женени, хомосексуалност… Нито пък има на кого да се оправдават. Просто липсата на секс си е често разпространена.

# 56
  • София
Тази тема е перфектният кликбейт: "разкрийте публично началото на сексуалните ви връзки"; или "покажете колко ви е висока камбанарията" (в смисъла на "човек вижда толкова надалеко, колкото му е висока камбанарията"). И после някой пише курсова тема по психология...

# 57
  • София
Тази тема е перфектният кликбейт: "разкрийте публично началото на сексуалните ви връзки"; или "покажете колко ви е висока камбанарията" (в смисъла на "човек вижда толкова надалеко, колкото му е висока камбанарията"). И после някой пише курсова тема по психология...

Вече им ги пише Чатджипити, сигурно казусът е реален, но ми е непонятен от началото на тия 5 месеца без секс, а за другото вече писах, да не се повтарям.

# 58
  • София
Какво "непонятно" има, ако на една много млада жена единственият опит досега е с много незрял мъж,  във връзка, приключила с разочарование, която със следващия мъж  се е опитала да не започва със секса, и го е отлагала докато се увери, че чувствата му са достатъчно дълбоки и не е само сексуално привличане?

# 59
Е тя не е искала, кво трябваше да направи той? А ако темата беше той ме притиска, не съм готова, заплашва ме с раздяла, и/ или иска да прави секс с други докато ме чака, кво щяхте да напишете тук?
Като е влюбен ще чака, девствени момичета ги чакат по година и отгоре, тук също имаме младо момиче с един мъж от дълга връзка, с кофти опит и раздяла, трябва и време да се отпусне с друг. Баси, не мога да повярвам, че тва трябва да го обяснявам на жени.
Останалото съм го коментирал, няма да повтарям, авторката вероятно не и остава време да стане от леглото да ни пише кво е продължението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт