Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 871
  • 207
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
По-лошото е че някои хора тук се мислят за секс-боТ, което честно казано освен на избиване на комплекси на друго не ми прилича.

# 181
Babri, пошегувах се. Аз също имах късмет с първото гадже, той беше и много по-опитен (бяха го обучили преди мен Heart Eyes ) и високи очаквания. Обаче все пак го задминаха след това. И си мисля, ако след него всички бяха по-зле сигурно щях да съм в депресия.

# 182
  • София
От моят скромен опит Smiley , един от всеки 10 мъже е доста добър в секса. Обаче това съвсем не означава, че този 1/10 е готов за връзка. Като се съчетаят двата фактора в търсенето, нещата стават тегави.

# 183
Оставете момичето да се зарадва на спокойствие, че нещата вървят на по-добре, вместо на по-зле.

# 184
Не знам дали просто ми се струва, но дори с по-неопитен човек, ако наистина те харесва, не само физически, изживяването е по-приятно от просто технически опитен мъж.
Все едно просто наистина много се старае, пита добре ли то е, интересува се какво ти харесва ...

# 185

Удобно се пропуска факта, че сексбог не чака няколко месеца, за да се стигне до леглото. Виж, другият факт ти си го написал - един ден може и нея да я огрее някой бог, в най-лошия случай да спечели джакпота на 6 от 49. Решението е в нейните ръце.

Всъщност това не е точно така. Ако е влюбен ще чака въпреки всичко. Не е свързано с безразборни връзки както е масовото мнение.
Една година съм стоял без секс заради несподелена любов. Все едно имах някаква бариера за други жени. После като се отпушиха нещата с бъдещата ми жена беше като лавина. Първите месеци като гаджета бях като надрусан, мислих непрекъснато само за тва. Понеже не живеехме заедно и нямаше как да го правим всеки ден, а по един два пъти седмично я изкъртвах от секс по цяла вечер. Буквано от 8-9 вечерта до полунощ правихме само тва, е не постоянно, с почивките и разговорите между отделните сесии, сумарно се събираше по час два само секс. Тя нямаше много опит тогава, на 22, но имаше голямо желание и също и харесваше, наричаше го секс вечери. Първата година мина така, втората малко по-кротко, но пак по същата схема, карах си я вечер, понеже на другия ден аз на работа, тя на лекции или също на работа и беше неудобно сутрин. Като заживяхме заедно и почнахме да го правим всеки ден по 2 пъти първите месеци вече се спря с тия маратонски изпълнения, нормално по 20-30 минути, някой път и свършвах по-бързо.

# 186
Имам въпрос: виждали ли сте намси къФ Бог в секса + грижовен + порядъчен + образован + с чувство за хумор + възпитан + стабилен като психика + искащ сериозна връзка.

Нямам опит с мъжете. Имам брак на 38 години и деца и внуци.

Питам сериозно. Нямам личен опит.

# 187
  • София
Чак пък бог не, ама дългите ми връзки са били с хубав секс. Мъж, който си знае, че не е ок в леглото, му личи и му избива и в живота.

# 188
Сексбоговете не са склонни към обвързване, ако пък го направят, никога не остават само с една жена. Паралелно върви поне още една. Наблюдение от първо лице.
На мен ми е достатъчно добър секс, плюс
грижовен + порядъчен + образован + с чувство за хумор + възпитан + стабилен като психика + искащ сериозна връзка.
Нямам желания към Олимп и населяващите го.

# 189
Абсолютно съгласна и аз - секс боговете са ух, как да я цензурирам тази дума с к… Да кажем - плейбои. И нарцисистични/токсични обикновено. Егоистични - със сигурност. Поне моят опит е такъв. В леглото се раздават много, но не е заради жената, ами заради някакво криворазбрано его да са най-добрите, най-големите майстори, най-най-най…
Ако не се впечатляваш много-много и ти е само за приятното изживяване - чудесно. Връзка с такъв = наказание.

# 190
Мила, леле как го описа 1:1 моя сексбог.
Това пък е не в 10-ката, а в 100-цата:
В леглото се раздават много, но не е заради жената, ами заради някакво криворазбрано его да са най-добрите, най-големите майстори, най-най-най…

# 191
Имам въпрос: виждали ли сте намси къФ Бог в секса + грижовен + порядъчен + образован + с чувство за хумор + възпитан + стабилен като психика + искащ сериозна връзка.

Когато жената е влюбена, тя ще вижда в партньора си точно такъв мъж.

# 192
  • Пловдив

Гледам се в огледалото.....съществувам 😄😄

# 193
Сексбогът не е задължително нарцистичен за@ник с 1 клетка мозък, отговаряща за долната глава. И нужда от постоянно ловуване на жени.
Когато човек е влюбен (не увлечен) парадигмата се променя. Или когато сексбог срещне сексбогиня всичко си идва на мястото. Лошото на сексбоговете е, че се омързеливят в един момент и трябва да ги разтърсиш и изкараш от зоната им на комфорт.
//
Да, много личи скесуалността каква е и кой мъж колко си може в леглото от поведението.
//
Минчо, няма такава работа – жената вижда мъж, в който е влюбена, но това няма как да го направи секс бог, без значение 1 или 10 са влюбени в него.

# 194
Далеч съм от мисълта, че секс богът е човек с 1 мозъчна клетка.
Напротив. Мъжът, който ми е най-уау е класацията е може би един от най-интелигентните, интересни и начетени хора, които съм срещала в живота си. От тези, които можеш да седиш и да слушаш с часове едва ли не с отворена и уста. Аз лично съм научила от него много и чисто като обща култура.
Но това изобщо не значи, че не е нарцистичен и токсичен.
Хора всякакви. Не искам да слагам някакви етикети, просто има хора, които имат сходни черти и те се очертават в широк диапазон. Вкл. и в секса.

Общи условия

Активация на акаунт