Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 887
  • 207
  •   1
Отговори
# 150
Включвам се пак, успяхме да си откраднем цял уикенд заедно и нещата рязко се подобриха. Извън града бяхме взехме някакви различни презервативи от тези дето ползваше предният път и издръжливостта се по-добри значително, нямаше проблем и с любовната игра този път. Вярно първият ден петък пак беше кратко 4-5 минути първият път после, обаче, имаше 2-ри, който беше доста по-добре, та почнах и аз да изпитвам удоволствие. Събота и неделя правихме пак, този път без никакви проблеми, вярно - не издържа много първият рунд но след 5 минути почивка е пак на линия така, че не мога да се оплача Simple Smile

Мен това ме кара да се замисля. Ти през останалото време не получаваш ли удоволствие? Или просто изчакваш да дойде оргазъм по някое време? Щото има такива жени. Но "по-добрата практика" е да ти е хубаво през цялото време, а при оргазъм само да става още по-хубаво. И да не е болка за умиране, ако го няма, защото макар и по-интензивен оргазмът е секунди, а онова другото хубаво е много пъти по-дълго.

# 151
  • Out of the Mix
ЧС, страшна мъка е описаното.
Имам чувството, че е някаква борба, не удоволствие. Не са си опознали телата първо сами.
И двамата някакви неопитни (което не е порок), той с проблеми, тя сигурно сляпа, ако го харесва прекалено много и е хлътнала.

За временно, "транзитен" да го ползва известно време, няма да я съдя, но съм убеден, че ако стане фал, или ако реши да се обвърже с него, с подобен, цялата й младост ще замине в "полу-секс", опити някакви.

Удоволствие трябва да изпитва през цялото време, а след като го смени този и попадне на нормален, тогава ще разбере.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:48 от Moderator3

# 152
Е то аз бях така в 20-те си години, първия път за 5 минути, втория вече откарвах по час, даже и без да свърша изобщо. Може би и щото рядко имаше възможност да го правя всеки ден или по няколко пъти на ден. По-късно вече като почнахме с моята да го правим всеки ден се удължи първия път.

# 153
Ох, ама май сте позабравили какъв е сексът на 20.
Ми ужасен е 😂😂😂. Аз като бях на тия години, все гледах към някакви батковци на поне 27-8, че 1-2-3 около 30-те бях забърсала, та те що-годе ставаха.
Болшинството връстници бяха пълна трагедия, а за орален секс се признаваше свирката, ама за жените - колебливо.
И може и да се изложа нещо, ама истински готин, уау секс почнах да правя след 35 😃.
И все още не мисля, че съм срещнала най-подходящият партньор за мен, все нещо не ми достига.
Та авторката и гадженцето докато наваксат… Аз, ако съм на нейно място ще се позабавлявам с този, след като ѝ е на сърце, след което ще си търся някой по-опитен и задоволяващ 😉.

# 154
Всеки от собствената си камбанария гледа. Аз на 20 правех страхотен секс. Имах късмет да попадна на секс-бог в тийн годините си и бяхме заедно доста време. Летвата беше висока и след него все сравнявах и все в негова полза, но такива фалове като на авторката не съм имала. А камо ли да търпя кофти изпъления със седмици или да търся причината в себе си. Нямаше и да ми хрумне даже.

# 155
Включвам се пак, успяхме да си откраднем цял уикенд заедно и нещата рязко се подобриха. Извън града бяхме взехме някакви различни презервативи от тези дето ползваше предният път и издръжливостта се по-добри значително, нямаше проблем и с любовната игра този път. Вярно първият ден петък пак беше кратко 4-5 минути първият път после, обаче, имаше 2-ри, който беше доста по-добре, та почнах и аз да изпитвам удоволствие. Събота и неделя правихме пак, този път без никакви проблеми, вярно - не издържа много първият рунд но след 5 минути почивка е пак на линия така, че не мога да се оплача Simple Smile

Мен това ме кара да се замисля. Ти през останалото време не получаваш ли удоволствие? Или просто изчакваш да дойде оргазъм по някое време? Щото има такива жени. Но "по-добрата практика" е да ти е хубаво през цялото време, а при оргазъм само да става още по-хубаво. И да не е болка за умиране, ако го няма, защото макар и по-интензивен оргазмът е секунди, а онова другото хубаво е много пъти по-дълго.
Добре как очакваш да й е хубаво ? Става ми жал като го чета, мъка мъка...

# 156
Приемете, че двойката са по-стеснителни, срамежливи, спокойни, добри. Може би искат просто да се отпуснат и да са си заедно и с времето ще си напаснат секса и удоволствието. Просто авторката се е стреснала от слаобото предствяне. Ако се разбират и за нея не е проблем  може би не и трябва секс БОГ. А и те са в началото, тя има достатъчно време да реши дали иска повече. Само да не се вкопчва правейки огромни компромиси, че може да пропусне нещо много по-хуабво във всяко едно отношение.

# 157
Абе някои тук сте много интересни хора, момичето ви казва, че няма проблем, че са си изкарали супер секс уикенд, вие не, та не- има проблем. И кво като първите пъти не е изпитала удоволствие, той пък я е чакал 6 месеца, кво от това? Нарича се инвестиция във връзката, в отношенията, или в днешно време ползваш и хвърляш, след това следващия..
Бързото свършване първия път ли е проблема, ми пак да питам кво от това? Нали повтаря след 5 минути и държи повече. Кво значение има в крайна сметка, то и аз бях така на неговите години, ама даже без да ми спадне после обръщах хастари

# 158
Според мен има подобрение. И на мен не ми харесва, че авторката като че ли повече се  е загрижила за неговото представяне, пък за нея каквото остане,  но пък иначе звучи доволна и явно си допадат като двойка.  Аз съм забелязала, че със секс бог пък други неща не се получават - или е първично прост, или обратното - презадоволен към извратен (в кофти смисъл), или пък нещо друго му хлопа. Примерно порка и не свършва  лесно.

Най-добре  е да е нежен и нормален Simple Smile А още по-добре - влюбен.

# 159
Скрит текст:
Всеки от собствената си камбанария гледа. Аз на 20 правех страхотен секс.
Имах късмет да попадна на секс-бог в тийн годините си и бяхме заедно доста време. Летвата беше висока и след него все сравнявах и все в негова полза
Скрит текст:
, но такива фалове като на авторката не съм имала. А камо ли да търпя кофти изпъления със седмици или да търся причината в себе си. Нямаше и да ми хрумне даже.
Това за мен не би било късмет, а проклятие. Smiley

# 160
Особено пък ако обича да влиза през задната врата

# 161
Важното е според мен, човек да няма предубеждения и задръжки, имам чувството , че много хора от моето поколение (милениъли) са били възпитавани, че сексът е нещо ужасно и мръсно и затова са супер сдържани и едва ли не ги е срам да опитват неща и да им е приятно

# 162
  • Somewhere far away
. Ако се разбират и за нея не е проблем  може би не и трябва секс БОГ.
Или още по -добре - секс БОТ. Joy

# 163
Важното е според мен, човек да няма предубеждения и задръжки, имам чувството , че много хора от моето поколение (милениъли) са били възпитавани, че сексът е нещо ужасно и мръсно и затова са супер сдържани и едва ли не ги е срам да опитват неща и да им е приятно

Аз изобщо нямам такива впечатления. Може би за поколението на бабите и дядовците ни, когато е имало повече уредени бракове и секса е бил предимно с цел деца. "Милениълите" не знам да имаме такива задръжки.

ПП. Като чета тука коментарите, се чувствам страшна късметлийка, че мъжът ми не ми е бил шута още в началото, когато нямах много опит и секса беше доста кофти, заради физиологичен проблем при мен. Мина около половин година или повече докато нещата влязат в релси и от тогава до сега си правим страхотен секс.

# 164
Скрит текст:
Всеки от собствената си камбанария гледа. Аз на 20 правех страхотен секс.
Имах късмет да попадна на секс-бог в тийн годините си и бяхме заедно доста време. Летвата беше висока и след него все сравнявах и все в негова полза
Скрит текст:
, но такива фалове като на авторката не съм имала. А камо ли да търпя кофти изпъления със седмици или да търся причината в себе си. Нямаше и да ми хрумне даже.
Това за мен не би било късмет, а проклятие. Smiley

Защо? Аз се считам за страшна късметлийка. Постави летвата високо още от самото начало и никога не съм неприятни сексуални емоции или преживявания. Нито по време на тази връзка, нито по-късно в живота. Винаги съм знаела какво искам, какво харесвам, нямала съм глупави задръжки и предразсъдъци.

Общи условия

Активация на акаунт