Бронховаксом

• 237
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, днес ми е 5 ти ден на бронховаксом. Паралелно карам и някакъв вирус. Не се чувствам никак добре и мисля, че е от препарата. Някой дали се е чувствал зле от него или това при мен е от самовнушение

# 1
Не е от Бронховаксома. И аз съм го пила, и детето ми го пие.
Сама казваш, че в момента си с вирус, от него е.

# 2
  • София/Севлиево
Малкият ми син от прием на този препарат миналото лято направи едностранна пневмония(трябваше да изкара 3-месечен курс,но още на първия месец се случи и отказах да му продължа терапията,после цяла зима постоянно се разболяваше).

# 3
А как се доказа, че именно от лекарството е направил пневмония? Защото реално е трудно доказуемо изобщо да се открие причинителя на инфекциите на долните дихателни пътища, трябва да се направи микробиология на храчка, което за мен е било много сложно да се даде като проба, пък камо ли за дете.
В Бронховаксом няма живи бактерии, че да се предизвика някаква инфекция… Има лизати, които са там, за да се създадат съответните инструменти на имунната система, за да се бори с бактерии, попаднали в тялото отвън. При децата главният проблем са баналните вируси, след което вече се наслагват бактериалните инфекции.
В този смисъл - възможно е на сина ти препарата да не се е отразил добре на имунната система. Но да го е разболял директно - не е така. Това е все едно да си сложиш ваксина против тетанус и да се разболееш от болестта от самата ваксина. Не е механизмът такъв.

Общи условия

Активация на акаунт