Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 644
  • 644
  •   3
Отговори
# 165
Здравейте ,
издирвам конкретен много добър арабски клонинг на мъжкия  Jean Paul Gaultier - Paradise Garden.
Имам информация, че е купен от  някакъв щанд в Мол Paradise / рядко ходя там  и не зная какви парфюми има по коридорите, но е от такъв щанд в Мола/ .
Май на бутилката имало змия. 100мл е и струва 70- 80лв. Много траен и добре ухаещ клонинг.
Не зная коя може да е фирма - Afnan, Armaf , Lattafa или тещо друго...кой знае Blush?!
Ако е от Нотино най-вероятно е това;
https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Hawas-Tropical-108054.html
Но по-скоро за тази цена е от Парфюми фром дубай,те са на щанд но нямам идея кой ще да е
АКо имат този: https://www.fragrantica.com/perfume/MAISON-ASRAR/Wadi-109362.html

# 166
  • София
Здравейте!
Следващата седмица в Лидл ще пускат ето този парфюм:

Имате ли информация кой парфюм имитира?
На мен ми излиза, че е имитация на Velvet Delight, но не съм сигурна дали е негова имитация.

Ето ги парфюмите от Deluxe серията:

Цената в БГ Лидл е малко завишена. Sad

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 12:52 от Amiamo

# 167
  • Sofia
А другите кои са и какво имитират?

# 168
402 Dolce&Gabbana-   L’Imperatrice
408 Versace-                 Bright Crystal
324 Carolina Herrera -  Good Girl
От Интернет е списъка, не знам дали имат нови аромати сега

# 169
Подреждайки си шкафчето със скъпоценности Laughing си намерих шишенце пълнител на Заг с Hermes un jardin sur le toit. Само набързо си мацнах с капачето и вече 8 час го усещам осезаемо, а същият е купуван най-рано 2022г.
Красив аромат, много мой. Имам и оригинала и този съм го забравила, но сега си припомних защо съм го взела и в резерв да имам.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 16:01 от Rosheen

# 170
  • Deutschland
И аз имам едно малко шишенце с не повече от 10 мл в него. Убийствена трайност има.

# 171
  • София

Тези, които показах сега, са новите аромати и ги няма в този списък.

# 172
Подреждайки си шкафчето със скъпоценности Laughing си намерих шишенце пълнител на Заг с Hermes un jardin sur le toit. Само набързо си мацнах с капачето и вече 8 час го усещам осезаемо, а същият е купуван не по-рано от 2022г.
Красив аромат, много мой. Имам и оригинала и този съм го забравила, но сега си припомних защо съм го взела и в резерв да имам.

Този вариант за Заг Зодиак и аз го имам, ползвам и харесвам Hug За съжаление мисля, че е спрян отдавна.

# 173
Подреждайки си шкафчето със скъпоценности Laughing си намерих шишенце пълнител на Заг с Hermes un jardin sur le toit. Само набързо си мацнах с капачето и вече 8 час го усещам осезаемо, а същият е купуван най-рано 2022г.

Взех последното количество от Софийския магазин миналата година. Много е хубав. Пазя си го Simple Smile

# 174
  • София
Ще ми се и сегашните на Заг да са с това качество и трайност, които описвате за старите парфюми. Дано като увеличат концентрацията на маслата да станат по-трайни и наситени.

# 175
  • BG-DE
Увеличението на маслата в парфюмната композиция я прави относително по-трайна но намалява проекцията, преди години майката на тогавашният ми приятел имаше чист парфюм Шанел N5, безумно траен беше но си седеше много близо до кожата.

# 176
Днес в магазина до нас видях някаква животинска серия на Martin lion. Бяха изложили 5 парфюма. Някой има ли впечатление от тях и кои парфюми имитират. Не мога да кача снимка, че е станала над 5 Мб. Иначе имената са Leopard, Venom furr, Butterfly, White tiger и някакъв лъв Simple Smile Намерих ги в сайта, в лукс серията.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 18:21 от Hsgrgs1

# 177
Здравейте, къде в София мога да подуша Мартин Лион? Някой имал ли е Лира на Ксерджоф и издържлива ли е? Чух добри отзиви за имитациите им, но вече докато не подуша, нищо няма да купувам 😃

# 178
Аз харесвам Lira на Заг даже повече от оригинала. Дори оригиналът при мен е по-малко издрържлив, отколкото версията на Заг, а и е по-цитрусов, което на мен не ми допада. Мислех да пробвам и други варианти, но за момента нямам желание.
Междудругото във фб страницата на Заг не казаха нищо за увеличаване на парфюмните есенции на 25% и казаха, че не всички парфюми били 20%, а между 18 и 22% в зависимост от аромата.
Иначе Martin Lion има в Евроленд магазините, но в този, който съм ходила на Каблешков в София  не са много видовете, по номера са и нямаше списък кой на какво отговаря. Трябва да се рови в техния сайт и да се гледа.

# 179
402 Dolce&Gabbana-   L’Imperatrice
408 Versace-                 Bright Crystal
324 Carolina Herrera -  Good Girl
От Интернет е списъка, не знам дали имат нови аромати сега

И аз не можах да разбера....с моя турски и с английския на момичето едвам се разбрахме.Поисках и списък,но тя ме увери, че нямали списъци😉

Общи условия

Активация на акаунт