Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 666
  • 644
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте ,
издирвам конкретен много добър арабски клонинг на мъжкия  Jean Paul Gaultier - Paradise Garden.
Имам информация, че е купен от  някакъв щанд в Мол Paradise / рядко ходя там  и не зная какви парфюми има по коридорите, но е от такъв щанд в Мола/ .
Май на бутилката имало змия. 100мл е и струва 70- 80лв. Много траен и добре ухаещ клонинг.
Не зная коя може да е фирма - Afnan, Armaf , Lattafa или тещо друго...кой знае Blush?!

# 151
  • Deutschland
От утре Лидълските парфюми ще ги заредят и при нас. За съжаление точно утре ми е невъзможно да отида, но се надявам да оставят поне тестерите неоткраднати 😑. Искам да тествам тази Череша.

# 152
Аз поръчах все такива, които съм ползвала и преди и затова е още по-голямо разочарованието. И аз се чудя какво да ги правя, нито да ги подаря, нито ми се иска да прецаквам някой като ги продам. Стоят си повечето неотворени и не мога да се реша да ги подуша всички. Този, който пробвах ми е любимата Императрица и е чиста водичка.
С тях преди от където минех диря носих и отдалеч ме усещаха че идвам, а сега трябва да ходя с шишето в ръка и да фъшкам, ако искам аромат и той слаб 😄.
Яд ме е много, но здраве да е, няма какво да направя. Те и с парите покрай тях май ме изгъгаха да платя повече.
И аз сигурно ще я купя Лидълската череша тя е без пари щом е 8 лв. Имаше и още 3 тестера до нея, но тях не успях да подуша ,че бързах. Аз си мислих, че са някакви други и различни, а те шишета им приличат на тези, които май постоянно ги има. Само не знам защо ги няма във всички магазини.

# 153
  • София
Здравейте ,
издирвам конкретен много добър арабски клонинг на мъжкия  Jean Paul Gaultier - Paradise Garden.
Имам информация, че е купен от  някакъв щанд в Мол Paradise / рядко ходя там  и не зная какви парфюми има по коридорите, но е от такъв щанд в Мола/ .
Май на бутилката имало змия. 100мл е и струва 70- 80лв. Много траен и добре ухаещ клонинг.
Не зная коя може да е фирма - Afnan, Armaf , Lattafa или тещо друго...кой знае Blush?!
Според Фрагрантика Hawas Tropical на Rasasi е най-близкия арабски клонинг на Paradise Garden https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Hawas-Tropical-108054.html, но няма змия. И пак там открих този със змия Musamam White Intense на Lattafa https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Musamam-Whi … ntense-85087.html, който също е сходен с Paradise Garden. Но него повече го оприличават на Гри Шарнел.
Лятото изпръсках една мостра от оригинала на Гутие и много ми хареса. Води се мъжки, но за мен е унисекс, много свеж, тропически, типичен за лятото и с добра трайност.

# 154
  • гр.Добрич
Flores, Cristalle, Татяна , благодаря! Надявах са имат по-мъжки уклон, че да ги ползва приятелят ми, но ми се струват дамски. Пръснах си Ириса, че напомня на Диор ом, а съм му фенка, но в драйдауна има нещо остро. От утре ги почвам, за да видя ще стигнат ли до мъжа или са за мен.

# 155
  • Sofia
Morkovelka не залагай много на лидълската череша. 8лв е, ама е много нетрайна. Той и оригинала не блести с особена трайност, но не си давай парите за още една водичка. И аз го харесвам, но въобще не се изкуших. Виж някой друг аналог.

# 156
Май сте прави, достатъчно пари пръснах за водички.
Сега се сетих, че на Иван Вазов в Пловдив има Заг и ще отида направо тяхната версия да взема.
Намерих го в сайта, видях нотките и веднага ми светна кое ме привлича- горчивият бадем. Точно това усещах костилки и леко горчивата нотка на марципан. Ще го сънувам тази вечер 🤭.
Както някой написа направо да си посегнеш 😄

# 157
Скрит текст:
Аз поръчах все такива, които съм ползвала и преди и затова е още по-голямо разочарованието. И аз се чудя какво да ги правя, нито да ги подаря, нито ми се иска да прецаквам някой като ги продам. Стоят си повечето неотворени и не мога да се реша да ги подуша всички. Този, който пробвах ми е любимата Императрица и е чиста водичка.
С тях преди от където минех диря носих и отдалеч ме усещаха че идвам, а сега трябва да ходя с шишето в ръка и да фъшкам, ако искам аромат и той слаб 😄.
Яд ме е много, но здраве да е, няма какво да направя. Те и с парите покрай тях май ме изгъгаха да платя повече.
И аз сигурно ще я купя Лидълската череша тя е без пари щом е 8 лв. Имаше и още 3 тестера до нея, но тях не успях да подуша ,че бързах. Аз си мислих, че са някакви други и различни, а те шишета им приличат на тези, които май постоянно ги има. Само не знам защо ги няма във всички магазини.
Моя съвет - отворете ги, пръснете от всички 2-3 пъти и след това ги забравете в някой шкаф за +-6 месеца.
Преди години купих парфюм от друга имитационна фирма, капсулован, като го отворих дори на спирт не приличаше, чиста вода както казвате и Вие. Но не го хвърлих веднага и след месеци вече беше даже доста силен, не можах да разбера как точно се случи освен да е била нова партида и с влизането на въздух при пръскане да става някакъв ефект. Както се променят и арабските парфюми след първото пробване.

# 158
Отвореният го мушнах в хладилника преди няколко часа забравих да ви споделя😆😁. Четох ви тук за зреенето и го мушнах там да втасва😆, а дано стане с предишното качество.
Ако има промяна ще споделя. Нямам надежда, но ...

# 159
  • София
.... Само не знам защо ги няма във всички магазини.
Защото са от понеделник миналата седмица, няма ги защото са свършили, но първоначално беше добре заредено.
При мен снощи бяха останали няколко бройки от два вида от първоначалните осем.

# 160
Не знам колко парфюма на Баргело сте взела,но в момента 3 бр.са 900 тл, което е 35 лв.и ст.И да- пръснете и ги оставете да отрежат ,променя се трайността.Аз преди около месец взех и също бях изненадана от трайността,но сега определено има промяна 🙂

# 161
Яко са ме метнали май😆 4бр. поръчах цената казаха, че е я знаят в момента. Наложеният платеж беше 80 лв и 10 доставка.
Разрових се из групите там повечето хора пишат, че 2 са 700 лири. Не знам, не получих логично обяснение за цената. Нямаше и касова. Уж от главната купени, казаха ми имате чанта 😆( на нея пише Bargello) тя какво доказва не знам.
В какви шишета са сега?
Ами, дано наистина вземат да се променят.
Аз много години само тях ползвах и редовно купувах Императрицата на такова качество каквото имам сега не съм попадала. Тогава една приятелка ми ги носеше от нея ги бяхме научили.
Сега покрай обсъждането на дубайските парфюми и групата на Теди, като видях Императрицата там. Сетих се пак за имитацията на Bargello и как се беше сляла с мен и ми залипсва, реших да потърся из фейсбук групите, но май не попаднах на коректен човек.

# 162
Видях днес Лидълската черешка в един магазин. Пръснах си малко на ръката, на кожата бързо май изветря, по ръкава на якето много леко се усеща, даже май трябва да си внушиш. Обаче се хипнотизирах по този аромат и сега искам такъв. Давайте съвет от къде да се сдобия с траен ?
Не обърнах внимание колко струват Лидлските. ...

7.99 са лидълските.
Чудесен, траен, изпипан и интензивен Lost Cherry имат Заг.

Подкрепям мнението за Lost Cherry Tom Ford на Заг Зодиак.
За моите възприятия е сочен, дълбок, сладък, интензивен бадемово-черешов ликьор, много вкусен и траен, в драй дауна при мен е свеж, а не тежък. Обожавам да го нося. Постоянно получавам комплименти за него, даже и от деца, тъй като се налага да работя от време на време с такива Simple Smile Идват да ме прегръщат и ми казват, че мириша страхотно....SmileSmileSmile Мога да кажа, че това е аромат, който ме прави щастлива HeartBlushHeart Eyes

# 163
Яко са ме метнали май😆 4бр. поръчах цената казаха, че е я знаят в момента. Наложеният платеж беше 80 лв и 10 доставка.
Разрових се из групите там повечето хора пишат, че 2 са 700 лири. Не знам, не получих логично обяснение за цената. Нямаше и касова. Уж от главната купени, казаха ми имате чанта 😆( на нея пише Bargello) тя какво доказва не знам.
В какви шишета са сега?
Ами, дано наистина вземат да се променят.
Аз много години само тях ползвах и редовно купувах Императрицата на такова качество каквото имам сега не съм попадала. Тогава една приятелка ми ги носеше от нея ги бяхме научили.
Сега покрай обсъждането на дубайските парфюми и групата на Теди, като видях Императрицата там. Сетих се пак за имитацията на Bargello и как се беше сляла с мен и ми залипсва, реших да потърся из фейсбук групите, но май не попаднах на коректен човек.

Ето така изглеждат в момента,взех снимката от интернет, защото не съм вкъщи.Един е 450 тл.Аз бях исках само Скандал,но продавачката ми каза, че е по-изгодно да взема 3, за 900 , това им е постоянна оферта, която имат.
Нямах много време да разгледам,но имат и по-различни шишенца, мисля, че са парфюми за дома......а може да са и колония-одеколон, не знам точно.В Турция много използват одеколон,за освежаване,за дезинфекция.
Като имам повече време ще разгледам и разпитам и ще пиша.Но определено имат много по-голям и различен асортимент от познатия в България

# 164
Ето ги

Отворих и другите два, те са още по скандални 🥺🥹🤦🤷.
408 току-що напръскан на китката се усеща едва, едва, едва.
324 в началото миришеше по-силно, но няма общо с оригинала и след 5 минути и  него вече слабо го усещам.
Ще си пръскам парите и портмонето 😆 не знам дали стават и за това даже.

Тази седмица сигурно няма да стигна до магазина на Заг Зодиак, но другата определено ще отида за Lost Cherry.
Чудя се дали да взема 15 мл първо само за проба или направо 50 мл🤔

Общи условия

Активация на акаунт