Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 761
  • 645
  •   3
Отговори
# 135
Spinki Да това са готовите парфюми на Гиза.
И  на мен като ги   получавам първият ден, всичко ми се струва еднакво.
 Бих посъветвала да не пръскате от всички наведнъж още когато ги получите,  а  само от капачката, за да се запознаете с тях и да им свикнете.  Внимавайте и как пръскате,  защото като гледам всичките ви парфюмчета са с характер и може би само един спрей ще е  достатъчен.
Изглеждат  страхотно  и се надявам, че ще си допаднете  .

# 136
  • София
Този синият Diamond girl  ли е Good girl  на Аристеа, който е много хубав?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aristea-parfyumna-voda-diamond-g … 800038719793.html
Good girl на Аристеа, за който писах, че ми хареса, е от тази серия с номерата https://vmcosmetic.com/bg/aristea-numeros-za-zheni-edp, номер 120. Другият Diamond girl не съм ползвала и не мога да кажа.
А сега получих неочакван подарък пак на Аристеа номер 170 Good Girl Legere.   
spinki, честити да са ти и ще чакаме отзиви като се опознаете. Two Hearts

# 137
Този синият Diamond girl  ли е Good girl  на Аристеа, който е много хубав?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aristea-parfyumna-voda-diamond-g … 800038719793.html
Да, много хубав като аромат, но отчайващо НЕтраен /на мен!/. На Аристея препоръчвам бутилките с номера върху тях /златисто - сребристите,
Скрит текст:
ето тези:
Те са трайни /върху мен!/.

# 138
  • София
Според мен и на Мартин Лион е добра имитацията. При мен са много трайни, може да потърсите и да тествате.
Мартин Лион нямат имитация на Адикт. Днес проверих Sad Може би е друга марка?
То се е видяло, че ще се почерпя с оригиналния. Учудващо на няколко места ми казаха, че не се търси. Та това още повече ме стимулира да си го подновя Simple Smile
Иначе, според мен My Way и Good girl са най-лесни за имитиране и са и най-масови. Като питах кои са най-търсени и харесвани, те бяха сред тях. Наред със Скандал, черното Версаче и, разбира се, Бакара (не им ли омръзна, хах).

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 18:50 от ShokolaDkaa

# 139
Попаднах на нови арабчета в един физически магазин
https://royalpoint.eu/category/prafyumi?vendors=arabiyat-sugar
За любителите на гурметата😂. Аз харесах 3 - Mango Affogato, Coconut Shiffon, Beries Cream Macaron.  И докато се чудех кво да си купя, продавачката, една ромка, дойде и ме нафурти, че не можело така само да се пръскам и да се кумя🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Моляяяяяя🧐🧐🧐🧐🧐🧐. Такъв сиктир и теглих и скандал, да не говорим, че бях сама в магазина. Нищо не купих от там, но парфюмите са страхотни и много шлейфови. Особено мангото така ме опияни, че до вечерта при всяко движение на ръката се усещаше и направо съжалих, че не го взех. Но от там определено няма да го купя

# 140
.... Особено мангото така ме опияни, че до вечерта при всяко движение на ръката се усещаше и направо съжалих, че не го взех. Но от там определено няма да го купя
И  аз днес съм  на тема Манго:) Напръсках си китката в 12 ч с Odyssey Go Mango Armaf и все още се усеща доста силно от ръкава ми сочно манго.Май най-чистото до момента.Последните месеци бях в издирване на най-манговото манго за дъщеря ми и й взех  Sceptre Malachite Maison Alhambra и Opulent Dubai Lattafa, но Go Mango е доста по-автентично Simple Smile Изумително трайно и присъствени,въпреки коментарите,че не е траен.Явно и тук е до партитда и късмет.
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Odyssey-Go-Mango-115130.html

# 141
Видях днес Лидълската черешка в един магазин. Пръснах си малко на ръката, на кожата бързо май изветря, по ръкава на якето много леко се усеща, даже май трябва да си внушиш. Обаче се хипнотизирах по този аромат и сега искам такъв. Давайте съвет от къде да се сдобия с траен ?
Не обърнах внимание колко струват Лидлските. Щях да го купя от другият магазин, но там нямаше.

# 142
Според мен и на Мартин Лион е добра имитацията. При мен са много трайни, може да потърсите и да тествате.
То се е видяло, че ще се почерпя с оригиналния. Учудващо на няколко места ми казаха, че не се търси. Та това още повече ме стимулира да си го подновя Simple Smile
Иначе, според мен My Way и Good girl са най-лесни за имитиране и са и най-масови. Като питах кои са най-търсени и харесвани, те бяха сред тях. Наред със Скандал, черното Версаче и, разбира се, Бакара (не им ли омръзна, хах).
Имах предвид имитацията на My way.

# 143
  • София
Видях днес Лидълската черешка в един магазин. Пръснах си малко на ръката, на кожата бързо май изветря, по ръкава на якето много леко се усеща, даже май трябва да си внушиш. Обаче се хипнотизирах по този аромат и сега искам такъв. Давайте съвет от къде да се сдобия с траен ?
Не обърнах внимание колко струват Лидлските. ...

7.99 са лидълските.
Чудесен, траен, изпипан и интензивен Lost Cherry имат Заг.

# 144
Парфюмани,  изкуших се от вас и поръчах за пръв път от Гиза ето тези аромати. Въпросът ми е това са готови за парфюми за ползване ,нали?
Не съм запозната с оригиналите, но засега всички ми миришат еднакво.🤣
Много харесвам Събуди ме с любов, просто е уникален, въпреки че с моя синузит не се усеща много продължително. Колкото повече отлежават при мен, по-хубави стават. Обикновено чакам около 2-3 седмици

# 145
  • София
Имах предвид имитацията на My way.
Ух, аз мислех, че е за Адикт и ходих да търся Grinning

# 146
Благодаря! Ще го поръчам значи от Заг. Има нещо в аромата, което много ме привлича, но не мога да го опиша точно.
Преди няколко дни ми донесехо от Турция Bargello, тоя път са пълни боклуци. Имам чувството, че са имитации на имитацията.
Аромат усещам 10 минути и до там е всичко.
Много ме е яд, 100 лв изгърмяха.

# 147
  • Deutschland
Обмислям да си поръчам Рефан от Беларус или Украйна, да видим има ли разлика с тези, които ползваме в ЕС. Все пак на нас се падат тия с безвредните съставки 😉 и с трайност на принципа тука има-тука нема. Ще поразгледам сайтове и ще поръчам на пътуващите ми веднъж месечно съседи да ми донесат.

# 148
  • Sofia
Мислиш ли, че за там се правят отделни партиди? Аз не мисля, че ще има разлика.

# 149
Morkovelka, съчувствам ти и мен много ме е яд на нетрайните парфюми, вода, даже не мога да ги подаря на някого. Въпреки че много се изкушавам, затова избягвам в последно време покупките на сляпо, тествам и после решавам дали си заслужава. Признавам си днес ме засърбяха ръцете да пусна една поръчка на парфюми Роксан, отказах се в последния момент, ще ги потърся във физически магазини, дрогерии.

Общи условия

Активация на акаунт