Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 049
  • 637
  •   5
Отговори
# 225
По този въпрос. Какво комбинирате, за да засилите ефект?
Аз понякога комбинирам ванилени парфюми за повече сладост. Принцесата на Дивайн, Белуга, Бейбикат.
Друг път е ванилия с нещо киселеещи като Белугата със Си Пассионе.
Хубаво ми се получава нещо ветиверно като Хануман на Гиза или Гардени, Африкански бал с нещо от ванилената гама или с Eau Duelle.
Голямото ми комбо тези дни беше Омайна Тубероза с Хануман. Много интересно се получи.
За съжаление всичко трябва да подновявам, за да си го усещам през деня.

# 226
По този въпрос. Какво комбинирате, за да засилите ефект?
Аз понякога комбинирам ванилени парфюми за повече сладост. Принцесата на Дивайн, Белуга, Бейбикат.
Друг път е ванилия с нещо киселеещи като Белугата със Си Пассионе.
Хубаво ми се получава нещо ветиверно като Хануман на Гиза или Гардени, Африкански бал с нещо от ванилената гама или с Eau Duelle.
Голямото ми комбо тези дни беше Омайна Тубероза с Хануман. Много интересно се получи.
За съжаление всичко трябва да подновявам, за да си го усещам през деня.
Аз не комбинирам, някак не ми харесва самата мисъл, че съм с повече от един парфюм, усещам го като какафония. Колкото и да обичам парфюми, не се считам за толкова квалифицирана и веща за да създавам нещо ново. Има си специалисти за тази работа и съм го оставила на тях. Освен това хубави ухания бол, по-скоро ме вълнуват шлейф, трайност, наситеност.

# 227
Влизам да сподела отзиви за нови я нa Giza la vie  e belle elexir. Дълго го чаках, много ми хареса, но  беше много нетраен. Отлежа две седмици, захладня сега и е много красив, особено в  комбинациа с Chloe intense оригинал.Поднових си и липата.

Аз съм хвърлила око на LANCÔME La vie est belle L'Elixir Eau de Parfum обаче не намерих имитация,четох и в стари теми,но няма и няма. Една колежка го има и просто се влюбих в него,но разбира се ще бъде друго да се "окъпя" с него!
Благодаря Ви за канелените споделени аромати,ще заложа на Парфюм UNS111 Канела Секс - Гиза.Само се надявам да ги прати на време и изобщо да ги прати,че вече имам разочарования от там. Дано и този път си е оправила цените на доставките в бокс кутийте.Наркотично цвете и Ерба пура ми станаха фаворити,макар,че наркотичното цвете го износих през топлите дни. Не съм сигурна дали е подходящ аромат и за студените,мрачни дни.

# 228
Влизам да сподела отзиви за нови я нa Giza la vie  e belle elexir. Дълго го чаках, много ми хареса, но  беше много нетраен. Отлежа две седмици, захладня сега и е много красив, особено в  комбинациа с Chloe intense оригинал.Поднових си и липата.

Аз съм хвърлила око на LANCÔME La vie est belle L'Elixir Eau de Parfum обаче не намерих имитация,четох и в стари теми,но няма и няма. Една колежка го има и просто се влюбих в него,но разбира се ще бъде друго да се "окъпя" с него!
Томасита,  от съвсем скоро Гиза го имат.  Парфюмът е D352 Хубав Живот Теменужен Лукс - https://giza-perfumes.eu/gurme/632-parfyum-d352-khubav-zhivot-te … tml#/28-vid-spray

# 229
  • София
Цитат

Тази комбинация ще я пробвам още утре 🩷 Звучи доста интересно. Хануман го имам от лятото, но хич не го ползвах, а Туберозата и за нея забравих, а ми беше любима миналата зима.

# 230
Я сподели името на Vetset псрфюма на Narciso

# 231
Днес си пробвах goddess на d&p и съм леко разочарована от трайността - няма и 2 часа и вече го няма Sad
Кои са добри имитации на този аромат, както и на her? и някой дали има пълния списък с на рефан аналозите, кое на кой номер отговаря, защото този от първата страница май не е актуален

# 232
  • Deutschland
В кипърският сайт на Рефан има всичко, което ти трябва. Goddess обаче не знам дали имат.
Burberry Her съм имала много, много отдавна и не помня чия имитация е бил. Вероятно Рефан са го имали.

# 233
Лидл от днес пуснаха Deluxe серия на парфюми. Душнах набързо:
Дамски розовеещ нещо си obscure - мисля, чя я някой от good girl-ите
Дамски жълтеещ limonique - много ми напомня un jardin sur le nil.
Мъжки черен - много хубав Авентус.
Мъжки светло син - грам идея си нямам какво е. Някакъв безличен малко стои.
При нас бяха преди две седмици мисля.
Velvet Оbscura не ми хареса,даже не се и замислих кой имитира.Определено беше дамски
Luminique много ми хареса,леко унисекс.За мен обаче няма нищо общо с Ермес.Знам че съм имала такъв парфюм,но не можах да се сетя кой беше.Щях да го взема,но ММ ме погледна странно и се засрамих,че "Рафтовете ще паднат вече".
Adventurous наистина е Авентус.
Синият, не мога да се сетя как се казваше,за мен е имитация на Imagination Louis Vuitton.Той също ми хареса

Фрау, Латафа парфюмите чух че ще се продават само в NRW. Виждаш ли ги във вашата брошура?

# 234
Я сподели името на Vetset псрфюма на Narciso
Narciso е под името Vivian, а имитацията на Addict е Charm. Сега имат и 15% намаление в аптеки Нове. От там ми дадоха и тестерче на нещо розово, почти съм сигурна, че е на Delina. Казва се Nela. Не съм го пробвала все още.

# 235
  • Стара Загора
Днес си пробвах goddess на d&p и съм леко разочарована от трайността - няма и 2 часа и вече го няма Sad
Кои са добри имитации на този аромат, както и на her? и някой дали има пълния списък с на рефан аналозите, кое на кой номер отговаря, защото този от първата страница май не е актуален

Аз имам Angham на Lattafa. Траен, топъл, ванилен. Много си го харесвам. Той е имитация на Goddess. Във Фрагрантика казват, че е добра реплика.
Дори скоро като писахме за комплименти...аз рядко, да не казвам никога не получавам.
Но скоро имах точно за него.

# 236
  • BG-DE
Angham на Lattafa е много приятен парфюм но съвсем не е 1:1 с Бърбъри Годес, много му се чудех като бяхме в България дали да го взема но в него липсва нещо което ме привлича в Годес 🙂

# 237
Имам рефанския Goddess, 310 му е номерацията. Не съм много запозната с оригинала и ми е трудно да давам сравнение, но ми харесва и е траен. Пробвайте.

# 238
  • Sofia
Аз минах набързо през Bargelo в Одрин, нямаха каталог и не ми се занимаваше да душа и да тествам произволно. В Muscent забърсах Virgin Island Water Creed -  много приятно ме изненада. Цитрус с отчетлив кокос, много свежо и приятно. После малко ромче за разкош и леки мускусни нотки. Прекрасен за пролет/лято и прилична трайност около 4-5 часа, на дрехата с дни. От там си взех и ароматна свещ. Имаше и с аромати на парфюми. Каталога ми го показаха на един телефон. В San Siro нищо не ме грабна . Имаше и Айфел и още поне 3-4 марки, почти всичките подредени един до друг.

# 239
  • Стара Загора
Angham на Lattafa е много приятен парфюм но съвсем не е 1:1 с Бърбъри Годес, много му се чудех като бяхме в България дали да го взема но в него липсва нещо което ме привлича в Годес 🙂

Стана ми любопитно коя е нотката, която липсва в Angham?
Как го оприличавате Burberry Goddess?

Общи условия

Активация на акаунт