Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 804
  • 633
  •   4
Отговори
# 210
  • Стара Загора

Иначе нещо на starcorp отливките на оригинали са малко странни, имам 2 които също не са трайни, като на едната имам и целия парфюм, но купен от друго място и е със супер трайност. А точно от там сега съм заредила 5 отливки и се чудя дали изобщо да поръчвам.

Една клиентка, поради интерес от моя страна, ми пръсна от нейния Van Cleef Bois D'amande... Купен от Дъглас. Това нещо стоя с часове и си го душих от китката. Толкова се очаровах, че си поръчах отливка именно от Starcorp. Eми няма същата трайност. Явно ги разреждат. Замислям се, дали бих поръчала пак от там.
А иначе, изрових целия интернет за имитация на Bois D'amande и няма, и няма.
Ако някои може да препоръча нещо подобно...

# 211
  • София
А въобще марката Van Cleef & Arpels среща ли се при наливните? Аз май не съм виждала.
На времето се чудих дали да си взема Bois Dore, цената беше около 150лв, а сега вече е двойна и отгоре. Но ако има  техни имитации, бих ги пробвала.

# 212
  • Стара Загора
Търсих и за други аромати, но не открих.
Мисля, че не им правят аналози. Уви...

# 213
the_demon, много благодаря Heart Не познавам оригинала , но имитацията на Заг  много ми допадна, ще я взема и ще си я нося с удоволствие.

# 214
Аз се намъкнах във фб в две парфюмни групи, основно коментират, а и продават отливки на оригинали без аналози, точно защото понякога искам да пробвам нещо ново, а и да сравнявам дали някой аналог е като оригинала, че последният път изхарчих в starcorp към 70лв за отливки и пълна греда откъм трайност. На ionelli са чудесни отливките.
Днес точно трябва да си взема едни нови дубайчета от тях и тези дни ще разкажа.

# 215
Онзи ден душих и аз парфюмите на Van cleef в Дъглас. От всички само Moonlight Cherry ми хареса най-много и още 1 или 2, но ги забравих кои са.

Amiamo, аз съм се объркала, че пишеш за Bargello, а ти за Лидълските си говорила.

Arrllen, такива каталози имах преди във всяка чанта с парфюми.
Сгъната на хармоника книжка, от едната страна дамските предложения, а от другата мъжките.

Има ли имитация на Vanilla powder? Оставам с впечатление, че хората сега са полудяли по този аромат и доста се търси и обсъжда в групите. Аз не знам как мирише.

# 216
  • Sofia
Днес ходих да взема две поръчки от Елинор и тъй като не бях душила досега Nishane Ani, реших да си пръсна на блотерче. Ужасно ми хареса.
Кажете някоя сполучлива имитация, че не ми се дават толкова пари сега.

# 217
the_demon, много благодаря Heart Не познавам оригинала , но имитацията на Заг  много ми допадна, ще я взема и ще си я нося с удоволствие.
Имала съм го във вариант на Заг и аз потвърждавам, че е много добър! Тъй като никога не съм ползвала оригинала не мога да ги сравня, но сама по себе си е отлична имитация.

# 218
  • BG-DE
Nishane Ani на Дивайн е много сполучлив но като чета какви проблеми има с доставките в последно време не смея да го препоръчам.
Днес ходих да взема две поръчки от Елинор и тъй като не бях душила досега Nishane Ani, реших да си пръсна на блотерче. Ужасно ми хареса.
Кажете някоя сполучлива имитация, че не ми се дават толкова пари сега.

# 219
Nishane Ani на Дивайн е много сполучлив
И аз съм с него ,и като трайност е супер!
Някой тук в темата беше похвалил Nasheet Lattafa като  дюп на Ани!

# 220
  • Deutschland
Менерва, виж. От следващата седмица ще има и аромати за стая на Латафа.

# 221
  • Варна
Лидл от днес пуснаха Deluxe серия на парфюми. Душнах набързо:
Дамски розовеещ нещо си obscure - мисля, чя я някой от good girl-ите
Дамски жълтеещ limonique - много ми напомня un jardin sur le nil.
Мъжки черен - много хубав Авентус.
Мъжки светло син - грам идея си нямам какво е. Някакъв безличен малко стои.

# 222
Luminique за мен с Soleil.blanc.
Допълвам, че е излъчващ и сравнително хубав и по-траен от другите лидълски (не прекомерно, разбира се.).
Лидл от днес пуснаха Deluxe серия на парфюми. Душнах набързо:
Дамски розовеещ нещо си obscure - мисля, чя я някой от good girl-ите
Дамски жълтеещ limonique - много ми напомня un jardin sur le nil.
Мъжки черен - много хубав Авентус.
Мъжки светло син - грам идея си нямам какво е. Някакъв безличен малко стои.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 19:49 от christal11

# 223
  • вкъщи
Влизам да сподела отзиви за нови я нa Giza la vie  e belle elexir. Дълго го чаках, много ми хареса, но  беше много нетраен. Отлежа две седмици, захладня сега и е много красив, особено в  комбинациа с Chloe intense оригинал.Поднових си и липата.

# 224
И аз влизам да се похваля с новото ми откритие, както вече казах за Dior Addict, сега добавям Narciso (бялото кубче). Тези двата парфюма във версия на Verset. Скъпи са, но според моя нос не отстъпват по никакъв начин на оригиналите. Narciso-то е един от най-великите парфюми за мен! От една страна, нищо главозамайващо, но всъщност е уникален и абсолютно подходящ за подписен парфюм! Чувствам се много женствена и специална с него и около мен го регистрират, за разлика от Angel Muse (много ме е яд, но това е).

Общи условия

Активация на акаунт