Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 30 864
  • 621
  •   1
Отговори
# 525
А какви отстъпки ползвахте в Емаг,нещо не мога да ги намаля аз?

На Genius (а пък там се цъкнах да стана член, за да ми е безплатна доставка до easybox).
И на двата парфюма отстъпка от 10% ми се появи. После отнякъде ми се появи в телефона, че ако изтегля приложението и за пръв път пазарувам през него, също мога да ползвам отстъпка 10%,. Като сложих два парфюма и трите отстъпки (две  за парфюмите и едната, че пазарувам от приложението), ми искаше още нещо кампанията Genius Deals или нещо такова (до 11. 01 е валидна). И аз сложих още един парфюм.

Та така - като нова в приложението и трите отстъпки на Genius Deals  по 10% - станаха 21 евро за три парфюма по 50 мл.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 12:54 от NellyN

# 526
Много съм разочарована. Уж в нашите списъци пише, че Мартинез имат Modern princess Lanvin, но реално не го поддържат. Ех, все така ще стане. Търся нещо близко, ако имате идеи ще съм благодарна

# 527
Момичета, случвало ли ви се е да харесате аромат, който преди сте ненавиждали?
Силно озадачена съм от себе си, в НМ усетих тяхната версия на Baccarat Rouge (Ruby Touch), и направо ми завъртя главата, носеше се след едно от момичетата, което работят там. Отидох и го намерих при мострите, подуших - омг, много ми хареса, много! Мисля да изчакам да ми мине, или поне да пробвам посещение пак (в друга част от цикъла ми Satisfied )

Preet Saini 774354 - аз също поръчах Аристеа 156 и се влюбих, и искам да ти благодаря, че ми донесе тази красота в колекцията (както междувпрочем исках да ти благодаря и за Verset, но изчаквам да натрупам впечатления и тогава да пиша повече) Heartpulse

# 528
Или пък нещо, което вече сте ползвали и се придържате към това парфюмно семейство - па сладки, па свежи, я морски, цитрусови, дървесни, на добиче да мирише, на обор, джентълменски, ретро, гурмета, тути-фрути-плодови, унисексове, бръснарски, коцкарски, пенсионерски......
Мечтата на всяка уважаваща себе си жена! JoyJoyJoy
Днес в автобуса на фона на всички гадни миризми (интересното е, че тях ги надушвам безпогрешно, за съжаление) от една спирка се качи девойче с приказен парфюм, така хубаво замириса на малини, ама не от компот или сладко, ами все едно едно си се излегнал до някой малинак в планината, свежо, нежно, без арабски нотки. Нищо познато, нищо, което е ползвала моята девойка. Дали е някой от парфюмите на Каролина Херера (без Обувката), или Джими Чу? Предположения?

Тези дни ми се носят свежи плодово-цветни аромати и по този повод си извадих един C-Thru Luminous Emerald.
В нотките не е описана малина, но общият ефект е точно такъв.
Струва си да се пробва, има го в dm, например. Аз купих моя от там.

# 529
А какви отстъпки ползвахте в Емаг,нещо не мога да ги намаля аз?

На Genius (а пък там се цъкнах да стана член, за да ми е безплатна доставка до easybox).
И на двата парфюма отстъпка от 10% ми се появи. После отнякъде ми се появи в телефона, че ако изтегля приложението и за пръв път пазарувам през него, също мога да ползвам отстъпка 10%,. Като сложих два парфюма и трите отстъпки (две  за парфюмите и едната, че пазарувам от приложението), ми искаше още нещо кампанията Genius Deals или нещо такова (до 11. 01 е валидна). И аз сложих още един парфюм.

Та така - като нова в приложението и трите отстъпки на Genius Deals  по 10% - станаха 21 евро за три парфюма по 50 мл.
Много благодаря!

# 530
  • София
Мисля да го разредя и да го ползвам за дифузер в банята.
Какъв дифузер, от тези с пръчиците ли? Вече оползотворявам втори не-баш парфюм така, но не ги разреждам, даже ми идват слабички (явно маслата в оригиналните дифузери са повече), та слагам повече пръчици.

# 531
Льоня, да, точно такъв дифузер. Мисля парфюма да го смеся със спирт и малко масло по препоръка на ИИ.

# 532
Момичета, случвало ли ви се е да харесате аромат, който преди сте ненавиждали?
Силно озадачена съм от себе си, в НМ усетих тяхната версия на Baccarat Rouge (Ruby Touch), и направо ми завъртя главата, носеше се след едно от момичетата, което работят там. Отидох и го намерих при мострите, подуших - омг, много ми хареса, много! Мисля да изчакам да ми мине, или поне да пробвам посещение пак (в друга част от цикъла ми Satisfied )

Preet Saini 774354 - аз също поръчах Аристеа 156 и се влюбих, и искам да ти благодаря, че ми донесе тази красота в колекцията (както междувпрочем исках да ти благодаря и за Verset, но изчаквам да натрупам впечатления и тогава да пиша повече) Heartpulse
Много се радвам, Café del Mar!
Надявам се и Verset да ти харесат след като натрупаш достатъчно впечатления. Аз все още не съм сигурна Narciso на Aristea или на Verset ми допада повече. Имах остатък от Verset, но го подарих на колежка, защото се влюби в него и сега като си взема на Aristea няма да мога да сравня паралелно, но нищо, по спомен.

# 533
Днес минах през Cropp и на касата видях парфюми. пръснах на ръката Hot caramel и много ми напомни за Сол де Жанейро 62. Цената беше 25 лв. и стотинки, но не видях количеството на парфюма.мТа ако има фенове на СДЖ, може да погледнат и подушат този парфюм. Имаше и още един от тази серия -Perfect matcha, и него пръснах на другата ръка, и той ми мирише на нещо познато, но не се сещам какво точно. Душа си сега и двете китки, ами Матчата ми напомня на Еклера, ама не съвсем, може би на някой друг сладичък парфюм.

# 534
Имитация на кой парфюм е К 292 на Сан Сиро?
Редактирах, открих го благодарение на haksev, вдъхновен от Miss Dior.
https://bg-mam.ma/p/1821150/50330402

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 18:42 от eli1907

# 535
Mомичета, Alexandria II Xerjoff има ли добра имитация и коя е тя?
Предварително благодаря!

# 536
Идвам да похваля Либре Интенз от D&P , божествен е! Много женствен и траен.

# 537
Днес минах през Cropp и на касата видях парфюми. пръснах на ръката Hot caramel и много ми напомни за Сол де Жанейро 62. Цената беше 25 лв. и стотинки, но не видях количеството на парфюма.мТа ако има фенове на СДЖ, може да погледнат и подушат този парфюм. Имаше и още един от тази серия -Perfect matcha, и него пръснах на другата ръка, и той ми мирише на нещо познато, но не се сещам какво точно. Душа си сега и двете китки, ами Матчата ми напомня на Еклера, ама не съвсем, може би на някой друг сладичък парфюм.

Може би да е дюп на kilian princess? Отваря с джинджифил и базата му е много сладка, с маршмелоу.

# 538
Alexandria II Xerjoff на ZENTHEA, румънци, продават в Емаг. Трайност 5+ часа, но ако се мацерират, според мен ще бъде повече, уникален аромат, макар че за мен е много повече мъжки, та който реши да го тества, ще му хареса, води се от топ нишовите аромати за последните над 10 год. ММ ще го пробвам дали ще го хареса.
Да кажа, че Maison Alhambra Decadent Dream също е много добър аналог на Guidance Amuage. Бях го тествала преди, днес го разносвах и е чудесен и траен.
А Mana Nishane никъде не съм го намирала като аналог, имам мостра от него и е мега якия парфюм, но отново за господата. Имам Hacivat, Ani не ми допада особено. И двата имат Х версия, но не съм ги тествала, а дали някой ще ги имитира, никой не знае.

# 539
За Коледа ми подариха Desirable Addiction  на Maison Alhambra, който е аналог на Devotion на DG. След няколко дни разходване, мога да кажа, че за мен е много добро попадение, траен е и се развива като оригинала. Не съм имала оригиналния Devotion, но съм го тествала многократно. Имах и версията на Заг, и тя е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт