Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 132
  • 587
  •   3
Отговори
# 390
  • София
А Рефан как е откъм трайност?
На моята кожа 5-6 часа, което за мен е в общи линии абсолютен максимум и никога от нищо не очаквам повече.

# 391
  • Пловдив
А Рефан как е откъм трайност?
На моята кожа 5-6 часа, което за мен е в общи линии абсолютен максимум и никога от нищо не очаквам повече.
Благодаря!Весело посрещане и много хубави моменти през новата година!

# 392
По повод Филосокос на the moon  и Дивайн. Имах първия и ми харесваше: силен, леко остър и свеж. Трябваха две-три пръскания и издържаше няколко часа. Свърших едни 30мл.

Преди нова година разносих и варианта на Дивайн и това вече е нещо съвсем различно. Много по-нежно и ефирно, прекрасно и носимо, но трябва сериозно пръскане, за да се усети. И двете имитират варианта на edp,  но това на Дивайн ми прилича повече на edt, от чийто оригинал имам малко семпълче.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 11:53 от christal11

# 393
Здравейте, търся добро попадение на Le Male Elixir

# 394
# 395

Можете ли да ми препоръчате пак от Гиза някакви много пудрени, сладки аромати?🤣
Не знам има ли такова животно даже, но такова ми се носи.

И на мен ми се носеше такова нещо в един момент и щях да си поръчам Код Кашмир на Гиза,  обаче с толкова много нови парфюми го забравих. За този става въпрос :
https://giza-perfumes.eu/orientalski/39-parfyum-d269-kod-kashmir-ekskluziv.html

С новата година и цените в Гиза са  нагоре.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 13:40 от Cristalle

# 396
# 397
Всичко от тези фирма при мен е с отлична трайност.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 15:31 от Cristalle

# 398
  • Варна
Здравейте и пожелания за щастлива и благодатна 2026г.
Да си пожелаем много да сме здрави, успешни, щастливи, малко суетни, да ни зарадва пазарът на алтернативна парфюмерия с много чудеса..........и да спрат да вдигат цените най-накрая!
Фъскайте се с радост и наслада за вас и околните!

# 399

Можете ли да ми препоръчате пак от Гиза някакви много пудрени, сладки аромати?🤣
Не знам има ли такова животно даже, но такова ми се носи.

И на мен ми се носеше такова нещо в един момент и щях да си поръчам Код Кашмир на Гиза,  обаче с толкова много нови парфюми го забравих. За този става въпрос :
https://giza-perfumes.eu/orientalski/39-parfyum-d269-kod-kashmir-ekskluziv.html

Нещо много си повярва и прекали.
Чудех се за някакви неща, но се отказвам.

# 400
Нещо много си повярва и прекали.
Чудех се за някакви неща, но се отказвам.
Да, така е. Очевидно виси и тя /Милка/тук и чете. Преди време пак така беше си "повЕрвала", но малко след това ги свали обратно цените. За мен Гиза не са кой знае какво. Със съвсем същото качество са на Аристея, на Сан Сиро, на Мартинез, на Сангадо, на Рефан /от оригиналния сайт !/...Да не продължавам. Щях да добавя и Заг Зодиак, но там последно съм купувала от Иво и не знам как са в момента. /Апропо, тези, купени от Иво по нищо не отстъпват на Гиза-та/. Отаналите, които изброих, също по нищо не отстъпват по технически показатели на Гиза-та. Да, Милка купува и разрежда всякакви "ниши", обаче, честно казано, вкусът и не съвпада с моя и напоследък нищо от "ниши"-те и не ми харесва. Та...Може да остане изненадана Милка.

# 401
Цялата работа е, че благодарение на няколко пишещи тук и възхваляващи до небесата нещата и цените се вдигнаха много.
Подхода да подариш мускалче срещу хвалебствени отзиви даде отлични резултати.
Има много добри попадения, но има и греди.
Бъдете здрави, щастливи и пътуващи  през новата година и с по-малко желания за излишни материални придобивки.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 17:21 от Versace_Dreamer

# 402
Влязох в сайта на Гиза, поразгледах и имам питане: рол-они от 10 мл и спрей от 30 ми разреждат ли се с нещо или могат да се ползват директно?
И наистина си е скъпичко, та ще се въздържа засега, но все пак искам да знам  дали се разреждат течностите.

# 403
Честита нова година,  мили  приятелчета! Пожелавам на всички здраве, щастие и много успешни парфюмни покупки! На Гиза новите цени са нищо в сравнение с новите цени на Елинор.Тази сутрин влязох да проверя за един парфюм за дъщерята и направо ме втресе... Повечето ненамалени парфюми на Латафа са със 100 лв. отгоре. Еклерите са по 159 лв. На още една арабска марка погледнах, ами, същата работа. За да не си развалям празничното настроение, затворих сайта и се надявам да е някаква грешка, която ще оправят скоро

# 404
  • Deutschland
На мен не ми се даваха 25 € за Еклера, пък 159 лева хич няма да дам.

Общи условия

Активация на акаунт