Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 687
  • 644
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland
В Германия Лили няма, но марката ми е много позната отнякъде.

# 421
В Германия Лили няма, но марката ми е много позната отнякъде.
По принцип е за грим продукти и има стелажи в Лилитата, но може да има и някъде другаде, не знам. То затова и се учудих като видях, че има парфюм на марката и ги тествах. Имитацията на Годес при мен беше трайна, а това при мен е рядкост Simple Smile

# 422
А другите 3 на LLUMS кого имитират,  защото на пръв поглед не се сещам . Става въпрос за
LLUMS INTENSE HARMONY
LLUMS AZURE DELIGHT
LLUMS DELICATE DREAMS .

Тук има подробна информация в описанието на парфюмите,  но не и кого наподобяват
Лили Дрогерие https://share.google/Ne0n1IflyupIG38fQ

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 13:52 от Cristalle

# 423
Здравейте, излезе ми реклама във фб на този сайт, дали са възможни тези цени?https://www.elektrodom.bg/categories/zdrave-i-krasota/parfyumi/za-neya/?p=1&order=price_a

# 424
Честита Нова Година парфюмни маниаци 😊😊😊. Желая ви много здраве и невероятни парфюмни приключения и много късмет винаги да си откривате, каквото си търсите.
Относно Гиза и аз неприятно се изненадах, още повече, че тя миналата година още един път увеличи цените, а сега ги качва без предупреждение и е направо за жалба до органите, че става 1ри и хоп нови цени, тихомълком увеличени. Бях решила да си заредя няколко неща, но ще се въздържа. Като сложа, че няма опция за бутилки повече милилитри, не ми се плащат пари за бутилчици, които заминават в кофата после, така и така идеята, за да излезе изгоден парфюм с добра проекция от нейните масла, трябва инвестиция в шишенца, спирт и месеци време отлежаване.
Относно Bhai Yusuf Oriana, не е баш като оригинала, но е много много трайна и хубава, но след отлежаване.
Да питам някой пробвал ли е новия La Bomb Carolina Herrera в оригинал? Гледам JFENZY го имат, ама тяхната трайност е малко на кантар, а не знам друг дали го има.
Пирамидата на парфюма много ми допада, но се чудя как е аромата.
Аз ще си взимам Yum Bujee Marshmallow Kayali в оригинал, колкото версията на Заг да е хипер добра и парфюмът траен, оригиналът трае по две и този парфюм го искам в колекцията си, а ме е страх Заг да не стане на чай един ден и оригиналът вече да го няма.

# 425
И аз видях цените на Гиза и не съм много ок с тях. Вероятно известно време ще поспра с покупките оттам и ще видя някакви алтернативи. Жалко, защото си имам големи любимци.
Днес разносих Годес на Бърбъри и съм озадачена. За базова нотка пише само ванилия, а аз усещам нещо силно и дразнещо, като тежка амброво-мускусова база от сорта на Ерна Пура. На вас как ви се струва? Търся си съвършената ванилия, но явно не е това.
Смятам скоро да поръчам Babylon Penhaligon's от Дивайн с надеждата да е тя. Ще ми се нещо, което да няма тежка арабска база под ванилията.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 23:42 от christal11

# 426
christal11, препоръчвам на Penhaligon's Changing Constance, ако търсиш хубава ванилия, но по-мека от Babylon. Divain я имат, преди и Martinez я имаха.

# 427
  • София
Не знам какво точно е съвършена ванилия, но ако имаш предвид тип ароматите за кекс, то , Vanilla 28, Kayali от Заг ( 441 ) е точно това.
Усещам го еднослойно, еднопосочно и ... въобще не ми харесва 🙃 Имам усещането, че със затворени очи няма да позная кое е парфюма и кое сладкарския аромат.

# 428
  • Sofia
Днес си пръснах от Immortal Vanilla на Zara - прекрасен, просто прекрасен, без да ми носи асоциация със сладкарския бизнес. Първоначално не ме грабна много, но след половин час почнах да се влюбваме. Малкия се размрънка, иначе щях да се върна. Трайност около 5 часа.
Друга ванилия от там Cocoa Sunset - спрягат я за Sol de Janeiro Cherriosa. Също много приятна, но повече гурме.

# 429
  • Deutschland
Според google асистента ми, този на Зара е копие на Alien Goddess. Никога не съм го имала де, нито в оригинал, нито копие. Нямам представа дали в магазина на Зара в града имат парфюми. Може да отскоча някой ден.

# 430
  • Sofia
Кой от двата, Фрау С?

# 431
  • BG-DE
Според мен близък до Alien Goddess е Memorable Aura но той май е спрян.

# 432
  • Deutschland

Immortal Vanilla

# 433
  • Sofia
Burberry Goddess, Kayali Vanilla | 28, or Matiere Premiere's Original Vanilla Powder
Това ми даде на мен. Goddess , не е, момичетата преди това писаха че е Vanilla Powder. Не познавам оригинала. Alien Goddess съм го тествала доста отдавна, но имам спомен че ме беше впечатлил.

# 434
Във Фрагрантика дават Immortal Vanilla като добра имитация на Vanilla powder. Четох доста коментари на хора, които притежават оригинала и казват, че е много близък. Дали наистина е така не мога да кажа.
Впрочем, четох, че Khadlaj  - Fursan White е идентичен с Immortal Vanilla, но по - силен. Чудя се дали да не пробвам и него.

Общи условия

Активация на акаунт