Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 084
  • 637
  •   2
Отговори
# 630
На Заг версията на Signiture е Signiture Absolu, който е доста по-различен от първообраза.
Refan го имат 311, но не го познавам дали е добър, просто видях че го има. Аз имам оригинала, любим аромат ми е и не съм гледала аналози.
А този Verset Dina ще го видя, мерси 😊

# 631
  • БГ
Здравейте 🙂
Този парфюм има ли реплика?

Благодаря 🤗
Заг го имат и е наразличим от оригинала-589. Един от малкото им, които харесвам. Много траен.
Този също е много добра имитация Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Christina-Aguilera/Definition-46624.html

# 632
На Мартинез има страхотна имитация на signature, но не знам дали все още се предлага.

# 633
Здравейте, искам да похваля Teint de neige на Lorenzo Villoresi във вариант на новото ми откритите Verset. Искам да ви кажа, че никога до сега не съм получавала толкова много комплименти и запитвания за парфюма си, независимо дали съм била с оригинал или имитация. Обяснявам си го по две причини:
1. Силен, осезаем, траен и с много красив шлейф.
2. Ухае на пудра, чистота, крем, а съм забелязала, че такъв тип аромати се харесват най-много.
Хубав парфюм е - много добро и успешно попадение. Бих си го взела и в оригинал.
Аз се чудя дали да взема за проба Yodeyma Dinara, който трябва да е клонинг на същия парфюм. Някой има ли представа кой е по-добрия? По принцип съм пробвала и двете марки и май повече клоня към Yodeyma като качество.

# 634
#*Emia*, тези на Verset нямат номера. Този, за който става дума се казва Dina.
Иначе и на мен ми е интересно, как са като развитие и трайност?
Развитие, трайност, шлейф - отлични! Но аз слагам по много, винаги и от всичко. Според мен няма парфюм, който да не иска едно хубаво напръскване, за да бъде усетен както си трябва и тогава човек да си прецени - става или не става. За Dina на Verset, (а предполагам в оригинал Teint De Neige още повече) мога да кажа, че парфюмът си заслужава. И ако сте любители на пудра, ухание на чисто и аромати тип Johnson & Johnson, пробвайте го.

# 635
Здравейте! От къде ги купувате тези на Verset?

# 636
Здравейте! От къде ги купувате тези на Verset?
От аптеки Нове

# 637
Значи, след коментара тук за Dina Verset dupe на Lorenzo Villoresi Teint de Neige, МММ отиде да ми задоволи любопитството от близката Нове аптека. Даже му дали два тестера на Dina и два на мъжкия Enzi, който е дюп на  Eight & Bob by Eight & Bob, а този парфюм има вайба на класическия Фаренхайт.
Та за Dina, ми не знам колко толкова е траен, но на мен ми изкара 2 часа и половина, като след първия половин час, ароматът стои много близо до кожата. Аз имам други на бранда като аналози на Narcisso, Gucci, Bulgari и определено ми изкарваха 4-5+ часа.
Ароматът за мен е мек, пудрен, кремообразен, приятен за пролет, ненатрапчив, но не е нещо специално.
Enzi пък от своя страна на MM се задържа стабилно 4 часа, но предвид цената на оригинала реално не си заслужава човек да купи аналог.

Общи условия

Активация на акаунт