Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 36 140
  • 713
  •   2
Отговори
# 705
Омниа похвалих на МЛ преди малко. Вече пет часа си го усещам, а съм любител на парфюми от тежката артилерия
Какво е МЛ?

# 706
МЛ е Martin Lion
Evhen, пробвай ги и на дрехи освен кожа, ще видиш, че има голяма разлика в трайността.

# 707
Cafe Del Mar мерси много, ще го тествам 😊. Проблемът е, че аз само в началото усещам аромата, олфакторен ми е, тоест носът ми е сляб за него, но пък много ми харесва, на ММ също.
Тествах Born in Roma Extradose Valentino, ох великият дизайнер наскоро си отиде и реших да пробвам последното му творение, а то  е сладко, бонбонено с ром и ванилия. ММ по едно време го определи, че ухае на онези турските бисквитки от едно време, които бяха подобни на орео сега. Тествано в оригинал, но ще го поръчам от ZANTHEA, не си заслужава за оригинал.
Днес хванах Arabian Secret парфюм, който имитира или бакарат 540, или Arabian tonka, ще го видя после, но така и не разбрах Arabian Secret Rose Celeste какво и дали имитира нещо. Ако някои знае, да сподели Simple Smile).

# 708
Sansola, толкова интересно, че го казваш, при мен е същото с опиума - спирам да го усещам и ако някой около мен не потвърди, че го усеща, ще кажа че сякаш не съм се пръскала. И с оригинала го имах това усещане, и сега с Версет, и честно казано с никой друг парфюм не ми се е случвало Frowning
Ето, майка ми като го сложи, от километри я усещам, тя си го усеща сама също, но не и ако го разносвам аз..

# 709
Може ли да ми препоръчате имитация на Donna Born in roma, както и на Hypnose. Пробвах на Mаrtin Lion, но не беше много траен.

# 710
На Валентиното препоръчвам това имам и двата и са едно към едно.

# 711
Хора, бях в Лили сутринта и мернах красиво изглеждащи големи бутилчета парфюми на Llums, пръснах си два, на едната и на другата китка (нямам представа какво имитират, но са ми познати) - прибирам се, свалям си якето и след малко, минавайки през него, усещам как ме лъхва красота, до степен да се усеща деликатно, но ясно, в целия коридор Open Mouth
На 20лв бяха намалени, не са нещо впечатляващо откъм оригиналност на нотките, но определено грабват вниманието, а и ако наистина са така трайни...На китките ми се усещат 5/10, но по ръкавите на якето е уау.

# 712

Някой ползвал ли е тези два парфюма на МЛ и ако да, как са като трайност и шлейф, чета добри ревюта тук, но не съм виждала конкретно за тези ☺

# 713
  • обл. Шумен
Някой спомена, че е на парфюма диета, та значи не съм само аз. 🙂 Загледах се тук в 2 аромата на Гиза - на магнолия и тубероза....и им се чудя...Някакви отзиви за самите аромати?

Общи условия

Активация на акаунт