🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 78 907
  • 1 628
  •   119
Отговори
# 1 455
Казах ви аз, че ще избере Орлин и той ще я отреже, като така ще мисли, че се реабилитира. Но не, щеше да се реабилитира ако си беше тръгнал веднага като разбра, че тя се колебае.
Според мен това ни показаха.

Честно казано - ако така стане, бих го разбрала.
Пълно унижение е това всичкото.

# 1 456
# 1 457
Е, Натали не каза ли, че Тихомир много приятно я е изненадал с това "Te amo!", и че май той е правилният избор? 🤔

# 1 458
Кой е този с Натали?

# 1 459
Орлин изглеждаше бесен и готов за отмъщение в това, което ни показаха, че следва да се случи на финала. Мъст и зрелища…

# 1 460
Натали, голямата мислителка, която избира между двама мъже, сама си влачеше тежките куфари, докато двамата й избраници си лафеха спокойно на диванчето. Това беше култово Joy

Аз мисля, че ще избере Тихомир. Но, ако избере Орлин и той я отреже, мноооого ще се изкефя.

# 1 461
Пак се опитват да ни объркат

# 1 462
Шок, ужас! Тихомир с поредният Ж Е С Т!!!
Тихомир има излъчване на прикрит и подмолен- убеди ни сам в това с поведението си, постъпките си…
Какво “Те амо” ??? Те не са били заедно истински, дали изобщо са имали смислени разговори с Тихомир? Тези хора думите за нищо го нямат!
Натали ако харесва това празно и кухо заявяване, ще има много проблеми в отношенията си занапред.

# 1 463
Смятам,че тепърва ще ни го навират Орлин. Ще чакам да почне да се излага и да си покаже истинското лице, като Гърдева. За мен е едно фалшиво момченце, което заради баща си пази благоприличие. Досега във всички реалита жертвите и страдалците се оказват фалшиви.

# 1 464
Шок, ужас! Тихомир с поредният Ж Е С Т!!!
Тихомир има излъчване на прикрит и подмолен- убеди ни сам в това с поведението си, постъпките си…
Какво “Те амо” ??? Те не са били заедно истински, дали изобщо са имали смислени разговори с Тихомир? Тези хора думите за нищо го нямат!

И Тихомир, и Натали са празнодумци. Говорят неща, които не мислят и не чувстват, колкото там да кажат нещо. Не влагат никакъв смисъл в нищо, което излиза от устите им. Идеални са си един за друг.

# 1 465
Смятам,че тепърва ще ни го навират Орлин. Ще чакам да почне да се излага и да си покаже истинското лице, като Гърдева. За мен е едно фалшиво момченце, което заради баща си пази благоприличие.

Какво значи “истинското си лице”? Трябва да разполагаш с върховен самоконтрол да си в такава ситуация, а си личи Тихомир какъв е… Натали също.
Кипна му на човека, всеки на негово място щеше отдавна да й е теглил м*йната.

И аз съм израснала в кофти семейство и никога не съм се държала така неадекватно дори с непознати… Не го намирам нейното поведение за извинение, особено след като заяви, че е работила с психолози. Или май точно тя е попадала на такива като Гърдева? Simple Smile

# 1 466
От продукцията май пак ни подхлъзнаха…

Вижте отзад кои са се прегърнали:

# 1 467
Предсказуемо- Орлин остана до финала, за да си отмъсти с отказ 😏 А можеше да си тръгне ако имаше достойнство, но той си има други качества.. малодушие и отмъстителност. И тримата ще си научат по някой друг урок. За останалите там не съм сигурна обаче

# 1 468
Един тъпак, псевдо-журналист, Караколев..

# 1 469
От продукцията май пак ни подхлъзнаха…

Вижте отзад кои са се прегърнали:

Натали в скута на Орлин, какъв спойлер Simple Smile

Каквото и да е решението на Натали не виждам нищо лошо Орлин да й каже в прав текст, че не му е харесало да бъде част от този цирк и сценарий,

Общи условия

Активация на акаунт