🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 77 393
  • 1 607
  •   132
Отговори
# 1 560
Тя и Маги е доста обрана.
Кати наистина има азиатски произход - майка ѝ мисля, че беше от някоя от руските републики.
Тя тръгна много обещаващо в сезона си, беше и до финалните етапи, но абсолютно нищо не помня за нея.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:43 от Clouded

# 1 561
Открийте десетте разлики:

Joy Wink Joy

# 1 562
Вляво е наистина интелигентен.

# 1 563
Джуките,Жоро Игнатов е префасониран в уста.
Така в профил не си личи,но имат прилика,да.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:55 от Морана

# 1 564
  • в сърцето на един мъж...
От вчерашният епизод сцената на Тихомир и Орлин, говорещи си легнали на леглата и Натали, мъкнеща сама куфар ми изпълни душата. Не ми е жал за нея, това, което сам си направиш, друг не може да ти го направи.
Жалко за Радо и Галена, щеше да е интересно да останат до края, но не би. За златните рози - нямаше никакво съмнение, на лицето на Калоян беше изписано Simple Smile
От родителите - много мило ми стана как протече разговора на Йово и Фифи с близките им - единствено тя беше облечена прилично и нормално. А и отношенията си проличаха - въпреки че бяха притеснени, всичко мина много приятно и семпло. Крисината мама беше потресаваща - как може така странно да се държиш. Денис с майка си също - кой вика на майка си - кака????
Страшно много ми харесаха родителите на Орлин - това е семейство, в което има много любов, грижа и подкрепа, балансираност. Това са хора, които са дали на децата си свобода, да се развиват както искат и са ги подкрепяли по пътя. Личи си колко се осланят един на друг, не смятам за нещо лошо това, че са му казали, че майка му го чака да й помага. И аз бих се чувствала зле, ако знам, че родителите ми имат нужда от помощ. В нормалните и отговорни семейства, всеки би поискал съвет от родителите си и всеки един любящ родител би казал - послушай сърцето си, инстинкта си и ако те се разминават - слушай инстинкта си. За мен това, че Орлин говори с майка си и каза, че е имал нужда да говори с нея, не означава, че е мамино синче, а че има огромно доверие и страхотна връзка, за да може да каже какво го притеснява и да смята, че ще получи адекватен съвет.
Бащата на Краси също ми хареса много. Интересно как се е получил Краси такъв един несигурен и мънкащ...

# 1 565
От вчерашното парти не видях снимки на Петър, Криси, Джани и Габриела.

Емили и Вальо също не видях.
 Орлин и Натали гушнати също ги има по снимките.

# 1 566
Лили Естер и Шермин също едва ли са били там, нали го играят обидени.

# 1 567
Има ги по сторитата, там са били.

# 1 568
Виктор е отвратителен и необратимо осакатен като човек и то не от перверзния но привлекателният тип - както си мисли. Ами от ужасяващият, комплексиран, "стой далече" тип, абсолютен червен флаг. А Дениз... напълно го заслужава. Ако искате психолог който ще ви хапе със злобни коментари.... знаете накъде да се запътите. Връщам си всяка добра дума която съм писала за нея.

# 1 569
  • Пловдив
Били са, видях стори на Лили Естер, мисля че Джани и Габриела Бижу не са били със сигурност. Според мен те не успяха да задържат приятелства извън формата и го играят и обидени. Но не мисля и че щяха да се чувстват добре там. Калата се мерна на едно от сторитата на Габи Бланко, а накрая някой я хвана да я носи, но не разбрах кой. Доста често ги засичам в сторита с Денислав, може да има нещо там.

# 1 570
Роднина-милиционер 🤣

# 1 571
Хайде на цирка

# 1 572
Нямам желание да я гледам.

# 1 573
Сторитата на Филипа - на една маса с Лъчезар и Йовица(заедно с Галена, Виктория)

# 1 574
Пуснах го, харесва ми, ходи на психолог и е осъзнала грешките си като се е видяла отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт