🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 76 775
  • 1 604
  •   143
Отговори
# 1 590
Нямам желание да я гледам.

И аз.

# 1 591
  • София
Интересни снимки. Някои мъже изглеждат направо тъжни. Галена позира все едно е звездата на вечерта. Блага с какво дете се е снимала? Да не е някое от гаджетата й? Trollface

# 1 592
А някой видя ли Хени на снимките? Чупките на Галена са просто тотален шок. Simple Smile

# 1 593
  • Варна
Не закъсня ли финала с един ден заради протестите, когато пропуснаха една вечер?

# 1 594
Не е минал финала, в понеделник е.Само партито мина.
Не са чак толкова нещастни мъжете
Само гучито е намусен.

# 1 595
Ами, на Натали триангуларностните отношения и запознанство с родителите е топ ъф дъ топ!
Натали и двамата кандидати я представиха на родителите си!
Аз съм в шок!!
Другите бяха Кяра и Красун.
Виктор представи Дениз на бизнес авера си... Тя него на сестра си... Калоян представи Габи на брат си, тя него на никого...
Филипа беше представена на зълвата...

# 1 596
  • София
Явно са заедно в живота.

# 1 597
  • Пловдив
Близнаците и Хени ги няма също по снимките, близнаците се дистанцираха от предаването рано, не видях и доктор Пенко никъде, но може да греша. Емили и Валентин също ги няма, както някой отбеляза. А и за кратко гастролиращата Симона.

# 1 598
Прави ми впечатление, че повечето жени изглеждат ужасно на снимките! Зле облечени, супер наплескани, с много лош грим! В това число - Виктория, Габриела, Галена (тя е потъмнила косата, което е по-добре), Филипа - тя и кошмарно облечена, със странна зеброва блуза и кафеви ботуши. Гергана наклепана и тя, с провиснали грозно дълги екстеншъни, с дълга рокля и сандали без пръсти (декември месец, Виктория и тя със сандали), до нея Блага с ботуши. Дениз и Криси изглеждат добре, с по-семпъл грим, Криси с много арт бюстие. Шермин толкова зле изглеждаща не я бях виждала, направо супер зле - коса, грим, рокля и пак с лачените бежови обувки на платформа, които не свали в шоуто, други няма ли? Мъжете са много по-свежи!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:40 от Tess d`Urberville

# 1 599
  • Пловдив
Тъкмо коментирах във фейсбук Шермин за тези обувки, не ги свали, на фотосесии с тях, в предаването, няма ли други? Не че нещо, не бих се подигравала така, ако не твърдеше, че живее луксозен живот, предполага се, че има възможност да си купи доста неща. Съгласна съм и за визията на повечето, с тези сандали посред зима не знам каква е идеята, за официални поводи чудесно вървят елегантни затворени обувки, но уви на повечето тази концепция не им е ясна.
Забравих да коментирам от снощния епизод - Благовеста защо твърди, че изглежда по-млада, не е така. В смисъл 35 не е преклонна възраст, но не младее в никакъв случай. Просто е дребна и нежна и съответно това създава впечатление за първите 5 мин, после няма как някой да се заблуди.

# 1 600
Аз ще опитам да се абстрахирам от последните спойлери. Може пък да не значи нищо, кой знае

# 1 601
Интересен е подкастът с Виктория, сподели доста обективни мнения и ситуации. Не се напрегнах, което в добре. Става за убиване на цели 2 часа.😄

# 1 602
  • Пловдив
Интересен е подкастът с Виктория, сподели доста обективни мнения и ситуации. Не се напрегнах, което в добре. Става за убиване на цели 2 часа.😄

Ако ти остане време може да споделиш нещо по-интересно.Не мога да ги гледам тези подкасти, надкасти, а и 2 часа е трудно да отделя, малките обикновено са нон-стоп с мен или сме в движение.

# 1 603
Фифица кога не е била кошмарно облечена.

Прави ми впечатление, че повечето жени изглеждат ужасно на снимките! Зле облечени, супер наплескани, с много лош грим! В това число - Виктория, Габриела, Галена (тя е потъмнила косата, което е по-добре), Филипа - тя и кошмарно облечена, със странна зеброва блуза и кафеви ботуши. Гергана наклепана и тя, с провиснали грозно дълги екстеншъни, с дълга рокля и сандали без пръсти (декември месец, Виктория и тя със сандали), до нея Блага с ботуши. Дениз и Криси изглеждат добре, с по-семпъл грим, Криси с много арт бюстие. Шермин толкова зле изглеждаща не я бях виждала, направо супер зле - коса, грим, рокля и пак с лачените бежови обувки на платформа, които не свали в шоуто, други няма ли? Мъжете са много по-свежи!

# 1 604
😂😂😂

Този подкаст, по-точно този епизод, е точно нагледен пример за субективността и относителността.  Има работа за терапевта!

Общи условия

Активация на акаунт