🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 4 849
  • 69
  •   54
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз също се надявам, въпреки че едва ли ще го бъде Габи и Калоян да са заедно, сега с тези неустойки може да не е отговорила искрено, защото Калоян все пак не е от Пловдив и може да има причини да не присъства, но това са едни надежди.... Просто до последно вярвам в това. Много ми хареса анализа на връзката им на Siska25, Габи е труден характер, но Калоян успя да й влезе под кожата и са ми по-истински от другите двойки, колкото и тук точно обратното да се твърди. Габи определено в предаването понапълня, но на снимките след приключване на предаването изглежда супер.

# 46
Коя е Симона пък сега????

# 47
  • София
Калоян пускаме доста злобни коментари и е голям клюкар. Не знам как решихте, че е мил и добър. В предаването Габи се показва като злобна и простовата (дано това да е роля, но едва ли).

# 48
Калоян пускаме доста злобни коментари и е голям клюкар. Не знам как решихте, че е мил и добър. В предаването Габи се показва като злобна и простовата (дано това да е роля, но едва ли).
Освен това е ловец, някак мил и добър човек да убива животни....

# 49
...
Разяснете ми малко за тетка Криси, тя е от Бяла Слатина и работи в кантората на тати. Следва ли, че кантората е в Бяла Слатина?...
По това което се писа в темата бащата на Криси не е адвокат и няма кантора. Има бизнес(май с дървен материал, но не съм сигурна) и тя най много да обслужва юридически фирмата.
За това в кой град живее и практикува (и дали практикува) не знам. Пишат я юрист, но дали е адвокат също не знам.

# 50
Благодаря и аз за новата тема!
Последната седмица най-после е на ход след 3 месеца развиване на сюжети малко индийски сериал, надявам се най-после да има по-хубави епизоди без скандали поне накрая!

По анкетата:
1. Натали категорично НЕ я харесвам, вече ми е на дъното, допреди тия изцепки имах положително мнение за нея, сега тотално се разби!
2. Орлин го харесвам, може би той остана последния наистина стойностен адекватен разумен мъж вътре с морал и принципи вътре.
От мъжете категорично ми е на 1во място!
Другия адекватен останал ми се стори новия Денис, ама той влезна прекалено скоро.
И Калоян до някаква степен, ама той милия е прекалено пасивен и флегматичен малко...
3. Тишо твърдо НЕ го харесвам, яко ми е на дъното и трябваше да си ходи в петъка да завърши този тригълъник, не да се разточва и тая седмица!
4. Това беше прекалено скандално фалшивото четене на конско от страна на Тушев и после ги изпраща на финал!
Такова конско да беше прочел и на другия триъгълник отпреди - на Киара, Краси и Шермин!
За Шермин вече писах че трябваше и на нея конско да и прочете, защото тя цял сезон обижда всичко наред!
5. Май най-интересни са ми банкетите с кутията сякаш.
И церемонията на розата.

# 51
Благодаря за новата тема Simple Smile

Харесвам Натали.
На този етап вече определено не харесвам Орлин.
За Тихомир на моменти се колебая, защото в началото ми направи безкрайно лошо впечатление с някои изказвания. Но пък ми се струва по-искрен от Орлин към Натали.
Хареса ми мъмренето от продуцента.
Банкетите май са ми най-интересни, макар и обикновено това да е заради цирка, в който се превръщат.
По повод на тройката ЛоЛ 😂

# 52
Благодаря за темата, Кло🤗
Не харесвам Тихомир, за мен има тъп поглед, буквално “тапир” много му отива. Няма как да толерирам човек, който:
1) седи и не взима отношение, докато до него има физическо насилие върху друг човек.
2) колкото и да го дразни Виктория, има и умен начин да се справиш с нея, а не да казваш “че няма да има деца”. Това е толкова злобно и лишено от всякаква емпатия изказване, че за него + житото + игнорирането на плюнката на Джан Микеле върху Орлин трябва да е тотален кенсъл.
На 100% предпочитам Орлин, отколкото тоя “мъж”. 😉
ПС. Бях ви казала, че имаме общи приятели с Тишо Тъпото, таааа поразпитах и неслучайно му лепвам тоя прякор if you know what I mean😛

# 53
Демек, не само ние смятаме, че е тъп? 😜

# 54
Благодаря за темата, Кло🤗
Не харесвам Тихомир, за мен има тъп поглед, буквално “тапир” много му отива. Няма как да толерирам човек, който:
1) седи и не взима отношение, докато до него има физическо насилие върху друг човек.

Аха. Че то никой друг нямаше който да не седи. Те всички седят и нищоправят при всякакви изблици и на вербални извращения, да не говорим, че повечето от тях са и източници на тези извращения.
Тихомир седял. Добре. Кой не седя тогава?

# 55
Коя е Симона пък сега????

Една от гастролиращите в предаването, като Павел, който отпадна, но имаше 2-3 разговора. Мисля, че отпадна точкно, когато Киара влезна.

# 56
  • София
Кристина беше писала на стори преди два месеца, че работи като юрист в София, служител си е, отделно от това помага и на баща си във фирмата.

# 57
Благодаря за темата! Flowers Rose
И тримата от триъгълника са ми много неприятни. Натали се прави на някаква лолитка, но всъщност изобщо май не е миловидна девойка, чийто образ има особено с този налудничав поглед.  Орлин въпреки, че е възпитам и обран има нещо в него, което не е ок. А за Тихомир няма как да си променя мнението след случката с плюещият Джан. Никакъв мъж не е щом седи и яде докато някой тормози друг човек.
Виктория обаче ми е най-отвратителна, не спира да бълва злоба.

# 58
Обвинява се Тушев в лицемерие поради факта че избирателно избирал кога да си изкаже мнението.
В темата наблюдавам същото лицемерие - избирателно се посочва че някой не бил ок, защото стоял и не вземал отношение по време на някакви си тормози.
Е пак питам - кой е този участник, който заяви, че има нещо против по отношение вербалната помия или при друг казус? Но не на синхрон, там всички са силни, а в къщата - кой е този който се конфронтира челно с някой друг и защити?
АЗ не виждам такъв. Всички си кютат. Всички искат да не си развалят рахата, Да не се карат. Да не влизат в челен словесен сблъсък ....
Еми обвинявате Тушев, ама същата работа и в темата от някои.

# 59
Не мога да разбера защо на ДжМ му лизи-близи масово по студиа,подкасти,сори,но 'къв изтривал трябва да си,че да му толерираш глупостите за ситуацията с Орлин.Тушев хубаво го нареди тогава.
Извинявал се бил,осъзнавал,пълни глупости щом мажеш след това извинение,за да се оневиниш.
В този смисъл, не разбирам и за Бланкото,от нейната уста излизат л@йна,сори,не-сори,не ми е "лошичка",а проста и злобна.Това ѝ поведение вече във втори формат го виждам..
Даже си спомням,когато гостуваше в шоуто на Цитиридис,толкова беше окрилена от фенските овации,че продължи в същият тон.Явно има определен тип хора,които  адмирират,толерират поведението ѝ и затова тя придобива известност,канят я по формати.

Общи условия

Активация на акаунт