🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 15 644
  • 161
  •   78
Отговори
# 105
Защо се подиграваме на говора на Натали, а не на Красимир примерно, или на Габи бижутер.?
Не са ги водили на логопед когато е трябвало.

В защита на Натали (не искам да си пускам песента, мразя чалга, нито ме интересуват гласовните ѝ способности) но, съмнява ме да ги няма изобщо щом е завършила музикалното. (Била е съученичка на НияКосара, а тя завърши джаз пеене).
Какво ѝ е на Киара, пее си, живее си ..
Всички в БАН ли да работят?

# 106
За Блага не се бях замисляла изобщо като вариант за Калоян. Съмнява ме, тя си е близка с Габа.

# 107
Ами защо да гледаме пак в чуждата паничка...Тушев както иска да си процедира. Линията видите ли другите така правят, значи и аз съм извинен...никога не ми е била мото.

Аз визирам тук списващи - не харесват един участник, защото нищо не бил направил.
А харесват втори, защото...оп, и той нищо не е направил в защита на някой си.
Но единият се вади дъно, вторият-връх и топ на топа..
Еми двулично ми е. Айде да не е лицемерие, ами двоен стандарт да го нарека.

Значи един мълчи - о, той е супер интелигентен.
Втори мълчи - баси простака е тоя...

Не, че не съм съгласна. Но някак си Денислав по - интелигентно ми мълчи от Левент, не знам защо така двоен стандарт може би LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:44 от Saint V

# 108
Най-вероятно ще е Кристина, в стори Дениз репликира Виктор, който беше публикувал точно тази фраза за приятелите:
Скрит текст:

# 109
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за темата, Кло🤗
Не харесвам Тихомир, за мен има тъп поглед, буквално “тапир” много му отива. Няма как да толерирам човек, който:
1) седи и не взима отношение, докато до него има физическо насилие върху друг човек.

Аха. Че то никой друг нямаше който да не седи. Те всички седят и нищоправят при всякакви изблици и на вербални извращения, да не говорим, че повечето от тях са и източници на тези извращения.
Тихомир седял. Добре. Кой не седя тогава?

В ситуацията, в която Джани удря и блъска с чекмеджетата и по Орлин, не бяха много в стаята. Тъпомир и Радо бяха в нея и нищо не казаха. Тъпомирчо заби глава и продължи да мляска.

За анкетата - не харесвам Натали и Тихомир, Орлин харесвам. Не смятам, че Тушев трябва да се меси и да чете конско, лицемерно ми е. Интересни са ми разговорите от скритите камери. Банкетите вече не, защото прекаляват със скандалите.

# 110
Аха...пък на лагера като го нападаха Орлин, всички скочиха да го защитават....амЧи пропуснала съм тоз момент значи...свинете ме ...Wink

# 111
Попаднах на някакъв подкаст, където коментират, че настоящата връзка на Маги от сезон3 е с някой от сегашния каст. Само да не е Красимир. Joy

# 112
Като казахте Косара:

# 113
БТВ са пуснали клипче за днес във Фейсбук. Понеже не е баш спойлер, а и спойлерната тема е вече изцяло превзета от ИВ, го пускам тук 1 час преди излъчването.

Скрит текст:
https://web.facebook.com/reel/2392350331280659/
"Аз се излагам пред цяла БГ за някъв льольо и една тъпа ..., която даже не знае с колко мъже е била" - трябва да е Кристина, защото нея я бяха нападнали към средата на предаването на дивана (когато Петър й беше обиден).
Красун: "Може би Калоян трябваше да й сподели това още от началото"

# 114
За снимката на Косара и гадже - май да, прилича на Денис от този сезон. Ей, тия са омешани като свински черва, братче. Голямо желание за известност, голямо чудо.

# 115
Ама Кристина е била на рождения ден на Габа. Защо ще я кани ако е тя?

# 116
  • here and now
Аз залагам на Блага.

# 117
  • Бургас
Тези две реплики може въобще да не са свързани в един контекст. Габа алото е драма куин, от нищо прави скандали - за едни цветя, дето не донесъл Калоян какви сцени направи /тя и затова е в шоуто, де/. Залагам, че всичко е бутафория пак...

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 22:17 от rosi81

# 118
За снимката на Косара и гадже - май да, прилича на Денис от този сезон. Ей, тия са омешани като свински черва, братче. Голямо желание за известност, голямо чудо.
Да, но иначе само Галена и Радо се познавали отвън преди формата. Ами те повечето са си една бира - таралясници и плиткоумни батки.

# 119
Тъкмо ми попадна Натали в инстаграм за висшето образование, ами…. Въобще не говори като във формата. Абсолютно в роля е там, иначе е нормална

Общи условия

Активация на акаунт