🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 7 436
  • 113
  •   69
Отговори
# 90
Е явно е бил с Кристина. Като и знаем на нея любовниците. Или Натали. Една от двете е

Все си мисля,че е Натали.....Габи все повтаряше за нея,че я е разкрила преди всички,много акцентираха на отношението й към Натали...

# 91
Смятам че Калоян е бил с Кристина преди предаването, дали в миналото или малко преди да влезнат, не знам.
И затова Габчето така реве....
Не е Натали.
Очаквам да е точно Криси, тя нали се хвалеше с кои мъже е била преди!
Но Габчето предвид че тя си е точно ескорт, от нейния сезон е потвърдено, сега го играе много наранена, а тя е била с много повече мъже! 🤦‍♂️

Нямам търпение за довечера, съмнява ме теорията Калоян да е гей или нещо подобно, въпреки че е много пасивен мъж.

# 92
  • Варна
Поправете ме ако греша, но хората с диалекция имат ли проблем с говора, с устното изразяване?
Аз мислех, че проблем имат при четене и писане.
И един мисля доста резонен въпрос - човек с дислекция може ли да играе шах?

Познавам дете, вече младеж с дислекция, на който устата му не спира и няма никакъв проблем с устното изразяване.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:59 от missNoir

# 93
Може и в речта да има проблем. Обаче не звучат като Натали. Аз имам лека дислексия (потвърдена от логопед, не измислена), когато трябва да изговаря думи с няколко съгласни една до друга (над 3, с 2 нямам проблем). Това, което се случва е просто някак си все едно езикът ти се заплита и се опитваш да го кажеш и не можеш. Даже и бавно да го изговориш. Все едно даже като леко заекване. Или ако не знаеш немски език и трябва да им изговориш някоя дълга дума. Grin
С годините все по-рядко ми се случва, като бях дете повече се усещаше. Сега най-много веднъж на две седмици да се запъна.

А говоренето с бебешки глас, фъфленето и лигавенето не са дислексия, а мода сред връстниците на Натали. Може би си мислят, че е готино да имаш дислексия и всички имитират, че имат. Вече не знам какво им е в главите.

# 94
Оф, моля ви, спрете да ровите...това са състояния, които никой не си е пожелал да има.

Хората говорят различно. Орлин е с бързоречие, Калоян е флегматичен...
Само защото не харесвате характера на Натали..и всичко ви се вижда черно в нея. Нека, ваше право е да харесвате или не даден човек...ама недейте закопава в заболяватия/състояния които някой има.
Не е ок...наистина.

# 95
Ама иначе Габа ката казва ясно "тъпанар", "боклук", "ще ревеш" и подобни простотии дали ви кефи?

# 96
Натали няма дислексия

# 97
Дислексията няма нищо общо с говора  -  това е нарушение в писмената реч.

# 98
Поправете ме ако греша, но хората с диалекция имат ли проблем с говора, с устното изразяване?
Аз мислех, че проблем имат при четене и писане.
И един мисля доста резонен въпрос - човек с дислекция може ли да играе шах?

Познавам дете, вече младеж с дислекция, на който устата му не спира и няма никакъв проблем с устното изразяване.
Надка няма никакъв проблем с говора. Шъшка и мяука само, когато иска да се показва като невинна девойка, нищо не разбираща и перманентно шокирана. Като я настъпят накакси изведнъж почва да си говори съвсем нормално.  Видяхме я на банкета, че като иска говори ясно и отчетливо.

По таза логика, то и Анифето е била с дислексия. Аз шъм бебе, коте, мяу...

# 99
Да подгреем за новия епизод

# 100
Не мисля, че е имал нещо общо с Натали, по-скоро е Кристина.
Оф, наистина ли ще прави чалга кариера, Натали… много жалко.

# 101
Много проблеми може да ти създаде дислексията според мен. Трудности при четене, писане, спелуване. Не познавам лично някой, който е израснал с дислексия, но предполагам, че за децата с такова състояние в училище е доста сложно поради много причини.
В една ИТ академия, където бях на курс по графичен дизайн, преподавателката ни предварително ни беше предупредила, че има и ако случайно изпише някоя дума или клавишни команди грешно, да й кажем, ако нещо не разбираме. И наистина разменяше букви на разни места. Не мисля, че е толкова просто и го надрастваш. Който го има.

Честно казано, много би ми било странно да си представя Кристина и Калоян като двойка бивша или каквото и да е. Макар че сигурно това е великата конспирация. Някак са ми много еднакви.

# 102
А, сега видях, че този видеоклип на Натали е стар, тоест няма да прави кариера в чалгата, така ли? (а, дано, че песента и видеото са потрес)

# 103
Що бе? С Орлин може да са новите Мая и Магапаса 😩

# 104
  • here and now
Аз пък си мисля, че Калоян си е поръчвал Блажка с приятели, а сега се прави, че не я познава.

Общи условия

Активация на акаунт