🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 6 621
  • 91
  •   67
Отговори
# 75
Сега ще използват Натали да представи семейното насилие, а Тихомир - драмата с брат му.
Е, защо, бе Тушев, и там ще се ровиш. Затова ли ги направи финалисти? И какво е да бъдеш дете на кмет, сигурно ще има?

Натали, в един неин клип  казва, че е имала дислексия.

# 76
Сякаш не го познаваме Тушев каква гнусна душичка е, толкова сезони на ББ сме гледали как се гаври с участниците и ги цеди до последно за сеир и рейтинг. В този Ерген обаче неговия God complex достига изключителни висоти, като влиза в кадър да се прави на морален съдник и да раздава "правосъдие". Направо да повърнеш.

# 77
Чакам само драмата на Габа, на Наталиту ми писнАха, не мога да я търпя как говори, фалшиво, лигаво, престорено. Може да е малка, но много добре знае какво прави с мъжете, не я съжалявам изобщо.

# 78
Е то пък Калоян много бързо и отчетливо щото говори...та Наталито та Наталка....
Поне не бълва змии и гущери Натали.
Габа Жабата ли Жуката ли...не я знам вече...пък като говори немяукащо, един просташки език като държи...много куул, няма що...музика щото е за ушите изреченото от нея....

# 79
  • Пловдив
Е то пък Калоян много бързо и отчетливо щото говори...та Наталито та Наталка....
Поне не бълва змии и гущери Натали.
Габа Жабата ли Жуката ли...не я знам вече...пък като говори немяукащо, един просташки език като държи...много куул, няма що...музика щото е за ушите изреченото от нея....

Една от причините да не споделям масовия хейт и обиди към нея  е че наистина не обижда никой и не е конфликтна.  Иначе и на мен не ми допада начинът й на говорене  през зъби и шъшкането, бих казала дразни ме много. Но и Габи Бижу не говореше много правилно, а беше харесвана поне в началото.
А другата Габриела горката трябва да поработи над пловдивския диалект, личи й веднага, аз самата се улавям, че ако се отпусна започва едно голямо и-кане, грозна работа. На Хени като че ли не й личеше толкова това, че е от Пловдив.

# 80
......
Вярвате ли й?
Все повече глуповати хора го твърдят за себе си. Звучи по-яко да имаш дислексия, вместо да си кажеш честно, че хич не ти се е занимавало с уроци, докато си друсал кълки по дискотеките.
Извинявай,  но си представих как го е казала: "аш имам дишлекшиа" с оцъкления поглед.

# 81
Не знам дали е вярно, или не това с дислексията, но аз лично няма и не бих си позволила да се подигравам с това.
Като го нямаш, е много лесно да се подхилкваш отстрани и сочиш с пръст. Бай бабо..как беше, ще се сетиш как завършва приказката....

# 82
Е, кой би лъгал за такива състояния и защо...
Но с дислексия или без, аз не разбирам защо Орлин си мислят хората, че е умен, а Натали, че била глупава. Ако той е толкова умен, а тя толкова глупава, той защо стоя с нея толкова време там? Щом от малкото излъчено има хора, които прецениха, че тя е глупава, той за целия си досегашен престой, преди драмите с Тихомир, как не го е осъзнал... Или, ако го е осъзнал, защо е бил с нея, защо рева за нея и тн. Дали, ако Орлин е толкова умен, а Натали толкова по-глупава от него, не е именно той този, който се възползва от нея в крайна сметка, а не обратното...

# 83
И аз нямам търпение за драмите довечера, но подозирам, че са ни спретнали някаква тъпа боза, както обикновено правят, за да ни забудалосат, да ни събудят интереса и да ни накарат с трепет да очакваме поредната порция вкиснало вино. Но пък финала наближава и може би, само може би, да има и малко по истински драми. Ще видим, не остана много. Sunglasses

# 84
Сега ще използват Натали да представи семейното насилие, а Тихомир - драмата с брат му.
Е, защо, бе Тушев, и там ще се ровиш. Затова ли ги направи финалисти? И какво е да бъдеш дете на кмет, сигурно ще има?

То по нейната логика всички от нейното поколение имат дислексия. Grin
Работя често в Mikels и Green Deli и по цял ден ги слушам. Момичетата звучат по един и също начин. Все едно един и същ човек от месеци слушам и срещам, а десетки момичета са минали. Звучат точно като Натали, а другото смешно е, че както си говорят на български, изведнъж минават на английски, после българо-английски, после български. Много е смешно отстрани.

# 85
Е, значи все пак не е на Калоян тази сватба. 😆 И на мен ми звучеше налудничаво това като спойлер.
Нямам търпение тази вечер, въпреки че ще гледам на запис чак утре сутрин. Интересно дали с Кристина са имали нещо повече и ако не, то с коя.

# 86
https://www.facebook.com/reel/2392350331280659/

Ей туй са качили преди половин час.
Накаква жена е намесена...

# 87
Калоян е бил жена преди и е транс. Габче кебапче за това е ядосана Trollface

# 88
Е явно е бил с Кристина. Като и знаем на нея любовниците. Или Натали. Една от двете е

# 89
Абе маймуна е бил преди това! Как може такива глупости да се измислят, че пък и някой да им вярва.

Общи условия

Активация на акаунт