🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 35 008
  • 654
  •   284
Отговори
# 195
Натали толкова пък надменно и студено да гледа… забрави много бързо как рева до преди малко и си мънкаше под носа…

Дреме й на нея - важното е да има проникв… изявяване Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ако трябва да избирам между Бланко и Натали ще предпочета Бланко. Да груба е, невъзпитана и първична, но с нея знаеш какво да очакваш и там няма скрито покрито. Докато Наталия с бебешкото шъшкащо гласче е такъв манипулатор, толкова е хитра и подмолна, толкова е обиграна, че няма да се поколебае да те премаже и после с инфантилно гласче и гаслайт да те изкара теб виновен.

# 197
Влага е прала 100%.

Орлин и Натали са токсична двойка, вечер се карат, сутрин се гушкат.

# 198
Наталито няма да реши, докато не се изкъпе и с Тишо.. не таете напразни надежди.. Innocent

# 199
Блага изобщо не ги бави.

# 200
По принцип когато човек е влюбен, наистина се заявява, и не му е първа грижа дали ще се унижи или не.
Това, че постоянно се размъква с китарата, за мен си е роля, в този смисъл го казвам.
Не говоря за някаква открита манипулативност ... просто всички са си тука по бизнес 😃😃Лафа на сезона на леля Виктор

# 201
Блага и Киара са непоносими.

# 202
Игричките на Натали продължават с пълна пара. Браво на Орлин, че има такава връзка с емоциите си и ги изразява толкова открито. Аз намирам това за най-привлекателното качество в един мъж. Но тя не го заслужава...иначе са много сладки заедно, но сякаш Натали мисли, че изясняването на отношения е признак за несъвместимост и сериозни проблеми във връзката, не схваща че там се ражда истината.

# 203
С това протяжно мънкане, как щях да хвана китарата и да замахна...! 😬🙄🤪

# 204
На Орлин свиренето е доста посредствено.
Тишо ми става най-симпотичен от 3мата. Поне има живец в него.

# 205
Оф , този Орлин вече едвам го изтрайвам. Наталито да си хваща Тишо и да го изпраща при маминка и каките по живо по здраво.
Кокошките пред блока , така ме дразнят , единствената ми утеха е , че Габа Бърните ще реве днес.

# 206
Нати включва детското, виновно гласче, когато си поиска. Не само онази вечер, когато Орлин я притискаше. Тази вечер го използва, за да манипулира, а не  както тук психологизирахме, че регресира заради преживяното в детството.

# 207
  • София
Орлин и той не е сигурен, и той се калебае...
"Певиците" били и те хора на изкуството. Изкуството на злобеенето.

# 208
Галена какво се размрънка изведнъж, че и пречел Орлин с китарата.
Преувеличава и изплиска легена нещо и тя.
Иначе ,,човек на изкуството" била.
Да, пее много добре особено народно, ама неприятна злоба показа сега.

Орлин наистина си е влюбен в Натали, което е голяма грешка!
Силно се надявам да си отвори очите, тя наистина и двамата ги разиграва!

# 209
Еее, Блага загърби Левент, жал ми е за него.
Остана самичък и боата Виктория тръгна да го поглъща!

Общи условия

Активация на акаунт