🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 33 017
  • 550
  •   156
Отговори
# 315
Психодиспансер, заливам се от смях и аз, а мъжът ми прави, който по принцип не го гледа сега прави едни коментари.

# 316
Според мен е просто чисто женска злоба. Криси е нива над нея, не само визуално и това я събори.

# 317
Ако моя мъж сподели това, което Калоян каза ще ми е все тая особено сравнение с признанията на Виктор 😂 е тука удари дъното

# 318
  • София /Абсурдистан
Криса уж нищо не помни, а пък после закусвали заедно Simple Smile С кого човек закусва сутрин? Правилно Simple Smile

# 319
  • here and now
Габа си се излагаше и до момента много успешно, просто си продължава.. Калоян вина няма за това.

# 320
Bobbydyl, не знам защо, но не вярвам особено на Натали. Изказванията и ми напомнят на една позната, която твърдеше такива неща на околните, включително на всеки нов любовник, с цел да спечели съчувствие/възхищение/прошка в зависимост от ситуацията. Всъщност родителите са избухвали вследствие на лъжи/кражби/бягане от училище, и системна безотговорност.  Също беше много убедителна. Имам такъв пресантимант заради останалото поведение.
Натали разказваше, че основно побоищата са били върху майка ѝ, по улиците даже.

# 321
Дам, Виконта е откритието на сезона. Направо изваден от учебника на Дениз по клинична психология. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 322
Габа, без сълзи ли плака? Или така ми се стори. А, надникнах отблизо 😃. Дали й плащат екстра за тези сеири? Или пък й дойде удобен повод да се изкара жертва, и да разкара шоу другарчето си, още докато е време. Май всичко изброено 😅.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:25 от Red_Mist

# 323
По повод драмата Калоян - Габа. Аз явно не схванах. Той бил на дискотека с приятели през 2024 и сутринта като си тръгват на гардеробната се засичат с Кристина и още едно момиче. Подали палтата на момичетата и заедно закусвали - той я запомнил, тя явно не. Дотук ми се вижда в реда на нещата. Оттам не схванах защо Жуката така се възпали? Тя ми изглеждаше нормална при всички анализи, да злобничка и простовата, но все пак по някакво същество.

# 324
Дам, Виконта е откритието на сезона. Направо изваден от учебника на Дениз по клинична психология. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тежък клиничен случай, ако питаш мен…

# 325
Замислих се, каква е вероятността да не помня някого, с когото съм закусвала преди около година.... 0,01% вероятно

# 326
На Габа това й е топ момчето, обаче е проста и ще го изтърве. Надали в реалния живот някой подобен би й обърнал внимание, предвид обезобразения фасон и нулевото възпитание.

# 327
  • Пловдив
След тази драма аз пък се чудя защо аджеба Кристина е била на рождения ден на Габи? Тоест на нея е простила, но на Калоян не? И на мен ми е прекалена реакцията й, а според мен губи възможността да е с по-нормален мъж. Ако реагира така спрямо тази безобидна ситуация, не мога да си представя при по-сериозно изпитание.

# 328
Замислих се, каква е вероятността да не помня някого, с когото съм закусвала преди около година.... 0,01% вероятно

Въпросната „забраванка” или не желае да си спомни нещо, което не би „подкрепило” високата ѝ доза социална желателност, или води толкова фриволен начин на живот, че е умопомрачително опиянена. И в двата случая изводът не е особено положителен.

# 329
По повод драмата Калоян - Габа. Аз явно не схванах. Той бил на дискотека с приятели през 2024 и сутринта като си тръгват на гардеробната се засичат с Кристина и още едно момиче. Подали палтата на момичетата и заедно закусвали - той я запомнил, тя явно не. Дотук ми се вижда в реда на нещата. Оттам не схванах защо Жуката така се възпали? Тя ми изглеждаше нормална при всички анализи, да злобничка и простовата, но все пак по някакво същество.

P.S А пък може да е хвърлила поглед на Левент LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт