🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 29 772
  • 493
  •   136
Отговори
# 330
Абе... ако от нищото гаджето ви каже, че се е засякал в бар с мацка като Криси и после са отишли на закуска, 90% от тук ще рипнете до небето. Криси си е десятка и не ми обяснявайте, че няма да изревнувате, дори да е нямало нищо съществено. Още повече, че досега, Криси за Габи беше обвързана приятелка, а след това признание изведнъж се превърна в конкуренция. Отделно, че Калоян не й е споменал, което го прави още по-подозрително за нея.

# 331
  • here and now
Замислих се, каква е вероятността да не помня някого, с когото съм закусвала преди около година.... 0,01% вероятно
Е колко често закусваш с непознати? Ако си като мен - с николко, ще го помниш, ако си като Кристина с много, едва ли.. Особено Калоян...
Сигурно приятелката е закусвала, а тя си е цъкала в телефона...

# 332
  • София
А може да не го помни, защото са пийнали, Калоян е свалял приятелката ѝ, най-вероятно негов приятел пък нея и да са били малко като по двойки. Според мен е един момент се сети за кога става въпрос.

# 333
Габи е дооооста комплексирана, незряла и първична бих казала, не емоционална. Покрай славното и минало трудно би приела, че мъж и жена се запознават спонтанно в дискотека, излизат с компания да хапнат и туй то, като се знае тя с какви ходи по дискотеки и как завършват сутрините, разбираемо защо така навътре прие всичко и от мухата направи слон. Кристина според мен не излъга, че не го позна, което е по-лошо в случая, защото означава, че е била много пияна и най-вероятно и затова Калоян е останал с лошо впечатление за нея.

# 334
Драмата, че я е надиграл, и то пред цяла БГ. Не е от любов или ревност.
И то не някакъв човек, не някой "пич" , а някакъв ОЛИГОФРЕН. Ей това им е любовта и обичта на някои , абсолютно сбъркана жена. Грозотата отвътре, ако можеше да се  стопира с ботокс

# 335
Калоян каза, че са се запознали, но НЕ му е направила добро впечатление. Не виждам какво има да ревнува.

# 336
На мен напоследък са ми на прицел тези от продукцията- Тушев или който дава тези идеи.. те създават тези ситуации, провокации, играят си с хората доста добре.. също подбора на участниците, който са направили... Защо Габа реагирала така, а защо Тушев реши да го вкара този коментар на банкета и то точно сега, а не по-рано, когато най-вероятно щеше да предизвика по-слаба реакция?

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:13 от BobbyDyl

# 337
Какво его, какво излагане, бе…
Да бяха дошли клиентите ти от алобг да се обясняват как и от къде те познават, разбирам, но това…
Ако трябва да бъдем честни, май това ще се окаже градска легенда, първо отрекоха снимката, а и как един пък не реши да се окичи с известност.
Най ми е смешно, че и за букета, и сега с тази силно преекспонирана драма, основният ѝ проблем е, че се излага пред цяла България. Мне, Габи, това ти е най-малкият проблем за имиджа.

# 338
Кристина толкова се старае да поддържа имидж, че дори и наистина да не помни, се подлага под съмнение и то резонно.

# 339
Кристина Е повод за ревност, за всяка средностатистическа жена, не знам какво толкова не можете да повярвате.

# 340
Моето мнение е, че Габриела в този момент разбра, че Калоян не е баш льольото за какъвто го взема, а е вървежен младеж. Не беше само историята с Криса, а и секретарката на кмета на Истанбул, някакво разказче имаше и за мацките по дискотеките.   Финално я подпали историята с Криси и я разбирам донякъде.

# 341
Абе... ако от нищото гаджето ви каже, че се е засякал в бар с мацка като Криси и после са отишли на закуска, 90% от тук ще рипнете до небето. Криси си е десятка и не ми обяснявайте, че няма да изревнувате, дори да е нямало нищо съществено. Още повече, че досега, Криси за Габи беше обвързана приятелка, а след това признание изведнъж се превърна в конкуренция. Отделно, че Калоян не й е споменал, което го прави още по-подозрително за нея.
За гаджето ок. Ама за този, с който се запознаваш в Ергенът и е било преди година...

# 342
Абсолютно. Кроткият добряк се превърна в желан мъж с минало. Намеси се и приятелката й, която е красавица и стана страшно.
П.п. Виждаме, че там бързо се привързват и развиват емоции, не ми е странно, че я заболя.

# 343
  • here and now
На мен напоследък са ми на прицел тези от продукцията- Тушев или който дава тези идеи.. те създават тези ситуации, провокации, играят си с хората доста добре, също подбора на участниците, който са направили... защо Габа реагирала така, а защо Тушев реши да го вкара този коментар на банкета? Сигурно, защото е много честен човек.
За да не изглежда "човек на продукцията" Но е факт, че много я жалят, а тя сама се излага..

# 344
А тя милата девствена. Ще ми се да й лъсне историята и да се насладя на факта как Калоян ще бяга с 200.

Общи условия

Активация на акаунт